+1 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde (177 puan) tarafından
Selam kızlar hanımlar!Nasılsınız?yakında doğum günüm olacak.29 yaş olacak.doğum günü için kendime elbise ayakkabı falan filan aldım resim falan çekeceğim diye.Ama içimde bir hüzün var 20 li yaşların son doğum günü olması beni üzüyor duygulandırıyor düşündükçe ağlıyorum.Ne ara 29 oldum bilemiyorum.Gençlik gidiyor desene…

13 Cevaplar

+1 oy
(5,985 puan) tarafından

sen bide 30 u gor:) ondan sonra 35 :) ben iki esigi de astim .40 var srada 3 sene var daha ama simdiden uzuluyorum .:) ben nasil 40 yasinda bir kadin olabilirm ki cok sacma. 37 yas da sacma yani imkansiz ki ben cocuk gibi biseyim hem karakterim hem fiziki ozelliklerim. oyle kadin gibi kadin degilim imknsiz olamam da. genc kiz gibiyim mesela ruhen de gorunuste. bazen bise alirken vok kadinsi derim annem der e kadinsin zaten:) 

(14,611 puan) tarafından
Eşim de bana doğum günü hediyesi çanta almış beğendim ama dedim çok kadınsı değil mi diye adam da şaşırdı :))
(7,938 puan) tarafından
Ay bu ben 33 yaşındayım ama nasıl yani diyorum sürekli  tanımayan insanlar genç kız sanıyor tabi gerçeği düşündükçe moralim bozuluyor  :)
(177 puan) tarafından
Sukufe bu yazdıgınız mizah anlamında yoksa gerçek?
(7,938 puan) tarafından
Yok kız gerçekten yaşımı hiç göstermiyorum ama 30 dan sonra aynı senin gibi oldum üzülüyorum nasıl bu yaşa geldim zaman ne çabuk geçti diye.
(177 puan) tarafından
Ya nasıl baş edeyim bunla ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gözəl illərin olsun . Hər zaman xoşbəxt olasan . Qadın xoşbəxtliyi ❤️☺️

Hər bir yaşın öz gözəlliyi var məncə. Fikirləşib də özünə dərd etmə☺️
(177 puan) tarafından
Sen neçe yaşdasan
tarafından
19 yaşım var
(177 puan) tarafından
Yaşlandıgımı farkettim)))
0 oy
(10,304 puan) tarafından
Bende yakında 30 olacağım :D her yaşın bir güzelliği var en güzel cagimdayim :D 
(177 puan) tarafından
Öyle mi düşünüyorsunuz?(
0 oy
(5,499 puan) tarafından
34 olacagim bende hala 19 hissediyorum :)
0 oy
(22,096 puan) tarafından
Aynen bnde o dusincedeyim

Hangi ara 29.oldum.ben

Ne.cabuk geçti 

Hala kendimi 19lu Selma sanıyorum 
0 oy
(717 puan) tarafından
En güzel yaşlar 30dan sonra başlar artık karekter oturmuş hayat tecrübesi genişlemiş olaylara insanlara farklı pencereden bakmayı öğrenmiş ve en önemlisi artık insanları tanımaya başlayıp ona göre muamele etmeyi öğretmiştir
0 oy
(17,914 puan) tarafından
35 olacağım ben bu ay kendimi hiçte orta yaş içi geçmiş falan hissetmiyorum 
0 oy
(3,328 puan) tarafından
27 olacağım nisanda. Saçlarım hep beyazladı söyleyeceklerim bu kadar bacım 
0 oy
(4,720 puan) tarafından
Ayyy bende 30 yaş hiç sevmezdım ama mecbur 30 da oldum 31 de oldum 32 yaşımdayım şimdide ☺☺ama yok ben kabul etmiyorum 22  yaşındayım ruhen☺☺
0 oy
(802 puan) tarafından
33 yaşından bildiriyorum 27 den önceki hayatımı istiyorum
0 oy
(606 puan) tarafından
Bende 33 yaşindayim vlla kabullenemiyorum neden cabuk gecti bukadar dye üzülüyorum işte buda dünyanın nekadar boş yalan oldugunun bi göstergesi ömür hayat yalan yani rabbim imanla yaşayip imanla ölmek nasip etsin 
(177 puan) tarafından
Ben Namaz kılarım.Allah’a da inanıyorum ama doğum günlerimi de seviyorum ama evlendikten beri doğum günlerimi mutlu geçiremiyorum
0 oy
tarafından

Benimde 29 bitiyor, 3 buçuk hafta sonra 30 olcam nasipse. Ben de aynı hüzünlüyüm, hangi ara kocaman kadınlar oldukta bu yaşlara geldik? Şaşkınım valla 

(177 puan) tarafından
95li yoksa 94lüsünüz?ben 95 Aralık.evet ne ara zaman böyle hızlı geçti ruh yaşım 15❤️
tarafından
95'liyim canım, Ocak 12 ben de ❤️
(177 puan) tarafından
Neye en çok üzülüyorsunuz ?
tarafından
Giden gençliğime, en çokta yaşayamadıklarıma
0 oy
(609 puan) tarafından
39 yaştan sesleniyorum çok garip aynada duran ben yanj 39 yaşındaki kadın ama içimde 10 yaşında bir çocuk, 18 yaşında bir genç ve 25 yaşında bir genç kadın var. Bu 39 yaşındaki kadın 10 yasındaki çocuğa annelik , 18 ve 25 yaşındaki genç kadınada rehberlik yapıyor , kanatları o kadar güçlendiki bu yaşta olmanın güzellklerini yaşıyor. 
(177 puan) tarafından
Gerçekten güzel mi o yaşlar ?

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 99 göst.
0 oy
5 cevap 110 göst.
0 oy
3 cevap 178 göst.
0 oy
12 cevap 397 göst.

408,430 soru