0 oy
75 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından
Ocak 15 de 11inci evlilik yıldönümümüz eşime ne alsam parfüm setleri kazak gömlek ceket sürekli bunlardan aldım farklı değişik sevebilceği ne alabilirim

5 Cevaplar

0 oy
(7,740 puan) tarafından

Ben almadım valla hiç bişey çünkü ondan para alıp hediye alıcaktım eşim benim paramla bana hediye alma dedi:D

(4,295 puan) tarafından
İstemsizce güldüm kusura bakma ☺️☺️☺️‍❤️‍☺️
(7,740 puan) tarafından
Ne kusuru kız adamda haklı yani :D
(4,295 puan) tarafından
Bende almıyorum pek binde bir eşimden de beklemiyorum o kadar rahatki yilda 2.3 kere özel gün diye hatirlanmaktabsa her gün hatirlanmak daha iyi diye düşünüyorum

Haklı
(32 puan) tarafından
Bende öyle olmasın diye ara ara elime geçeni bi kenera koyuyorum
(7,740 puan) tarafından
Benimkide kutlamaz ihtiyacım varsa alır tamam :))
En iyisini yapıyorsun cnm ben koyamıyorum harcıyorum:D
-Reklam-
0 oy
(748 puan) tarafından
Pasta yaptır bide saat kemer cüzdan kombini olabilir, tespih kullanıyorsa tespih olabilir. Tuttuğu takımın formasına ismini yazdırıp hediye edebilirsin . 
(32 puan) tarafından
Pasta yaptırcam takım tutmaz maçla alakası yoktur ama saat seti düşünüyorum
0 oy
(408 puan) tarafından
Ben nargile seti almistim esim begendi tras makinesi gibi biside olabilir 
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Bizimde haftaya evlilik yıldönümüz 6. Yılımız doluyor tanisali 12. Yılımız doluyor ama iki gün önce kayinpederim vefat etti üstüne kaynanam şuan ameliyatta durumu riskli bebeğimde yeni kaybettim bu yüzden hiç bir şey yapamayacağım eşim çok üzgün sadece öyle duruyorum ne yapsam bilmiyorum 
0 oy
(324 puan) tarafından
Sosyal medyada görmüştüm dogdugu tarihin gazetesi takvimini yaptirabiliyorsunuz. Ben henuz yaptirmadim ama aklimda olan hediyelerden biri

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 175 göst.
0 oy
4 cevap 98 göst.
26 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Avatar (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 58 göst.
+1 oy
14 cevap 295 göst.
28 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mys-2boys2girls (3,081 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,544 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...