0 oy
225 göst.
önce Diğer kategorisinde (63 puan) tarafından
Yaptım ama bebeğim emmiyor hemşire de beberonla mama verdi ne yapıyoruz ediyoruz emmiyor ve sezaryan yerim ağrıyor 

10 Cevaplar

0 oy
önce (11,798 puan) tarafından
mama kaşığı ya da çay kaşığı kullan canım. hastanede emzirme kliniği yok mu? oraya bir danış istersen ya da gebe okulu varsa ordaki hemşirelere. emzirme desteği vermeliler sana 
önce (63 puan) tarafından
He bide özelde yaptım hemşire denedi tutmuyor inad yapmış
önce (11,798 puan) tarafından
kolaya kaçmış diyelim. benim bebeğim doğduğunda emme refleksi yoktu. ona rağmen emdi şehir hastanesinde emzirme klinikleri var ona gittim ordaki ebe 10 dakikada çözdü işi
-Reklam-
0 oy
önce (37 puan) tarafından
Bekle daha dur biberon verme anca gelir sütun sabırlı ol emzirmeye calis 
Tutmuyor tutmuyor bir inat bı inat hemşire bune bu kadr inat dedi
0 oy
önce (998 puan) tarafından
Keşke mama vermeseydi hemşire hemn benm bebeğimde ilk bı kaç saat tutmadi kavrayamadi memeyi hemşireyle zar zor verdik snra snra tuttu şükür biraz sabır işi 
önce (587 puan) tarafından
Mama vermeyince sarılık olur açlıktan. Kaşıkla verilebilir ama
0 oy
önce (12,801 puan) tarafından
Canım göğsünden mamayı

akıtsın biri göğsünü tutturamaya çalışın
0 oy
önce (114 puan) tarafından
Canım göğsünü tutmuyorsa mutlaka göğüs ucu silikonu aldir eczaneden İnan biberon gibi yumuşak gelecek kuzuya emer öyle dene ben ilk çocuğumda bı hemşire aracılığıyla almıştım çok dua ettim ona almiyofu çenesi kuvvetsizdi sonra emdi sütunude pompa ile sağ sagdikca sütun dolar
0 oy
önce (1,023 puan) tarafından
Meme ucu küçükse tutamayabilir ben silikon meme ucu kullandım öyle rahat emdi baya 
0 oy
önce (3,097 puan) tarafından
Kiraz başlıklı silikon uç al. Göğsümü bebeğim hiç tutamiyordu kac tane silikon denedik olmadı. Emzirme hemşiresi bu dediğimi önerdi ve tekte tuttu. 40 gün böyle emdi sonra Göğsümü tuttu şükür. Yurt dışındayım ama her yerde vardır. Gogse en yakın uçmuş 
Silikon uc aldık kayıyor memeden ıslanıyor yapışmıyor
önce (3,097 puan) tarafından
Ben de çok denedim. 10. Gün gittiğim emzirme hemşiresi birde bunu dene dedi bu anne memesine en yakın uc dedi ismi kiraz başlıklı silikon uçtu. Neler çektim mastit olmuştum bebek tutamiyordu sonra 10 gün makineyle sagdim Allah o hemsireden razı olsun. 2 3 tanesine daha gittim ama bu son gittigim önermişti
0 oy
önce (11,228 puan) tarafından
Nasıl hemşireymiş o bizim hemşire biberon emzik görünce bize kızmıştı. Bi şırınga bebeği doyurmaya yeter minicik mideleri var. Emene kadar şırınga ile takviye yap canım. Benim bebeğim bi gece aç kaldı emsin diye vermediler mama. Sabaha olunca çocuk doktoruna söyledim mama verdi şırınga ile yavrum nasıl aç kaldıysa cok çok çekti şırıngayı 3 tane içti 
önce (587 puan) tarafından
Sarılık olmadı mı nasıl aç kaldı o kadar kızım 5 saat aç kaldı hala aklıma geldikçe üzülüyorum
Emzireme çalışyom emmiyor zor veriyim saatlerce uğraşıyorum az bişe tutuyor bırakıyor
0 oy
önce (1,477 puan) tarafından
Hastanenin laktasyon bölümünü sorun.ordaki hemşireye bebeği nasıl tutacağına kadar gösteriyorlar .. merhametli kişiliklerle karşılaştırsın rabbim....
Benim meme uçları biraz içe dönük çıkmıyor
0 oy
önce (40 puan) tarafından
Silikon göğüs uçları var bebeklerin tutması daha kolay oluyor benim kızım 2 aylıkken memeyi bırakmıştı biberona alışmıştı onla emzirmeye devam etmiştim 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 372 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde gamzeee123 (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 330 göst.
21 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 178 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 174 göst.