0 oy
75 göst.
Diğer kategorisinde (139 puan) tarafından
Kızlar gribim ve ağır geçiyor ilaç kullanamıyorum bende b toz nane limon içiyorum bir zararı varmı bir fincan tek içiyorum  

4 Cevaplar

0 oy
(12,583 puan) tarafından
nane limon içilebilir, ıhlamur da hatta çoğu bitki çayı içilir abartı olmadan. 
(139 puan) tarafından
Bir fincan içtim yeterli inşallah çabuk atlatirim çok zor ilaç içmeden iyileşmek
-Reklam-
0 oy
(200 puan) tarafından
Hazır gıdalar tüketmeyin kendiniz yapın Nane limon iu içebilir siniz abartmadan 
(139 puan) tarafından
Peki teşekkür ederim
0 oy
(330 puan) tarafından
Nane limon tüketilir ama reyhan tehlikeliymiş aşko
(139 puan) tarafından
Anladım canım reyhan sevmem de zaten ama nane limon mecbur içtim çok hastayım
(330 puan) tarafından
Bende içmiştim canım bişey olmazmış ıhlamur falan fazla abartılmadan içilebiliyor dedi doktor sadece reyhanı içme demişti seninde aklında olsun helede gebeligin ilk haftalarında düşük yapıyormuş söktürücü etkisi varmış bilmeden içiyordum ben az kalsın
(139 puan) tarafından
Ya teşekkür ederim uyardigin için vallh Allahtan sevmiyorum bende yanlız gebelikte hastalığı atlatmak çok zormuş ilaç olmadan
(330 puan) tarafından
Yatmak daha da kötü ediyor insanı biliyor musun eger halin varsa biraz çık dışarı yürü parkta falan yavaş yavaş evin işlerini yap hayatım ben de yattıkça daha da agırlaşmıştım
(139 puan) tarafından
Doğru canım haklısın oturmak daha kotulestiriyo
0 oy
(179 puan) tarafından
Yok zararı yok ıhlamur da içebilirsin zencefil zerdeçal bunları da tüketebilirsin abartmadan tabi ben hastayken hep kullandım sıkıntı olmadı  bide portakal suyu sık içine limonda sık karışık iç doğal c vitamini ballı süt mesela vb vb vitamin al
(139 puan) tarafından
Teşekkür ederim öyle yapicam şimdi
(179 puan) tarafından
Rica ederim inşallah şifa olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 42 göst.
0 oy
3 cevap 72 göst.
4 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,454 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 63 göst.
29 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra_esra (2,593 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 126 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,673 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,532 cevap

37,506 kullanıcı

Kategoriler

...