0 oy
74 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (263 puan) tarafından
3 yaşında oğlum dün 39 derece ateşi vardı acile götürdüm Soğuk uygulama yapıldı şurup verdi yazfı göderdi ama geceden beri 1 e dkka düşşse Heöen çıkıyor sürekli 38.5 oluyo ilaclarını da veriyorum başında ve boynunda çok var ayakları soğuk tekrar götürsem mi? Ne yapmalıyım

6 Cevaplar

0 oy
(684 puan) tarafından
Antibiyotik verdi mi eğer vermediyse enfeksiyonu vardır çocuğun geçmiş olsun. Antibiyotikte alıyorsa eğer 3 güne gever atesi
(263 puan) tarafından
Verdi aguametin az birsey buazında kızarıklık var dedi yazdı geldik gece verdim birde şimdi 12 saat arayla
(684 puan) tarafından
Tamm canim 3 güne ancak düşer ateşi sen duzenli ateş düşürücünu ver
-Reklam-
0 oy
(802 puan) tarafından
Coraplarina limon suyu sıkın öyle ıslak giydirin ben kızıma öyle yapıyorum bide duş aldiramazsam ılık bez ile koltuk altlarına ensesine alnına sürüyorum iyi geliyor. Dolven dusurur aslında ateşini dusurmedimi
(263 puan) tarafından
Veriyorum Bende bezle uygulama yapıyorum ağlıyor Ağlamaktan da cıkıyor
0 oy
(67 puan) tarafından
Merhaba domuz gribi korona testi yaptırın biz de olduk aynı şeyleri yaşadım.o domuz gribidir o un ilacı ayrı antibiyotik fayda vermez inatçı ateş oluylr
0 oy
(4,173 puan) tarafından

Evde leğene su koy oyuncaklarını at içine yada plastik kap vs ne varsa arada suya ekleme yap 32-34 derecelerde olsun bırak oynasın evin içi sıcaktır keyfi yerine geldi mi 1 saat suda oynayarak hop ateşi düşer birde surekli su ver su içsin o da çok etkili ateş düşürücü saatlerini düzenli takip et geçmiş olsun.

Leğen yoksa en büyük 2 bulasik legenine su koy yere naylon ser yazlik kiayeftwlrini giydir oyun oynasın su ile hiç elleme panik davranma inan daha çabuk düşüyor.
(4,173 puan) tarafından
Bir de el ayak ağız hastaligi salgını var vücudu takip et dokuntu vs var mi
0 oy
(67 puan) tarafından
İhmal etme sabah randevu al polikliniği gidin o büyük ihtimalle domuz gribi
0 oy
(3,927 puan) tarafından
Bu ara domuz gribi salgını var test yaptılar mı, oğlum gecen sene domuz gribi oldu ateşi düşmüyordu 
(3,927 puan) tarafından
Birde enfeksiyon tabi o da inatçı ateş yapıyor. Ben hem duşa koyardim, birde anlına bez koyuyordum suyun içine bir iki buz atardim öyle ateşi düşürüyordum
(263 puan) tarafından
Domuz gribi sanmıyorum çünkü öyle aman aman grip değil buazğları kızarık dedi biraz o ateş yapar dedi İlac verdi göderdi  buaz enfeksiyonu olabilir el ayak hatalığıda yok şükür
(263 puan) tarafından
Zaten ateşi çıktığı gün getirmişştim sordu etti yazdo çizdi göderdi eve Bu sabah yine 38 5 oldu şimdi düştü eğer devam ederse Yine götürcem ... Sürekli ateşten geliyorlardı acile

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 124 göst.
9 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,454 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 164 göst.
14 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,864 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 180 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde sweet rainbow (181 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 505 göst.
13 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,609 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...