0 oy
123 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (114 puan) tarafından
 İlk gebeliğimde bebeğin  gelişimi olmadığı için küretaj oldum ama sonraki gebeliklerde de olur diye endişeliyim. Bebeğin kalbi atmıyor diye sorduğumda atar demişlerdi olmadı maalesef. Buraya yazmaya da korkuyorum artık 

5 Cevaplar

0 oy
(15 puan) tarafından
Ablamda da 1 kez boş gebelik oldu, sonraki gebeliginde o şekil bı sıkıntı yasamadi. Normal gelişim gösteren bebek oldu
(114 puan) tarafından
İlk çocukta böyle bir problem yaşadığım için çok korkuyorum bir daha gebe kalmaya umarım benimde öyle olur
(15 puan) tarafından
İlk çocuk genelde ya boş gebelikle ya da düşükle sonuçlanıyor. Benim de ilki düşüktü. 2. Si hemen 3 ay sonra oldu. Ümidinizi kaybetmeyin. 2 adet dönemi geçtikten sonra yine deneyin. Benim doktor öyle soylemisti
(114 puan) tarafından
İnşallah bakalım hayırlısı teşekkür ederim❤️
-Reklam-
0 oy
(10,765 puan) tarafından
Ağustos ayında boş gebelik geçirdim ve kürtaj oldum şükür şimdi 9 haftalık hamileyim 
(114 puan) tarafından
Ay çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı başıma artık
(10,765 puan) tarafından
Amin cnm Rabbim olmayan ve isteyen herkese nasip etsin inşaAllah
(114 puan) tarafından
Amin inşallah ❤️
0 oy
(1,723 puan) tarafından
İlk gebeliğim boş gebelikti. Kesede bebek oluşmadı. 10 haftalıkken lekelenmeler aktif kanamaya, aktif kanama parça düşürmeye dönüşüp kendiliğinden düştü gitti. Sonra 1 sene hamile kalamadım ama illa yapalım diye de uğraşmamıştık. Yine aynı başladı gibiydi gebeliğim. Adetim geçti test verdim evet hamileyim ama sonra lekelenmeler başladı. Aynısını yaşıyorum diye çok üzülmüştüm. Şimdi 3.5 yaşında sıpam :) 2 yaşında kız kardeşi var 3. De yolda 6 haftalık 
(114 puan) tarafından
Maşallah  Allah bağışlasın hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah okudukça ümitleniyorum bende bakalım hayırlısı bizim gebelik beklenmedik anda oldu kürtaj da beklenmedik oldu artık sürprizleri kaldıramıyorum planlı yapmak istiyorum ama korkularım var işte
(1,723 puan) tarafından
Korkularını çok iyi anlıyorum. Bende her gebelik haberimde fazla bağlanmamaya çalışıp kalp atışı duyana kadar hamile değilmişim gibi hayatıma devam etmeye çalışıyorum. İlk gebeliğin böyle sonuçlanması bizim için üzücü ama her gebelikte aynısı olacak diye birşey yok. Zaten sağlıklı bir gebelik olsa bebekte oluşurdu kalbi de atardı. Böyle düşünüp olumlu kalmaya çalış
(114 puan) tarafından
İnşallah bakalım Allah nasip ederse inşallah hayırlısı ile
(1,723 puan) tarafından
İnşallah Allah sana hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin canım
(114 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim
0 oy
(1,486 puan) tarafından
Benmde sonrasında ki de risklıydi ama şükür sağlıklı doğdu 
(114 puan) tarafından
Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah
(1,486 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(4,862 puan) tarafından
Bnm iki saglikli gebelikten sonra 3. Hamileligimde bebgimin kalp atisi yoktu lekelenmelerim ardindan aktif kanamaya donustu ve doğal yolla düsük yaptim ve vec hamile kaldigim icin hic korunmadin dusuk yaptigim zaman ay basiydi ve ay sonunda tekrar hamile kalmisim suan 13 haftalik olduk cuma kontrolum var insaAllah hala saglikla devam ediyordur gebeliğim korkma Rabbim ne yazdiysa odur 
(114 puan) tarafından
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah korkmamak elde değil maalesef çünkü benim gebelikte lekelenme vs hiçbir problem yoktu 8. Haftada ancak öğrenebildik kalp atışı olmadığını şuan bebeğin bütün eşyalarını da akmış durumdayız onlara bakıp bakıp hayallerin yok olması zor bu yüzden tekrar aynı duyguları yaşamaktan korkuyorum çok zor bir süreç
(4,862 puan) tarafından
Bak cnm ben acile gittiğim zaman benimle ayni hafta hamile olan bir kadinla tanistik onunda kalp atisi yok demislerdi ve hic bir damla bile kan gormuyordu once o sonra ben muayene olduk benim asiri kanama oldugu icin sadece alttan fitil yapti evde kendim dusuk yaptim ama o arkadas kurtaj ocin yatis aldı yani herkesin süreci farklı hic korkma esyalarini sakla Rabbim tez zamanda saglikli bir bebek nasip etsin
(114 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun böyle okuyunca en azından tedirginliklerim korkularım bir nebze olsun düşüyor teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 75 göst.
0 oy
4 cevap 117 göst.
30 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 43 göst.
0 oy
3 cevap 87 göst.

Kategoriler

1,441,620 soru

23,695,489 cevap

311,312 kullanıcı

...