0 oy
69 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,397 puan) tarafından
Kizlar burnu akiyodu yesil yesil afedersiniz. Simdi arada sumkuruyo ama oksuruk basladi. Halsizli k istahsizlik yok. Sadece öksürük nasil gecer ya

6 Cevaplar

0 oy
önce (1,485 puan) tarafından
Kuru dutu kaynat içir 

Birçok bitkisel şurup vs denedim fayda etmedi yazin 3 ay sağlam 9 ay hasta oğlum 5 yasinda antibiyotikten ilactan öğğk geldi artik. 

Balık yağına başladım. 

Normalde biraz öksürse doktorda alirdik solugu bu sefer inat ettim ateşlenmeden goturmicem diye.

Tam 1 ay hasta devam etti. Ihlamur. Papatya ve melisa cayi verdim. Karadut özü içirdm her sabah ılık suya katıp bol sarimsakli soğanli çorbalar içirdim o hastaligi atlattik antibiyotiksiz ilk kez. 

5 gün önce yoğun yeşil akıntı başladı öksürükle birlikte. Normalde 1 ay süren hastalik bu sefer 5 gunde bitkisel yol ile gecti gecen sefer antibiyotik kullansaydim yine iyilesemeyecekti.

Kuru dut suyunu duydum 5 gün kullandim bu gün ne öksürük ne akinti kalmadi.

Bol bol burnunu yıka burun şişesi ile yoksa şırınga ile yıkama yap. Gece okiliptus ve nanne yagi damlat bas ucuna uyumadan once de kuru dut kaynat icir allahin izni ile gecer birkac gune 
önce (1,397 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
önce (588 puan) tarafından
Soğanı ortadan ikiye kes içine katanfiller batır basucuna as 1 günde biter öksürüğü
Ya teşekkür ederim
0 oy
önce (1,495 puan) tarafından
Elma karanfil çayı ve pekmeze bir kaç damla limon suyu bir de tahin bunlar da iyi geliyor. 
Karisik kis cayi veriyorum bugun 2 fincan içti ama bi faydasini gormedim pekmez de veriyorum
0 oy
önce (473 puan) tarafından
Ak günlük sakızı tütsüsünü yapıyorum iki kez öksürdü yaptım sabah normaldi ikisinde de
Aa evet o var evde yapayim
0 oy
önce (41 puan) tarafından
Yarim çay bardağı mercimeği kaynat cezvede bir su bardağı ile süzgeçten geçir ılık bir şekilde için hem boğazı yumuşar hemde öksürüğü keser geçmiş olsun 
Teşekkür ederim
0 oy
önce (951 puan) tarafından
Grintuss oksuruk ve balgam kesici srup tavsiye etti eczaci çocuklar için olan bu. Aldım bi verince gece rahat rahat uyudular. Cok iyiymiş bitkisel hemde. 
Teşekkürler efendim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 104 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Cansuklns (496 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
0 oy
2 cevap 59 göst.
0 oy
2 cevap 27 göst.