Sakin verme canım. Biz adanaliyiz. Biz altınları severiz. Düğünde bende 4 MT zincir kaburga adana burmasi falan hep vardı. Ne olduysa düğünden 4-5 ay sonra kayınbabanin emeklisi için para lazım oldu. Benden istediler. Bende tamam dedim. Geri kredi çekip vereceklerdi öyle dediler . tamam dedim. Sonra veremeyeceklerini söyledi. Suanki para ile 1 milyon yapıyor yani düşün.
Köyde tarlaları var 20 dönüm limon bahcesi yapıp bize vereceklerini söyledi. Bana söylemedi. Birilerine söylerken duydum. Düşün. Neyse dedim sustum. Eşim daha karlı dedi tamam dedim ona da. Şimdi de çıkmış diyor ki limon parası ile umreye gidelim gelelim ondan sonra verelim diyorlar. Ki hazine olduğundan eşimin üzerine de vermediler tapu yokmuş.
Şuan susuyorum limon daha yeni. Pek alan satan da yok geçen sene 20 dönüme 25 bin verdiler ona da eşim telefon aldı o. Ağaçlar daha küçük. Satilinca kavga olur da bakalım hayırlısı ..
Demem o ki verme. Para ver para al. Ama sakın altın verme. Sonda kavga yapacaginiza başta yapın bence.