0 oy
40 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (621 puan) tarafından
Hangi marka saç boyası kullanmalıyım kızlar ?

5 Cevaplar

0 oy
önce (287 puan) tarafından
Doktorlar hamileliğin hiç bir ayında önermiyor , bilimsel olarak zararı var yada yok kesin değil ama kana karıştığı için doktorlar önermiyor ve artık bitkisel boyalar dahi bitkisel değil içinde her şey var , boyayan var mı var herkesin tamamen kendi tercihi bu yüzden sen karar verebilirsin , boyarsin bir sorun olunca boyadan oldu diye düşüneceksen boyama , ben bütün hamileliklerim de boyadım Allah'a şükür bir şey olmadı ama dediğim gibi bana olmadı bir şey sana da olmaz diye bir şey yok, herkesin kendi kararı yani 
-Reklam-
0 oy
önce (829 puan) tarafından
Saçın rengini değiştiren, bu kadar kötü kokan içinde çeşit çeşit kimyasalın bulunduğu birşeyin doğal olduğuna inanmak bence büyük bir yanılgı olur. Ne gebelikte ne de doğumdan en az 6-8 ay sonrasına kadar asla saç boyama yapılmamalı 
önce (9,570 puan) tarafından
Haklısın ama benim gibi 30 yasinda.olup saçının yüzde 70 beyazsa insan mecbur boyuyor
0 oy
önce (4,034 puan) tarafından

Normal boya ile 2 ayda bir boyuyorum her gebelikte de boya yaptım ama benimki mecbur olduğum için boyuyorum çok şükür sorun yaşamadım 

0 oy
önce (9,570 puan) tarafından
9 haftalık hamileyim dün akşam boyadım saclarimin yüzde 70 beyaz ve yarın kardeşimin sözü var mecburdum evde kendim siyaha boyadım 
0 oy
önce (2,399 puan) tarafından
Mecbur değilsiniz boyamayın. Ama boyayacaksanız da amonyaksız boya bile açık alanda boyayın. Bildiğim kadarıyla ilk ve son 3 ay boyama önerilmiyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 47 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 234 göst.
0 oy
10 cevap 126 göst.
0 oy
2 cevap 371 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurozdemir429 (68 puan) tarafından soruldu

406,209 soru

12,179,182 cevap

36,670 kullanıcı

...