0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (2,382 puan) tarafından

Kizlar aranızda araba kullanan vardır beni bir aydınlatın nolur sabah arabayı çalıştırdım ama ici on cam yan camlar hep buharlandi gözüm önümü görmüyor daha acemiyim eşimi aradım müsait yere parket birak dio gel çocuğu okula birakicam yardım et diyorm gelmedi pislik sıcak yatak rahat geldi (yardim et diyecek bir kocam yok benim başıma bisey gelse en son o gelir :( ) neyse edemedim bıraktım o ayazda çocukla yürüdük sorum şu; 

İçteki özellikle yan camdaki buharlanma nasil geçeriyor biri bana anlatsin nolur yarın yine aynısı olacak ben yine bu pisliği aramak zorunda kalcam yine aynı şeyi yapacak :'(

9 Cevaplar

+1 oy
(7,065 puan) tarafından
Sabah ilk defa kızımı tek bıraktım bende yan camları iki dk sildim valla öndede içten buhar olmadı dıştan vardı onuda silecek halletti zaten ama kocam içte buhar olunca klimayı camlara veriyor bir dene istersen 
(131,917 puan) tarafından
sama yazcakdim naptin diye☺️ alisiyon kiz☺️❤️
(2,382 puan) tarafından
Kuzu normal de öyle oluyordu bugun çok soğuktu disar iç buharlandi
(7,065 puan) tarafından
Post açtım bakkk
Klimayı camlara doğru ver kuzum o geçirir
-Reklam-
0 oy
(14,638 puan) tarafından
klimayı cam ayarına getir birde onun altında havayı içerden dışarıya düğmesi oluyor ona çevir gidiyor 
(2,382 puan) tarafından
Tamam cnm saol
0 oy
(3,323 puan) tarafından
Kaloriferi açıp cama veriyorsun bir kaç dakika önce çalıştırıp beklemen lazım ki buğuları çözsün
(2,382 puan) tarafından
Sıcak mı soguk mu hangisi cnm ya açtım ön cama ve arka çamaşır verdim fani da 4 ayarladım
(3,323 puan) tarafından
Sıcak canım soğukta çözüyor olabilir ama hava soğuk olduğu için sıcak açıyorum ben. Dediğim gibi beş dakika erken çıkıp beklersen çözülür
(2,382 puan) tarafından
Tamam balım yarın yine olursa yapcam inşallah
0 oy
(299 puan) tarafından
Klimayı camlarda çalıştırman lazım yüze doğru klima çalıştırınca içerisi sıcak dışsrısı soğuk oluyor buhar oluşuyorm
(2,382 puan) tarafından
Tamam cnm çok saol
0 oy
(9,613 puan) tarafından
Kaloriferi çalıştırıp sıcak ayarı camlara veriyorsun canım biraz bekle geçer inşallah
(2,382 puan) tarafından
Tamam cnm çok saol
(9,613 puan) tarafından
❤️

.
0 oy
(7,773 puan) tarafından
Ben ilk motor ısınana kadar camı açıyorum bir süre sonra buhar gidiyor zaten. Uzun yoldaysam sonrasında klimayı açıyorum camlara ve ayaklarıma ısıyı veriyorum. 
(7,773 puan) tarafından
Klimayı hemen açma boşuna benzin yemesin motor ısınması lazım önce
(2,382 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum cnm çok saol
0 oy
(895 puan) tarafından
Klimayı canım 
(22,185 puan) tarafından
Gold morninggg yavru
(895 puan) tarafından
Günaydın canim
0 oy
(5,528 puan) tarafından
Canim hem klimayi ac hemde camlari birazcik ac geciyo o sekil
0 oy
(10,259 puan) tarafından

Arabanın bu havalarda bi 5dk fln calışıp motorunun ısınması gerekiyor. Binince arabayı calıştır, 4 5 dk bekle ve klimayı açıp camlara ver ayarını.Arka cam açıcının da düğmesi oluyor ona basınca arka cam da açılır. 

O şekilde 5 dk çalışsın buharlar gider. Sonra da içten dıştan bezle silersin. Kışın araba kullanmak bu yüzden zor işte camlar uğraştırdığı için bende hiç sevmiyorum :)

(2,382 puan) tarafından
Evet cnm baya bir araştırdım en azından bir eksiğimi daha gördüm araba sürmek sabır işi sonuçta can taşıyor bu makineler

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 67 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
26 Mart 2021 Diğer kategorisinde Reyhan000 (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 95 göst.
0 oy
1 cevap 32 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,987 puan) tarafından soruldu