0 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (74 puan) tarafından
Kızlar bugün iki defa test yaptım pozitif çıktı kan verdim 867.5 çıktı en son ki adet tarihine göre 5 haftalık sizce kese ve bebek gozukurmu

10 Cevaplar

+1 oy
(682 puan) tarafından
Görünmez ilk gebeligimde 2000 beta alttan kese zor görünmüştü doktor çok erken demişti senin değerin daha az birde keseyi belkide bebek çok zor görünmesi 
-Reklam-
0 oy
(114 puan) tarafından
Hayırlı olsun evet kese zaten 4. Haftadan görünür ama bebeğin görünmesi 6-7. Haftaları buluyor zaten 7 den sonra kalp atışı başlıyor bizde 7. Haftada duymaya gittik malesef gelişimi durmuştu 2 gün oldu kürtaj olalı ama bu duruma kendimi hazırlamıştım doktor rakibindeydim sürekli o yüzden bir an önce bence doktora gidin herhangi bir sıkıntı olup olmadığını öğrenmek için 
(74 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cnm rabbim tez zamanda sanada tekrar güzel haber almayı nasip etsin insallah
(114 puan) tarafından
Amin inşallah Allah hayırlısını nasip etsin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ama dediğim gibi bebeğin mutlaka görünür o ilk gördüğün anın mutluluğunu tarif edemem. Umarım herşey gönlünüzce olur
(682 puan) tarafından
Haftayla ilgili bir durum değil betaya göre kesenin görünmesi 2 bin değerde görünmüyor bile bu değerde nasıl görünsün ben haftasını sordum ona bile küçücük belli değil dediler
(114 puan) tarafından
O zaman sizin ki geç döllenmedir bu durumda 2 hafta daha bekleniyor 500 ü geçtiği an gebelik kesinleşiyor zaten ama haftayla uyumlu olmamasının nedenleri var tabiki. Umarım bi sıkıntı çıkmaz inşallah sağlıklı bir bebek sağlıklı bir gebelik dönemi nasip olur
0 oy
(384 puan) tarafından
Ben gittiğimde 5-6haftalik vardı ama daha bebek yoktu sadece kese vardı.herkesin aynı değil tabi 
0 oy
(18,180 puan) tarafından
 Hayırlı olsun insallah 

Bu değerle görünmez canm 2 hafta bekle öyle git 
0 oy
(790 puan) tarafından
1500 de keseyi görememişti bende 5 haftalığım 2 hafta sormaya rndevu aldım  o zaman belli olur
0 oy
(4,372 puan) tarafından
1500 ve üstü kese görünüyor canım kan değerini bekle biraz daha yükselsin görürsün inşallah 
0 oy
(470 puan) tarafından
Benim 6 haftalıkti doktora gittim kese var bebeği de haftaya görürüz dedi ve bir hafta sonra gidince bebek göründü, bazılarında 7. Haftada bebek görünmüyor 
0 oy
tarafından
Benim kese 5 haftalikti betam 3650 gibi bir şeydi kese görünüştü. 5 hafta 6 günlükken de kalp atışını duymuştuk 
0 oy
(144,882 puan) tarafından
hadi gozun aydin☺️❤️❤️
(74 puan) tarafından
Saol cnm
0 oy
(1,715 puan) tarafından
Alttan bakılırsa görülebilir benimki de o sayılardayken alttan bakılınca kese görünmüştü 
(74 puan) tarafından
Karnımdan baktı kese gozukmedi daha çok yeni dedi 2 hafta sonra cagirdi
(1,715 puan) tarafından
Benim 5 haftalıktı karnımdan görünmedi alttan baktı keseyi gördü iki hasta sonra da kalp atışını duyduk şükür

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 68 göst.
0 oy
2 cevap 37 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Berat (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 73 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 123654 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 47 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 123654 (0 puan) tarafından soruldu