0 oy
134 göst.
önce Diğer kategorisinde (107 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
.....

3 Cevaplar

+5 oy
önce (1,789 puan) tarafından
Ben bu tarz şeffaf paylaşımları doğru bulmuyorum. Evin, mutfağın, eşyaların, yediğin içtiğin, giydiğin olduğu gibi teşhir ediliyor. Özellikle yatak odası paylaşımları çok sıkıntılı diye düşünüyorum. Ben tesettürlü değilim ama teşhir konusunda da katıyım. İlla bu tarz içerik paylaşacaksan naçizane tek önerim, video çekerken kendine değil kameraya bak. İzleyiciyle göz teması kurmuş gibi olursun.
önce (107 puan) tarafından
Saygı duyuyorum herkes aynı odanin penceresinde yaşayıp o pencereden bakmiyo dışa
-Reklam-
+4 oy
önce (4,793 puan) tarafından
Sadece merakımdan soruyorum hakkını helal et esleriniz nasıl izin veriyor evinizi alalade ortaya dökmeye benim eşim de mi bı sorun var personel servisi kullanır eşim aradığım zaman telefonun sesini kısar sesim duyulmasın diye benim eşim mi sorunlu sizinki mi 
Valla 25 yıllık evliyim sağlıksız olsa bir yerde patlak verirdi diye düşünüyorum mesela otobüse minibüse binmem eşim alır eşim bırakır gideceğim yere bilmiyorum insanın evi özel alanıdır neden sergileyim ki haaa kapını açık birakmissin haa video çekip paylasmmsin bana göre aynı sey
Ne güzel bak eşinin alıp götürebilecegi  bi arabasi var
Bazi şeylerde haklısın ama direk video diye geçmemek lazım
Allah a şükür var ama olmayabilrdi de
önce (20 puan) tarafından
Çok doğru bir bakış açısı eşim bir video atmıştı adam diyor ki dışarıda yanından geçen insan karısına çocuğuna bakınca olay çıkarırlar ama sosyal medyaya öyle şeyler atılıyor ki al bak evime karıma çocuğuma beğen vs. Aynı şey benim eşimde görüntülü konuşurken sen görünme diyor arkadaşları vs. Falan olduğunda çocuklarla konuşuyor
+3 oy
önce (6,767 puan) tarafından

Sıkıcı buluyorum. İzleme gereği duymuyorum 

Teşekkürler zorunludur yazmadım zaten

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 130 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Kursunes (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 173 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Sena Ensar (75 puan) tarafından soruldu