0 oy
99 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (341 puan) tarafından
İyi akşamlar hanımlar elektrik süpürgesi alicam ama arnika ya da tefal marka kullanip memnun kalan varmi 

12 Cevaplar

+1 oy
(129,283 puan) tarafından
samsung philips dyson bu uclu en iyileri
(129,283 puan) tarafından
bide karcher var oda cok cok iyi
(341 puan) tarafından
Philipsin uygun fiyatlı makineleride olabilir çekim gücü  kuvvetli olması gerekir
-Reklam-
+1 oy
(280 puan) tarafından
Arnica tesla var bende ama hiç memnun değilim. Tefali bilmiyorum dyson ve philips cok iyi diye duyuyorum 
(341 puan) tarafından
Hadi ya çekim gücü nasıl peki arnikanin
(280 puan) tarafından
Alalı 4 yıl olmak üzere çekim gücü iyi değil , çok ağır bir makina, tuttuğumuz yerdeki açma kapama düğmesi çalışmıyor. Aparatın biri kırıldı. Ben hiç beğenmedim. yeni evime geçince arnicayı satıp dyson almayı düşünüyorum
+1 oy
(3,123 puan) tarafından
Normal süpürge alacaksan Philips al arnıcaya hiç bulaşma Philips markanın en ucuz modelinin bile çekim gücü çok güzel bir kaç ay önce anneme aldık çok memnun bende 10 yıldır kullanılanıyorum Philips maraton modelini
(341 puan) tarafından
Ayy oylemi o zaman Philips alayım onun fiyatlarıda iyiydi
(3,123 puan) tarafından
Anneme 4 bin tl ye küçük bir model aldık halıları kaldırıyor bence kablolu alacaksan başka marka bakma maraton serisi ömürlük zaten
(341 puan) tarafından
Kablolu alicam canım tamam yarın gidip Philips alicam
+1 oy
(128 puan) tarafından
Arnjca bilmiyorum ama idar2 etsin diye temalı aldm 1 sene götürmedi beni motor patladı ki yeni olmasına rağmen süper çekim gücü de yoktu köşede duruyor Philips aldm 6 7 ay önce 
(341 puan) tarafından
Memnunmusunuz Philipsten hangisini aldınız çekim gücü nasıl
(128 puan) tarafından
Ben çok çok memnunum çekimi de. Çok iyi her seferinde o kadar tozu nerden buluyor diye düşünüyorum
+1 oy
(789 puan) tarafından
philips al alacaksan kablolu kablosuz ikiside çekim gücü çok iyi
(341 puan) tarafından
Sanırım öyle yapicam..
+1 oy
(13,568 puan) tarafından
Arnica robot süpürgesini aldım 2,5 yılda 4 defa servise gitti ama hala çalışmıyor asla almanı önermem 
(341 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür kimsede tavsiye etmemis zaten
+1 oy
(3,665 puan) tarafından

image

Tavsiye ederim pişman olmazsın 
(341 puan) tarafından
Ah ahh bu benim eski makinem 10 yıl kullandim müthiş iyiydi ama şimdi disarda bulamadım İnternette varda satışı
(3,665 puan) tarafından
Evet anneme de alıcaz
+1 oy
(10,302 puan) tarafından
Arnica Tesla premium kullanıyorum 6 yıldır çok memnunum 
(341 puan) tarafından
Bazilarida memnun kalmadığını yazmış ya kafam karışık benimde Philips ile arnica arasında kaldim
+1 oy
(448 puan) tarafından
Doğumdan ben hastanedeyken annem evi süpürürken süpürge bozulmuş o da bana arnica pika aldı çekim gücü çok iyi 7 aydır kullanıyorum çok memnunum ince halıları süpüremiyorum çünkü kaldırıyor. Bir arkadaşımda philips denedim arnica ondan daha iyi
(341 puan) tarafından
Çoğu yorum Philips öneriyor bnde çok kararsiz kaldım ikisi arasında
+1 oy
(4,721 puan) tarafından
Phillips kullanıyorum memnunum annemın arnıca teslaydı onla süpürürken kolum yoruluyodu ama Phillips hafif yormuyor insanı
(341 puan) tarafından
İkisi arasında kararsız kaldım bugün almaya gidecem Philips alicam sanırım herkes ondan memnun
+1 oy
(1,803 puan) tarafından
Arnica annemde var hiç memnun değil tefalde ben almak istemiştim mağazadaki adam çekim gücü düşük demişti .

Philips maraton aldım zehir maşallah 
(341 puan) tarafından
Arinica Philips arasında çok kaldım çoğu yorumcuda Philips demiş sanırım bende Philips alicam
(1,803 puan) tarafından
Philips maraton serisini al cnm çok iyi
0 oy
(2,201 puan) tarafından
İkisi de değil. Dyson tek geçerim 
(341 puan) tarafından
Dyson alacak kadar gücüm yok malesef keşke alabilsem:((

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 116 göst.
0 oy
5 cevap 107 göst.
+1 oy
14 cevap 317 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (987 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 63 göst.

408,336 soru

12,267,613 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...