0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (361 puan) tarafından
Kızlar Allah izin verirse şubatın ilk haftası umreye gitmeyi düşünüyorum ozaman bebeğim 6 aylık oluyor sizce zor olurmu yada bebeğim rahatsız olurmu bir yandan gitmeyi çok istiyorum ama bebeğimi düşünüyorum bir daha elime bu fırsat geçmez siz olsanız ne yapardınız çok heyecanlıyım ve bir okadarda tediginim 

6 Cevaplar

+2 oy
(19,467 puan) tarafından
Bu sene duydum.  Orda bir bebek sıcaktan vefat etmiş. Ama yaz miydi o zaman bu zamanda sicaklik orda nasıldır bilemiyorum. Orda doğup büyüyen bebekler de var orda ama bizim çocukların vücut sıcaklığı buraya uygun. Ben cesaret edemezdim. Ama tecrübeli arkadaşlar vardır belki bilemiyorum 
(361 puan) tarafından
Yaa bunu hiç duymamıştım canım teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
(7,402 puan) tarafından

Ben gidemezdim 

Bebegin rahatsa gidersin neolacak :)

(361 puan) tarafından
Yani bebeğim şuan zor uyuyor diş sancıları başlamış onun dışında sıkıntı yok
Sen neden gidemezdin bebeğin içnmi
(7,402 puan) tarafından
Evet bnmde 9 aylik bebeğim var . Cesaret edemem . Ağlar uykusu gelir emmek ister. Ekgida sürecinde şuan .
(361 puan) tarafından
Anladım canım fikrini paylaştığın için teşekkür ederim
+1 oy
(717 puan) tarafından
Allah kabul etsin ama ben cesaret edemezdim çocukla öyle bi yere gitmeye
(361 puan) tarafından
Allah razı olsun neden ne gibi sorunlar olur mesela sen ne düşünüyorsun
(717 puan) tarafından
Kendi adıma konusayım benim bebeğim zor bi bebek değildi diş dönemleri hariç tabi nereye koysam orda dururdu fakat her bebek benimki gibi değil bunun bez değiştirmesi emmesi maması yer yadırgadıgı için uyuyamaması o uyumadığı için annenin uykusuz kalması ve uykusuz anne ne gezmeden ne ibadetten bişey anlayabilir
(361 puan) tarafından
Doğru bilemiyorum bir daha bu fırsat elime geçmeyecek
Teşekkür ederim canımm fikrini paylaştığın için
+1 oy
(6,922 puan) tarafından
Yani orası ibadet yeri olduğu için bir bebek ile ne kadar yapılır bilemedim yeni bı iki gün önce annem babam geldi ve gece gündüz İbadet için dolandilar sadece iki saat uyku ile ayakta durduk hiç gelemedik bile hotele dediler ama düşünsene bunu bebek ile yapmak çok zor çünkü bnmde var şu anda 9aylik bebeğim imkanı yok yani onu mu idare edeyim ibadet mi ama bnm bir oğlum daha var beş yaş.bu tabi bnm düşüncem ben idare ederim diyorsan sürekli dışarı da bezli emmesi var vs birde baya küçükmüş senin ki bn ek gıda süreci içinde ama diş ağrısı başladı beşinci aydan bu yana sanki zulüm gibi nefes aldırmadı hala ağrısı var.bunlari falan hesapla derim cnm
(361 puan) tarafından
Doğru diyorsun benim için zor olur ama ben dayanırım bebeğime birşey olmazsa
(6,922 puan) tarafından
Kimle gideceğin de önemli yardım edecek de bir kimsen varsa belki yükünü alır biraz . emiyorsa fln ortam da dağ taş gezme yerleri var dua etmek için gidilen onlarda zorlanin sefa Merve tepeleri arası varmış baya onlar fln beraber olman lazm çocukla baya zorlanin tek
(6,922 puan) tarafından
Gitmeden yolunu yap kendine yardımcı yoldaş bul
(361 puan) tarafından
Annem babam ve ablamda gelecekler canım
+1 oy
(2,184 puan) tarafından
Seve seve giderdim o kapı bana açılmış bebegi alir giderdim bi tanıdığım öylede yaptı çocuğa bile iyi gelmiş oralar Rabbım isteyene nasip eylesin o topraklari
(361 puan) tarafından
Rabbim sanada nasib etsin inşaallah canım
Tanıdığının bebeği ne kadarlıktı acaba
(2,184 puan) tarafından
Amin aminn dua et cnm çok içtenlikle istiyorum o toprakları kizimida alıp gitmek istiyorum oralara

O emziriyordu kızı küçüktü emeklemiyordu bile ne kadarlikti hatirlamiyorum ama ailesi ona destek olup oturturdu
(361 puan) tarafından
İnşat bana nasib olursa sanada çok dua edeceğim canım teşekkür ederim
+1 oy
(6,922 puan) tarafından
Yeni bı iki gün önce annem babam geldi öyle bir abartılmış sıcak olmadığını ceket vs bise götürmedigine pişman olduklarını söylediler ama Şubat demiş o zaman bilemem tabi ama şu anda normalmiş 
(361 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 86 göst.
+1 oy
7 cevap 226 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,085 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde 1prens1prensess (15 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 3,166 göst.
15 Eylül 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde ceylanrabia (318 puan) tarafından soruldu

408,273 soru

12,264,357 cevap

37,420 kullanıcı

Kategoriler

...