0 oy
92 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (340 puan) tarafından
Hanımlar artık çok yıprandık. Her akşam zehir bize. Oğlum 26 aylık her akşam çıldırmış gibi davranıyor. Oraya vuruyor buraya vuruyor. İçine bir şey kaçmış gibi. Evde daha huzur filan kalmadı. 

4 Cevaplar

0 oy
(670 puan) tarafından
Bazı çocuklar çok hareketli benimde o yaşlarda oğlum var saniye yerinde durmuyor maalesef 
(340 puan) tarafından
Yerinde durmuyor, gürültü kıyamet. Çıldırmış gibi
(670 puan) tarafından
Aynn bi tek babası gelince duruyor benimki hatta eşim diyor hani bu cocuk yaramaz yerinde durmazdı bak sesi cıkmıyo diyor hajsjsj
-Reklam-
0 oy
(785 puan) tarafından
Gün içinde bu enerjisini atabilecek ortamlara girse belki durulur diyeceğim ama bu yaş grubu çocukların büyüme krizleri bitmiyor. 
0 oy
(218 puan) tarafından
Şu an tam keşfetme aşamasında. Benim de büyük oğlum 28 aylık. Bizimki de aynı. Koltuk tepelerinde geziyor hopluyor zıplıyor. Gündüz kreşe gidiyor orda oyun falan oynayınca biraz sakinliyor ama tüm gün evde kaldığı zaman ne yapacağını şaşırıyor. Çocuk haklı akşama kadar evde ne yapsın yemek çamaşır bulaşık derdi yok ki oturup kalsın. Biraz hak verin. Yaptığı hareketleri oyuna çevirin o zaman sakinliyor. Mesela koşmaya başlayınca eşim hemen kollarını birleştirip pota yapıyor hadi bakalım şimdi top atma zamanı diyor. Ben çay içerken yere oturuyorum ayaklarımı açıyorum ip atlar gibi üzerinden bakalım kaç kere atlayacaksin diyorum. Hem çayımı içiyorum hem o oyununu oynuyor  
0 oy
(5 puan) tarafından
Size floortime terapisi öneririm. Ben dil eğitimi için başlatmıştım ama çocuğum daha sakın daha farkında ve daha sosyal yerinde durmayan ordan oraya atlayan çocuk şimdi bize ayak uyduruyor. Bi araştırın derim  çocuğunuz vestibuler arayışında olabilir. 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 299 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 126 göst.
0 oy
5 cevap 233 göst.
30 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 212 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Seherl (881 puan) tarafından soruldu

409,707 soru

12,316,805 cevap

38,858 kullanıcı

Kategoriler

...