0 oy
152 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (857 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar oğlum üşüttü öksürük burun tıkanıklığı var 3 5 gündür tadıma başladık acaba ondanmı oldu diyorum alerjimi bu yoksa üşüttügü için felan mı ciğerle alakası olabilirmi korktum yarın doktora götürecek inşallah

image

image

5 Cevaplar

0 oy
(963 puan) tarafından
Alerjiye benzettim canım ben 
(857 puan) tarafından
Hadi ya :((
(963 puan) tarafından
Aynen bı doktora gozukturun yediği bişey dokunmus olabilir belkide emziriyorsunuz ya birde üstüne ondan kaynaklı bakarlar neye alerjisi var diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende alerjiye benzettim
(857 puan) tarafından
Nasıl geçerki
tarafından
Öncelikle neye alerjisi var onu anlaman lazım. Doktorunuzla görüşebilirsin test yapar.
(857 puan) tarafından
Yumurta canım çünkü 3 gün kuralı ile gidiyorum yumurtaya dün başladık azıcık o yaptı sanırım çünkü başka birşey vermedim ne dün ne bugün
0 oy
(711 puan) tarafından
Alerji olmuş cnm ne yedirdin şu 2 3 günde
(857 puan) tarafından
Bugün hiç tadım yapmadım dün sadece çay kaşığı kadar rafadan yumurta vermiştim
(711 puan) tarafından
Dün var mıydı vücudunda böyle bişey eğer yoksa yumurta alerjisi olabilir
(857 puan) tarafından
Yoktu canım
(711 puan) tarafından
O zaman yumurta alerjisi var alerji testi yaptır mutlaka detaylı bakılması gerekiyor
(857 puan) tarafından
Tamam canım inşallah teşekkür ederim
0 oy
(13,236 puan) tarafından
Alerji yapmış. Yogurt mu açtın canım süt reaksiyonu gibi
(857 puan) tarafından
Yoğurt tadımını geçtik canım dün çay kaşığı kadar rafadan yumurta vermiştim bugün hiç bir tadım yapmadım yumurta yaptı büyük ihtimal
(13,236 puan) tarafından
Yumurtadan o halde. Dr ile iletişime geç canım alerji testi yapılsın bünyesi alerjik olabilir
(857 puan) tarafından
Tamam canım inşallah teşekkür ederim
(13,236 puan) tarafından
Rica ederim canım korkma ama ciğer değil alerji
0 oy
(339 puan) tarafından

Yorumlarda gördüm canım yumurta vermişsin biz sekiz aya kadar yumurta beyazı vermedik. Yumurtanin beyazı alerji yapıyor genellikle bide yumurtayı rafadan vermemen gerekiyor 8 dk kaynat bebeklere verilen yumurta iyi pişmiş olması gerekiyor<3

İlgili bir soru bulunamadı

409,899 soru

12,323,770 cevap

39,043 kullanıcı

Kategoriler

...