0 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde (3,151 puan) tarafından
Ben hiç iyi değilim dertleşecek tek burası var. Bugün hep hastane işleri ile uğraştım.18 aylık kızımda yumurtalıklarında kitle çıktı iyi huylu kötü huylu olduğunu takip üzerine anlayacaklar. Onkoloji bölümüne artık takipliyiz. Kız kardeşimde kanser hastası idi daha 13 yaşında durumu iyiye gidiyordu. Bugün kemik iliği yapıldı tekrardan kanser hücreleri çoğalmış. Onunda durumu kötüledi tekrar. Rabb'im  herkesin yardımcısı olsun. Lütfen dualarınıza kızımı kardeşimide ekleyin. Sizler nasılsınız gününüz nasıl geçti 

16 Cevaplar

+1 oy
(4,250 puan) tarafından

Rabbim ikisininde şifasını versin en kısa zamanda<3 Benim moralim bozuk bugün iyi değilim 

(3,151 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim ♥️ Rabbim gönlüne ferahlık nasip etsin ♥️
-Reklam-
0 oy
(679 puan) tarafından

Rabbim şafi ismi ile şifalarini versin <3

(3,151 puan) tarafından
Amin inşallah ♥️
0 oy
(20,488 puan) tarafından
Derdimi yazacaktım benimkide dertmi dedim utandım Allah şifa yağdjrsın yarabbimmmmm
(3,151 puan) tarafından
Amin inşallah canım ♥️ Rabb'im herkesin derdini hafifletsin inşallah ♥️
(20,488 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(4,746 puan) tarafından
Oyyy yavrum ya Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah ferahlık versin sizlere 
(3,151 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim ♥️ Rabbim tüm hastalara şifa versin.
0 oy
(2,673 puan) tarafından
Allah şifasını versin inşallah 
(3,151 puan) tarafından
Amin inşallah ♥️
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah size bağışlasın kuzuları 
(3,151 puan) tarafından
Amin inşallah çok teşekkür ederim ♥️
0 oy
(17,790 puan) tarafından
Rabbım evladına da kardeşine de şifa versin inşallah kimseyi darda bırakmasın 

Bende yemek olarak menemen yapicaktim ama hiç halim yok oturuyorum 
(3,151 puan) tarafından
Aminnn teşekkür ederim ♥️ benim de halim yok ama kayınvalidem gil burada mecbur yemek yapmak zorundayım :/
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah Allahım korktuğumzla sınamasın:(
(3,151 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim ♥️
0 oy
(11,181 puan) tarafından
Ayyy çok geçmiş olsun Rabbim korusun 

Nasıl belirtisi vardi ki kızında 
(3,151 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim ♥️ erken doğum olmuştu o zaman bir sebepten dolayı ultrasona girmişti kist o zaman belirlenmişti takip altındaydık çocuk cerrahisinde. Daha sonra endokrine sevk etti endokrin bölümünde bir kan tahlili alındı kan tahlili de tümör olduğunda yükselen bir kan tahlili yüksek çıktı bayağı. Onkolojiye sevk ettiler bugün onkoloji ye gittik ultrasona geçtik tekrar kan alında tekrar sonuçlara bakıldı bir şeyler var dendi iyi ya da kötü huylu olduğunu zaman gösterecek takip altında olacaksınız dedi
0 oy
tarafından
Allah evladına ve kardeşine şifa versin inşallah:(
(3,151 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim ♥️
0 oy
(6,286 puan) tarafından
Allah yardım etsin inşallah acısını azaltsin şifa versin inşallah:(
(3,151 puan) tarafından
0 oy
(1,881 puan) tarafından
RABBIM sifa versin  ikiside düzelir insallah kardesin çabucak iyileşir insallah kızındada RABBIM korktuğuna ugratmasin 
(3,151 puan) tarafından
Amin İnşallah  teşekkür ederim ♥️
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Balkonda Kahve içiyorum kiz uyurken dışarı çıkıp gezmek yürümek istiyorum ama dışarı buzz gibi yüksek yerlere kar yağmış soğuğu biz çekiyoruz mubarek
(3,151 puan) tarafından
Ankara'da öyle evden hastaneye arabayla gittik ama arabada bile üşüdük hastaneye girerken bile donduk Ankara bayağı soğuk. Zaten yakın yerlere kar yağmış kendi memleketim Çorum'da da bayağı kar varmış oranın soğuğu galiba
(2,210 puan) tarafından
Kiz ankqranin ayazı kötü yaa biliyorum orayı berbat birsey oyyy okurken üşüdüm
(3,151 puan) tarafından
Öyle ya :)
0 oy
(3,348 puan) tarafından
Rabbim ikisine de şifa versin inşallah bugün bu hastalıkla ilgili kötü bir haber aldım söylemeyeceğim ama inan inşallah düzelecekler ❤️ bol dua ❤️❤️
(3,151 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah ♥️
0 oy
(511 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun  nerden anladınız daha çok küçük iyi olur inşallah
(3,151 puan) tarafından
Erken doğumdu başka hastalıklardan ultrasona girildi orda belli olmuştu takipli idik. Bazı kan sonuçları da kötü çıkınca onkolojiye sevk edildik. Allah razı olsun
0 oy
(4,906 puan) tarafından
Ahh canım benim Rabb'im kızınada kardeşine de Şafii isminin hürmetine acil şifalar versin Rabb'im korktuğunuza ugratmasın gönlüne ferahlık versin  aminnnn
(3,151 puan) tarafından

İlgili sorular

+5 oy
18 cevap 586 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,879 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 144 göst.
0 oy
16 cevap 269 göst.
0 oy
6 cevap 133 göst.

408,634 soru

12,279,456 cevap

37,844 kullanıcı

Kategoriler

...