0 oy
282 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kendisi kirada oturuyor dedi sadece kocam çalışıyor bende sürekli yardım ederdim evden bireyler verirdim meğersem kızıda çalışıyormuş başka bi komşum dedi kırıldım niye sakladı ki benden

8 Cevaplar

+1 oy
(1,035 puan) tarafından
Kızı çalışıyor diye maddi durumunun iyi olduğu anlamına gelmiyor ki bu. Ki bu zamanda çocuklar çalıştıklarını ailesine vermiyor. Senin niyetin önemli gerisi teferruat 
tarafından
Yok hani niye sakladı ona takıldım ben
(1,035 puan) tarafından
Dediğim gibi muhtemelen kızı onlara para vermiyordur ondan dolayı söyleme ihtiyacı duymamıştır
-Reklam-
0 oy
(502 puan) tarafından
Demek ki kızı kayda değer bir şey vermiyor 
tarafından
Başka komşum dedi onun durumu iyi
(1,035 puan) tarafından
Gözle görülmeyen birşeyi söylemek iftiraya girer, evin içinde ne yaşandığını bir onlar birde Allah bilir
0 oy
(2,233 puan) tarafından
Belki yeni baslamistir denk gelip soylememistir
tarafından
Sürekli diyorum telefonda kızların ne yapıyor diye diyor ders çalışıyor
0 oy
(1,996 puan) tarafından
Kızı vermiyordur canım. Ayrıca dışardan denilene bakma. Eşim de ben de memurum. Kayınpederin dilinden düşmezdi çift maassiniz diye. Benim annem kanser oldu onun tedavisi ev kirası derken ben çocuğuma veresiye mama aldım. Birine anlatsan inanmaz. Sen hayrını yap ihtiyacı olduğunu dusunuyorsan. Allah rızası için yap yani gerisini bosver
0 oy
tarafından
Kızı çalışıyor ise çocuk parası alınmaz ki yani biz de öyle kendi çalışıyor kendi harçlığını çıkarıyor deriz
(1,217 puan) tarafından
Benim kızımda meslek edindirme de çalışıyor 4 gün 1 gün okul 5 binlira alıyor çok yoruluyor Kendi haşligi ancak çıkıyor çalışıyormu çalışıyor
0 oy
(674 puan) tarafından
Herkes herkese herşeyi söylemek zorunda değil ki, ders çalışıyor dediğine göre öğrenci, belki kızda eve pek katkıda bulunmuyor okul masrafını karşılıyor olabilir. Zaten bir öğrenciden çok şey beklenmiyor bir öğrencinin aldığı da ancak okul masrafını ve kendi ihtiyaçlarını karşılayacak miktardır.
0 oy
(13,411 puan) tarafından
valla kırılmaya üzülmeye yer arıyorsunuz, Allah başka dert vermesin inşallah 
0 oy
(160 puan) tarafından
Iylik yapmayacaksın kardeş insanlar nankör aç gözlü 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 127 göst.
28 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde gulsah.uygun2225 (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 637 göst.
15 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Arme (256 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 1,051 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 2,552 göst.

410,946 soru

12,366,645 cevap

42,072 kullanıcı

Kategoriler