0 oy
136 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (366 puan) tarafından
Bana hakkariden kacak cay geldi sizce zararlı mı bu cay

12 Cevaplar

0 oy
(14,603 puan) tarafından

Kız kardeşim de Şırnak’tan getirmişti kullanıyoruz biz :) bildiğim kadarıyla oralar da çoğu insan içiyor zararlı olsa içmezler herhalde :)

(366 puan) tarafından
Kac kaşık atmam lazım
(14,603 puan) tarafından
Demime göre değişiyor az demlersem parmağımın ucu ile alırım çok demlersem temek kaşığı kadar koyuyprjö
-Reklam-
0 oy
tarafından
Niye zararlı olsun biz sadece onu içiyoruz 
(366 puan) tarafından
İnt ac bak ondan
tarafından
Yillardr biZ kaçak çay içiyoruz Kürtlerin hemen hepsi içiyor canım gönlün rahat olsun
0 oy
(825 puan) tarafından
Niye zararlı olsun bacım güneydoğu genelde kaçak çay içer cokta guzel yani korkma hicbirimize bugüne kadar birşey olmadı gönül rahatlığıyla iç 
(366 puan) tarafından
Bende nete baktım kotu yorum vardı kac kaşık atmaliyim
(825 puan) tarafından
Canım kaçak çayi çok koymana gerek yok hemen rengini veriyor zaten sen ilk bir tatlı kaşığı koy duruma göre arttırır yada azaltirsin
0 oy
(295 puan) tarafından
30 yaşımdayım çay içtiğim ilk günden beri kaçak çay içiyorum. Doğu bölgesinde kaçak çay içilir karadenize gelin geldim evimde kaçak çay var hala eşim de alıştı :)
(366 puan) tarafından
Tadı nasil kac kaşık atacam mesela demlige
(295 puan) tarafından
1 tatlı kaşığı yeter
0 oy
(7,869 puan) tarafından
Karıştırıp içeriz biz niye zararlı ki 
0 oy
(1,869 puan) tarafından
24 yaşındayım bu uasima kadar hep içtim hiç bı şey olmadı çokta güzel başka çay kcemiyoruz ☺️
(366 puan) tarafından
Kac kaşık alacam demlige
(1,869 puan) tarafından
Canım az at çünkü çok tutar fazla atarsan acı olur biz market çayıyla karıştırıp kulaniyoruz acı olmasin diye
0 oy
(128 puan) tarafından
Niye zararlı olsun  ben kaçak cayla büyüdüm sadece tek başına demlemeyn çünkü biraz ağırdır çarpıntı yapabilir normal demenizi içine tatlı kasigiolacak şekilde karıştırıp kullanın mis gibi afyet olsun 
0 oy
(106 puan) tarafından
Canım biz hep kaçak çay içiyoruz hiç bi zararı yok 
0 oy
(12,532 puan) tarafından
kaçak çay sert olur. nasıl yapıldığı önemli bir standarttan geçiyor mu üretilirken? 

ilk defa demeyeceksen çok atma çayı yatta yerli ve kaçak çayı karıştırabilirsin 
0 oy
(21,909 puan) tarafından
Biz yıllar yıllardır içeriz

Hiç türk çayı icmeyiz cnm
0 oy
(2,731 puan) tarafından
Diğer çaylardan daha lezzetli zararı olduğunu da düşünmüyorum 
0 oy
(1,303 puan) tarafından
Kaçak çay aslında araplarin çayı oluyor nasil bizim siyah çayımız var onlaglrinki de seylan çayı oluyor kaçak yollarla getirirlermis eskiden o yüzden adı kaçak çay kalmis

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 168 göst.
22 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zehraoyku (366 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 140 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde eda (meftun) (1,800 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 210 göst.
0 oy
4 cevap 222 göst.

408,213 soru