0 oy
474 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,057 puan) tarafından
Kızlar bakın şimdi benim kızım 14 aylık ben kızımla dışarı da çıktım kışın gezdik te soğuk sever benim kızım soğuktan asla hastalanmaz geçen eşim kaynanamlara size gelelim demiş bunlar da tamam demiş ama kaynanam asla hastayım biraz dememiş gittik kızımı kucağına aldı falan dediği şey de öpmeyeyim hastayım dedim nee sonra tabi ben kızımı bundan korumaya çalışıyorum ne kadar becerebilirsem artık neyse akşam döneceğiz hava biraz serin ama kızımın üşüyeceği kadar değil bu kaynana kişisi de sanki hasta olduğunu bize söylemiş de düşünmüş torununu gibi hava soğuk yok hasta olacak sizde çocuk bakıyorsunuz falan yaptı bieşy demedim eşime sert bakış attım çantamı çektim aldım anladı ordan Bişeyler eşim yolda giderken niye öyle davrandın deyince de annen madem hasta niye demiyor bize ya kızım hasta olsa ne yapacaksın falan dedim eşimin dediği şey öpmedi ki lan kucağına aldı nefesini verdi o kadar sarıldı nasıl öpmedi ki geçmez dedim aynı gece kızım gece 3 te 39 derece ateşle uyandı ama nasıl titriyor iki günde de çiğerleri dolmuş bol bol burun temizlenmesi ve bir sürü ilaç aldık balgamı da var şimdi yani ben bu kadına bir daha kış bitene kadar kızımı götürmesem yada evime almasam haksızmıyım yani kaç gecedir yavrum nefes alamayıp uyanıyor el insaf ya 

21 Cevaplar

+9 oy
önce (5,393 puan) tarafından
bulaşın olduğu gece hastalanması mümkün değil. Virüslerin bir kuluçka süresi var. Bakterilerin çoğalması için bir süre geçmesi gerekir. Malesef kızınıza başka yerden bulaş olmuş. Bu çocukları fanusta hastalanmadan büyütmeniz mümkün değil hatta bu çocukların bakteriye de virüse de ihtiyacı var ki çocuklar bu hastalıklara karşı dirençli büyüsün. Yarın kreşe okula gidince çok hasta olur. Çocukları hastalıklardan korumak yerine onların vücudunu yani bağışıklığını güçlendirin ki hastalıkları kolay atlatsınlar. 
önce (1,057 puan) tarafından
Nasıl güçlenlendireceğim peki tavsiyeniz var mı
Besleyerek, mutlu ederek( mutluluk t hücrelerini çoğaltır) ona çok severek :)
Yani mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum ama nefes alamıyor ki gülsün yavrum
Oyy oyy bol bol izotonik ile temizle annesi bu bebek düşecek hasta olacak ama annenin de huzuru mutluluğu bebeğe yansır. Sen ne kadar huzurlu olursan o kadar bebiş de mutlu olur.
Eşinin ailesini de görmezden gelmeye çalış seni çok iyi anlıyorum ama eşin de ailesini atamaz ki. Adamı iki arada bir derede bırakma.
Anlaşan eşlerin çocukları mutlu büyür
Eşim bana hak veriyor zaten sorun annesini uyarmıyor oluşu yani eşimin de pek yapabileceği bişey yok o da hasta olduğunu bilmiyordu asıl sorumsuzluk kaynanam da

Yani evimiz genel olarak hep huzurludur eşimle birbirimizi ilk Günki kadar çok severiz kızımda sevgiyle büyüyor ama işte hasta olunca ne benim mutluluk kalıyor ne evin yani sabaha kadar kızımı o halde görüp te onlara içten sövmemek elde değil gerçekten kızıma aşığın resmen ama bu halleri beni derinden yaralıyor uykudan bitkin ama uyuyamıyor uyurken öksürük tutuyor uyanıyor ağlayarak sonra geri de uyumuyor
-Reklam-
+1 oy
önce tarafından
En sona kadar haklıydın. 

Babaannesine goturmemezlik etmezdim ben . Niye torunundan mahrum birakasin ki. 
önce (817 puan) tarafından
Haklsiin kesinlikle sinem ecenur
Teşekkür ederim karküresi burda ön yargısız ben anlayan sayılı kişilerdensin
Sıkmayın canınızı [3
İnşallah atlatır kızım çok tıkalı çünkü
İnsallahh
0 oy
önce (5,378 puan) tarafından
Evet kayinvaliden yanlis yapmis. 

Ama bu kadar abartma. Cocuk bu her ortama girip her hastalikla tanisacak ki bagisikligi guclensin. 

Benimki de krese gidiyo arkadaslari,ogretmenleri hasta oluyo surekli. Ama calistigim icin mecbur gonderiyorum. Ben de ogretmenim ben de hasta olurum ya da eve hastalik tasirim surekli. 

Sadece kayinvaliden degil o zaman kimseyle gorusmeyeceksin. Kisinin hasta olmasina gerek yok tasiyici da olabilir.
Dediğiniz gibi her ortama girecek ve bağışıklığı güçlenecek evet sizde öğretmensiniz bilirsiniz velilere birçok öğretmen çocuğunuz hastaysa yollamayın okula iyileşene kadar diyorlar (kreş öğretmenleri) neden çünkü hastaysa diğerlerine de bulaşabilir ki taşıyıcı olanlar bir kırgınlık hissedip de hastayım demezler çünkü taşıyıcıdırlar ama bilerek hasta olduğunu söylememek apayrı bişey ki görmüyor da değiller torunlarını evler arası yarım saat yok o derece bu yaptıkları yanlış ve kızım çok küçük nefes alamıyor kocaman balgam kusuyor o görecek torununu diye brnim kızım bunu çekmek zorunda mı hastaysa iyileşince görür ama dimi yani
Zaten ilk olarak kayinvalidenizin yanlis yaptigini yazdim.  
Ama kis bitene kadar cocugu goturmemeyi veya eve almamayi dogru bulmuyorum. Bidahakine giderken sorarsiniz hasta misiniz falan diye. Eger hasta oldugu halde hayir falan derse yine bu durum yasanirsa o zaman kis bitene kadar gorusmezsiniz.
Ama bu dediginiz sekil kayinvalideyle gorusmeyi dusunmuyosaniz hic kimseyle gorusmeyeceksiniz. Hasta olmayan kisilerde de tasiyicilik olabilir.
Bizim krese gonderiyolar eger cok agir hasta degilse bende gonderiyorum. Cunku calisiyorum ,izin hakkim yok rapor hakkimda kisitli o sebeple cok onemli durumlarda kullaniyorum.  Genelde yuksek atesi olursa,migde bulantisi,ishal olursa  krese gondermeyin derler. Zaten bu dediklerim olunca da yolla miyoruz. Genelde rapor aliyorum. Ozelde calisanin isi daha zor. Ayrica sinifin yarisi hasta ise diger yarisi da tasiyici oluyo ve ertesi hafta hasta oluyo. Yani bunun kacisi yok.
Cocuk bu hasta olur ve olacak bu sekil de bagisikligi guclenecek.
Evet haklısınız o konuda ama dediğim gibi bu bencilliği bir kere yaptığı için en azından 2 3 hafta sadece görüntülü görürse yaptığı yanlışı anca anlar yoksa sorsam ne sormasam bir ton trip yiyoruz hastalık varmı diye sorunca
Bu gibi durumlarda esiniz konusup uyaracak. Onden soyleyecek. Bu sekil trip atinca kayinvalideniz belki anlamayacak bile.
Konuşunca bişey değişmediği için bu yöntemi seçiyorum zaten
0 oy
İstersen ömür boyu gösterme haklısın vala insan hastayım der kendi bakmıyor hastalığı kendi çekmiyor ya bulaştırır tabi ona göre birşey yok hiç götürme boşver görmesin belki yapmaz bir daha bişey gerçi onlar akıl vermek icin varlar 
Sinirim bozuldu gerçekten ya hasta olunca kızım birde bana sen hasta ettin diyorlar ağzıma o kader küfür geliyor ki tutuyorum yeminle
Gerçekten çok zor.
Hemde aşırı zor
0 oy
önce (1,520 puan) tarafından
İnan en ufak insanı bir hareketi olsa sevse götürürüm beni sevmek zorunda değil bende onu sevmiyorum diye çocuğum sevmiyecek diye bir şey yok çocuklarımıza böyle durumları yansitmamaliyiz büyüyünce o karar vermeli sevmeli yada sevmeyecegine benim yapmam gereken elimden geldiği kadar büyütmek ✓sevmediklerime karşı doldurmak  da insanı bir hareket değil bence
Azarlamak değil kusura bakmayın öyle anladıysanız ama haksızmıyım yani hastalığını saklamak bencillik değil mi ya kızıma daha kötü bişey olsaydı mesela kendinizi benim yerime koyun lütfen bebeğiniz gece nefes alamıyor korkuyorsunuz burnunu açmaya çalışırken Hop bir kusuyor koca bir balgam üstelik kusarken bile uzun bir süre nefes alamıyor nefesini düzene koymak isteseniz de tıkanmış ve bunun olmasının suçlusu kayınvalideniz?
İyide gidmissin hasta olduğunu anladığın an çek al şimdi oraya gelip ben mi azarliyayim kaynananizi anlamadimki...
Hasta olduğunu anlamadım ki kızımı kucağına aldı sarıldı nefesini yüzüne vura vura oynadı laf arasında öpemem hastayım dedi kızım zaten sonrasında kucağına gitmedi ama her fırsattan istifade lavabodayken ben falan aldı kucağına

Valla toplu Bi azara ihtiyacı var galiba
Olan olmuş artık.... Bundan sonra gidmezsiniz....olur... biter
Gitmeyeceğim zaten görüntülü arar görür yazık yavruma mahvoldu iki gündür
0 oy
önce (24 puan) tarafından
Valla canım kim ne derse desin hasta olup da söylemiyorlar ya sinir oluyorum. Bebeği. Yeni doğdu kimseye bisi diyemedim kırılırlar diye hasta falan bıkmadılar geldiler 15 gunluk yavrum mikrop kapmış bronşit oldu kani enfeksiyon olmuş vallahi doktor yasmaz bu dedi neler çektiğimi ben biliyorum 3.basamak yoğun bakımda tek başına yattı 15gun öldüm öldüm dirildim.Cok sukur iyileşti ama bende o korku kaldı eve kapattim kendimi korktum yine aynısı olcak diye ufak ateşi çıksa elim ayağım bosaliyor korkudan 

Böyle devam et kimseye ayıp olmaz evde ana çekiyor kimse çekmiyor o korkuyu
Hiç yani sorsan bayılırlar kızım için e hasta oldu senin yüzünden ben kışa girdiğimizde herkes hasta oldu kızımı korumak için neler yaptım aha kaynanam yüzünden sonuç yine hüsran
Ya tamam seviyorlar ama az düşünce olsa keşke ya ben ikinci çocuğu göze alamıyorum büyük sebebi de bu aynı şeyleri yaşarım yavrimu koruyamam diye benimki hastalık derecesine geldi artik
Ben kızımı mekonyum la aldım kucağıma kakasını yutmuştu allahtan bişeyi yoktu ama o korku kaldı her hasta olduğunda acaba bişey mi olucak diye korkuyorum o güne dönüyorum anlamıyorlar inadına yapıyorlar gibi hissediyorum artık
İnadına değil de canım anne gibi kimse düşünmez umursamiyolardir
Rabbime emanet et oku surekli Rabbım hastalıklardan kötülüklerden korusun yavrularimizi
Valla artık o kadar yoruldum ki düşünmüyorlar ama ahkam kesmede üstlerine yok
0 oy
önce (587 puan) tarafından
Kesinlikle alma hatta kapıdan kov gerekirse geçen sene aynısı başıma geldi kaynanam hasta kızını bize getirmiş kız sürekli anne ateşim var demiş evden çıkmadan ciddiye almamış bize geldiklerinde halsizdi ateşi çok sonra söyledi aynı gece bebeğim 40 derede ateşliydi hastaneye nasıl koştugumu bilmiyorum 41 ateşle baygın halde yoğun bakıma alınırken baygınlık geçirmişim ayıldığımda kaynanamı arayıp ana avrat yedi sülale saydırdım eşim günlerce konusmadı ailesiyle ben aylarca gösyermedim çocuğumu şimdi birinin burnu bile aksa aynı ortamdaysak haber verir yanına bile yaklaşması yok bişey olmaz ay sadece kucağa aldı falan filan eşin bile olsa tepki göster onlar evlerinde sıcacık yataklarında yatarken cefasını çocuklarımız ve biz çekiyoruz sırf 2 dk sevecekler diye günlerce eziyet çekiyor çocuklarımız ve biz sert tepki vermezsen bu hep böyle devam eder
Yok zaten daha götürmeyeceğim benim annem babam memlekette onlar nasıl görüntülü arama ile hasret gideriyorsa bunlar da yapsın iki oldu bu artık yeter kızım nefes alamıyor zar zor nefes alıyor şimdi
önce (587 puan) tarafından
O evinde yatağında keyifle yatarken çocuğun ve sen cefa çekiyorsunuz kimsenin buna hakkı yok hastaysa söyler iyileşince görür
Söyler mi ya birde güya ölüyor torunu için gördük hasta etmek için ölüp ölüp diriliyormuş ki iki oldu bu
0 oy
önce (397 puan) tarafından
Hasta biri cagiriyosa sıkıntı benim kaynanamda cok bilmiyo hasta olunca geliyo ama ben uyariyorum hastaysaniz yaklasmayin diye cocugumda hasta olirsa bulasti diyorum direk
Hastaymış hasta olduğunu söylemedi eve gittik kızımı aldı kucağına öyle söyledi kafamdan aşağı kaynar sular döküldü
önce (397 puan) tarafından
Kotu durum sonra kacgun cocuklarimiz cekiyo zayifliyo
Evet yani iki günde 700 gram verdi kızım bugün tarttırdım normalde 10 kiloyu geçmişti şimdi 9300
0 oy
önce (2,971 puan) tarafından
İnsan söyler hasta olduğunu benimki de yapmıştı geçen yaza girmeden enfeksiyon geçirdi bir kaptik ondan enfeksiyon günlerce gecmedi daha da o günden beri sayılı evine gittiğim 

Çok bilmeseler her şeyi olmaz zaten 
Antibiyotik verdi çinko verdi dolven verdi geçmez artarsa da mutlaka başka bir uzmana da görünün dedi
Ne kadarlik seninki
14 aylık daha
İhmal etme canım çok geçmiş olsun
Çok sağol canım
0 oy
önce (11,936 puan) tarafından
haklısın yerden göğe kadar. illa öpmeyle bulaşmaz hastalık. soğuk da hasta etmez
Zaten benim kızım sıcaktan nefret eder soğuk seviyor bende soğuk severim sıcağı sevmem aynı havayı soluması bile yeter bulaşması için ki yani burnunun dibine girip burnunu boynuna sürttükten sonra bulaşmama ihtimali yok
0 oy
önce (7,606 puan) tarafından
Bu benim kaynanam. Hastayım öpmeye yım der ama kucağına alır olabildiginde nefesini yüzüne yüzüne verir. Çoğu için da bu kafada biliyor musun biz bunlara bilmiş cahil diyoruz işte. Konuşurken onlarca tükürük havada uçuşuyor. Aynı havayı solumamak gerekiyor. Valla ben güzelce uyardım hasta olan gelmesin kızım havadan nem kapıyor dedim gelen maske ile oturuyor. 
Ben uyarsam da aynılar ilk hasta olduğunda da uyardım sanki ben hasta etmişim kızımı gibi bilmiş bilmiş konuşmalar sinirlenip telefonu yüzüne kapatmıştım bu da iki oldu artık kış ayı geldi mi git gel olmayacak gerek yok arasınlar görüntülü konuşsunlar öyle görsünler cefayı benim kızım çekiyor
0 oy
önce (13,481 puan) tarafından
Abartmıyor musunuz yani o zaman okul dönemi de sınıfında hasta cocuk var diye dönem boyu göndermeyin 
Bu kadar pimpiriklenmeyin lütfen yoksa daha da hasta olur. Benim eşim şimdi hasta kızım gidip kucağına oturuyor napim adamı evden mi atim veya kizimi mi uzak tutayım bunlar olası seyler
Şahsen benim eşim hastayken kızıma yaklaşmaz ki bulaşmasın diye pimpirikliyim yapabileceğim bişey yok biri bilerek kızımı hasta ediyorsa daha da pimpirikli olurum kızımı kolay kucağıma almadım ölümle burun burunaydı yapabileceğim hiçbişey yok
Hepimiz farklı zorluklarla başa çıkıyoruz. Karar sizin fanusun içinde de yetistirebilirsiniz benim için bi mahsuru yok
Fanus değil ama bile bile de lades oynamam kızım konusunda siz oynamayı seviyorsanız bu da brni ilgilendirmez
Sakınan göze çöp batar der susarım iyi aksamlar
0 oy
önce (337 puan) tarafından
Bir anne olarak endişeni anlıyorum ama tepkin cok sert ve acımasızca ne babaanneler var torunlarının yüzüne bakmıyorlar sevmiyorlar değer vermiyorlar eminim kendi annen olsa bu kadar katı olmazdın hafif bir sistemle geçiştirirdin gerek yok abartmaya Rabbim kuzucuğa şifa versin 
Hayır emin olun kendi annem de olsa aynı tepkiyi verirdim hele ki hastalık benden bilerek saklanıyorsa sonuçta bu benim evladım ki olsa karşısında beni bulur evladım için dünyayı karşıma alırım ben
0 oy
önce (1,662 puan) tarafından
Eşim dışarda çalışıyor ve hasta olup hepimize bulastirdi diye adamın burnundan getirdim :D yerinde olsam çok söverdim. Ama kaynanana göstermemek evinde huzursuzluk yaratır. Çocuğun okula başladığında inan 2 haftada bir hasta olacak anneyiz endişeleniyoruz Evet ama onlar zorluklarla tek başına mücadele edecek biz onları bir yere kadar koruyabilirz..ama kaynanan büyük sorumsuzluk etmiş 
İşte bir daha yapmaması için en azından bu kii boyu görüntülü konuşsun sadece bir ders alsın istiyorum ben kızımı bişey olmaz deyip götürsem yine hastalığını saklayacak Allah korusun daha kötü bişey olsun istemiyorum çocuğuma en azından hastayım demesini öğrensin
önce (1,662 puan) tarafından
Haklısın valla canım ben eşime dedim bir daha hasta olup bu eve gelme git polis evinde kal :D
Öyle çünkü biz anneler çekiyoruz bunun zorluğunu başka çeken yok ki
0 oy
önce (8 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum bebeği hastalanmış bir anne olarak verdiğin tepki normal geldi bana haklısın ama kış boyu hiç görüşmemektense onlara gitmeden önce veya onlar size gelmeden önce hastalık durumunuz var mı diye sorabilirsin. Ben öyle yapıyorum içim rahat ediyor. Elbet hastalanabilir bebekler ama ortamda hasta varken de insan vicdanen huzursuz hissediyor. Çok geçmiş olsun babyvac ve serum fizyolojik işe yarıyor tavsiye ederim
Tavsiyeniz için teşekkür ederim gerçekten zaten bir iki görüntülü konuşsun eve git gel olmasın hastalık varsa demeyi öğrenir diye düşünüyorum
0 oy
önce (2,022 puan) tarafından
Birden mikrop kapacak değil bahane olmuş bir sürü virüs varsa çocukta farklı bir virüs aldı öyle hasta oldu .. mesela benimde oğlum hastalandı mikrop kapmış doktor 1 hafta önce yabancı kişi gelmiş dedi ozamanda kayınpeder gelmişti ondan kapmisti ...sizinki çok farkli genede belki bahane uzak durursunuz ben çok sogumustum kayınpeder den mesela mesafemi koydum o gün bu gün oğlumdanda uzak durur :)
Aslında bu bir bahane değil ama hastayken hastayım dememesi eve gidip kızımı sevdikten sonra demesi bencillik bana göre yazık yani 14 aylık bebek uykuya ihtiyacı var ama nefes alamadığı için uyuyamıyor hak değil bu ve evet artık onlardan çok çok soğudum
önce (2,022 puan) tarafından
Bebeğin hastalığı kaynananiz sevmiş ya o bahane olmuş o anlamda söyledim evet söylemiyorlar malesef...çok geçmiş olsun inşallah kuzunuz iyileşir tez zamanda
İnşallah bir sürü ilacımız var inşallah tez zamanda rahatlayacak kızım bir daha da gitmeyeceğim zaten kış zamanı
0 oy
önce (1,056 puan) tarafından
Tabi ki haklısınız insanlar dikkatli olması gerekiyor seviyorsa önce o demeli evladım ben biraz hastayım 2 3 güne iyilesirim o zaman gelin falan falan ama çocuğunuzun ateşinin yükselmesi babannesiyle alakalı olamaz hastalıkların kuluçka süreleri var en azından 24-48 saat geçmiş olması gerekir yani çocuğunuz zaten enfektedir. Bu konunun dışında hava soğuk siz de çocuk bakıyorsunuz kısmı bana daha da kırıcı geldi kaynanam öyle bir şey dese haklisin anne yaza kadar daha gelmeyiz herhalde falan derdim 
Ben normalde cevabını veriyorum onun sürekli ama hastayım dediği andan itibaren beynim yanmış gibiydim yoksa orda ona gereken cevabı çoktan yapıştırmıştım ki o günden önce eşim de evdeydi hiçbirimizde bişey yok kızımı da komşuya falan götürmemiştim yani bir tek oraya gitmiştik gitmeden iki gün önce yine kaynanam bizdeydi o zaman da kapmış olabilir belki
önce (1,056 puan) tarafından
Öyleyse o zaman olabilir. Anne olarak sürekli korumaya çalışıyoruz çok da haklıyız ama korumaktan ziyade bağışıklığıni guclendirmeniz çok daha önemli. Okula başlayınca çok daha zor olacak çünkü bol bol mevsim meyvesi sebzeli yedirin et özellikle haftada 3 gün balik çok onemli sarimsak sogan yedirin bagisikligi ne kadar kuvvetli olursa o kadar rahat edersiniz. Yanlış anlamayın ateşi bu kadar hızlı 39a çıkıyorsa çok iyi değil
Evet hiç iyi değil o yüzden çok korkuyorum dediklerinizi zaten bayıla bayıla yiyor bir Karadeniz kızı olarak balık aşığı çorbasını da yapıp içereceğim inşallah
0 oy
önce (2,947 puan) tarafından
Onu gördüğü gece ateşlendi diyorsun. Muhtemelen ondan önce almış. Öyle 10 saatte oldu olacak birşey değil dediğin. Ki ben hastalığı çok önemseyen biri değilim. 
Ondan2 gün öncede bizdeydi yani başka da kimseye gitmedik ki
0 oy
önce (36 puan) tarafından
Evet bunları düşünmeleri gerekiyor ama vu kadar da kırıcı olmayin 3 günlük dünya allah baska kötü dert vermesin ama illaki grip oluyoruz çocuklarda öyle öyle öyle buyuyecekler. Bende kızımı hiç disari çıkarmadım hastalandı çıkardım yine hastalandi kimseye vermedim hastalandı. Verdik hastalandi simdi unuttum takmıyorum artik  elimden gelmez bisey ki artik 14 aylik benim kizimda. Akran lari ile oynamak istiyor dedesini annanesini babanesini seviyor gidiyor  sizde biraz salın
Aslında çok özgür bir bebek yani dışarlardayız hep bu zamana kadar iki kere hasta oldu ikisi de kayınvalidemler tarafında yani hastaysa hastayım diyebilirdi ama dememeyi tercih etti ve kızım şuan bu durumda benim asıl kızdığım nokta bu evet 3 günlük dünya ama bu 3 günlük dünyada da bana verdikleri zarar çok fazla kızımı nefes alamayıp uyandığında görmek çok üzücü onlar uyuyabiliyor çok rahat bir şekilde ama kızım balgam kusuyor durum böyle olunca kalbi kırılmış kırılmamış hiç umrumda olmuyor bizde insanız bizim de bir canımız var her istediklerinde kızımı götürüyorum gitmemezlik yapmıyorum ki hastayken demesinler
0 oy
önce (5,988 puan) tarafından
Hastalik  öncesinden kapmış  hemen nedir gecesi ateşledi  cigerleri 3 saatimi  doldu  demek sen hasta etmişsin öncesi..
3 saat içinde dolduğunu nerden çıkardınız nerede yazıyor 3 saatte çiğerleri dolmuş diye iki günden bahsediyorum ben orda ordan çıktık gece ateşlendi sonrasında burnu tıkandı ertesi günü götürünce öğrendim yazılanı anlayarak okuyun bu bir ikincisi de bir anne nasıl çocuğunu hasta edebilir bir anlatsana mesela bak bunu bilmiyorum bir tavsiyen var mı çok biliyorsun ya ne tarz insanlarsınız ya çocuğu hasta olup üzülen anneye hasta etmişsin çocuğu diyebilecek kadar kara cahil kötü kalpli birer canlısınız sadece lütfen bir daha çocuğu için üzülen hiçbir anneye ***** saçma yorum yapma çünkü tekrar bana denk gelirsen ağızının ortasına lafı yapıştırırım
Hopppp sen kimsin kime vuruyon lafi hayirdir şampiyon  sensin tamam.. cahillikte onde giden sensin kaynanan öptü gecesi 39 oldu neymis bu hemen ateşe birakdi çocuk  öncesinden  şifayı kapmış  hastalıkların  kuluçka evresi var önce araştırma  yap buraya kaynana kötülemek için gelmişsin  o yüzden çok negatifsin.. kaynanayi  eve almasam gitmesem yazmışsın ya ordan kalbinin negatifligi belli empati yap annen olsa eşin bunu  yapsa seni hayal ettim uuuu evlerden ırak  diyorum allah yardımcın olsun  durumun vahim..
Birincisi daha önceden de yaşadığımı söylemişim ki benim kızım öncesinden mikrop kaptıysa da yine kayınvalidem bizdeyken kapmıştır çünkü ben kızımı hava soğuk diye hiçbir yere kolay kolay çıkarmıyorum çıkarsam da üstü sıkı giyilmiş oluyor postta da belirttim zaten sadece kış boyu diye ki bu olayı annemle yaşamış olsam anneme de kış bitene kadar git gel olmasın çocuk hastalanıyor derdim negatif bir insan değilim asla da negatif olmadım bu zamana kadar sen demekki ayna tutuyorsun ki negatif hissettin kusura bakma ama çocuğumu hasta edip birine suçu atacak kadar kötü kalpli değilim ama senin bu kaynana seviciliğinizi de anlamadım utanmasan kaynanan melek diyeceksin hastayken hastalık saklamak çok mu iyi bişey de ben gel git olmasın deyince kötü oluyorum siz kimsiniz de bana bilmediğiniz konularda ahkam kesiyorsunuz çok önceden de aynı olayı yaşamışım biliyorum ki konuşuyorum sen önce git detaylı araştırma yap sonra gel burda konuş
Tamam sen profesör  doktor..kaynanacı değilim dogruyu  savunan insanım  üslubun  kötü  kayinvalden  cahil orasi belli hastalığını  saklamakla zaten hatalı  ama yine idda ediyorum  anında  hemen ates o gece cikmasi  senin ona baglanman  evime almayım götürmeyim  oraya  falan degisik bilemedim ..
DAHA ÖNCEDE AYNI OLAY OLDU AYNI GECE ATEŞLENDİ DOKTOR DA ÇOK YENİ ENFEKSİYON KAPMIŞ DEDİİ anlatabildim mi yani benim kızım enfeksiyonu aldığı gün ateşleniyor o yüzden kesin konuşuyorum bir yerimden uydurmuyorum ayrıca torununu hiç görmesin demiyorum öyle bişeyi diyemem zaten ama en azından yaptığı hatayı anlaması ve hastaysa belirtmesi gerektiğini anlasın diye 2 3 hafta gel giti kesebilirim diye düşünüyorum ki anlasın ben hasta olduğumu demedim o yüzden böyle yapıyor tekrarlamayayım ki böyle olmasın onun da canı yandı haklı desin yoksa demiyor bu kadın kendini kaf dağında görüyor

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 340 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,540 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 71 göst.
27 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melekkk (12,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 442 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Eda-HiraNur (476 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 287 göst.

406,511 soru

12,192,583 cevap

36,716 kullanıcı

...