0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (367 puan) tarafından

Kızlar gece gece sarsıldık işten geldim bugün hiç bakamadım eşim kontrol ettiğinde ölmüş dedi kizlarimla şok olduk gece gece gomemiyoruz bi yere ne yapabiliriz suan üzüntüden aklımız durdu küçük kızım kuşlar ölmez diye mırıldandı nasil atlatacağız bunu :(

3 Cevaplar

0 oy
(295 puan) tarafından
Hiç geçmiyor ya o acı. Aileden biri gibi oluyor evcil hayvanlar. 2 yıl olacak kedimiz vefat edeli, elimde can verdi son nefes alışverişlerini asla unutamıyorum hala dün gibi aklımda. Zor süreç başınız sağolsun.
(367 puan) tarafından
Şuan vicdan azabı çekiyorum dişi kuşumuz yemek yemesine izin vermedi hep saldırgan davrandı ona karşı kafesi ayirdim yanlız kalıp hasta olmasın diye tekrar birleştirdim ayrı yem kabı koydum döktüler ama açlıktan mı öldü diye içim içimi yiyor
(795 puan) tarafından
Ne kadarlıktı ki
(367 puan) tarafından
2 yaşında ama 5 ay önce aldık
(795 puan) tarafından
Hay Allah kötü olmuş  bizimde kuşumuz var çok üzüldüm bir anda okuyunca içim altı ılık ılık valla :(
(2,814 puan) tarafından
5 aydır duruyorsa açlıktan olduğunu sanmıyorum. Muhabbet kuşlarının çoğunda sinirsel hastaliklar oluyor. Benim de sapasağlam kuşum bir anda hastalanıp hemen olmuştu. O kadar üzülmüştüm ki aglaya aglaya mahvolmustun olmuştum resmen. İnsan kabullenemiyor bazen
(367 puan) tarafından
Ya açlıktan dediğim dişisi çok asabi davranıyordu ona yemek yemesine izin vermiyordu hep gagaliyordu
(367 puan) tarafından
Insan alisiyo onlarda evin bireyleri gibi oluyor
-Reklam-
0 oy
(3,137 puan) tarafından
Bizde aynı durumu iki kez yaşadık balkona koydum sabah gömdük benim kızımda çok ağlamış tı 
(367 puan) tarafından
Çok zor bi durum kızım kuş ölmüş diye oyuncakla oynuyor
(3,137 puan) tarafından
Kardeşim de öldü kuşları geçen ay daha öncede kuşları ölmüş tü 7 yaşinda çok hassas bir oğlu var öldüğünü söylemediler veterinere bıraktık hasta orda kalacak artık dediler arkadan balıkları öldü onuda veterinerde biliyor bana diyorki aman teyze yaşasın ölmesinde ben artık onu göremezsem de olur onların kuşları bide acayip konuşuyor du evin içi bom boş kaldı diyor lar
(367 puan) tarafından
Bizim kuslarimiz konusmazdi elimize gelmezdi ama 5 ayda çok alıştı cocuklarim
0 oy
(1,338 puan) tarafından
Çok zor bir süreç gerçekten benim de muhabbet kuşum ölmüştü adı da fıstıktı o kadar çok seviyordum ki konuşuyordu bizimle o ölünce bir süre kendime gelemedim hep birilerini suçladım uzun bir süre daha eve hiç kuş almadık şimdi bir papağanımız var şakir kızım da çok seviyor ona bişey olsa kahrolurum 
(367 puan) tarafından
Bizim maviş ve minnoşumuz vardı mavisimiz kaldı inşallah ona bisey olmaz
(1,338 puan) tarafından
Amin inşallah birşey olmaz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 148 göst.
0 oy
12 cevap 185 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 163 göst.
0 oy
2 cevap 182 göst.
22 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bsranaz (609 puan) tarafından soruldu

408,435 soru

12,271,671 cevap

37,612 kullanıcı

Kategoriler

...