+1 oy
92 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,843 puan) tarafından

Kızlar kuzenim var yeni evli rutin kontrol için kadın doğuma gitmiş kan vs bakmış doktor yumurtalıklar yüzde 50 çalışmıyor sen hamile kalamazsın çok zor demiş . 

Durumu yaşayıp da hamile kalan var mı ? Sonucunda sağlıklı gebelik geçiren var mı ?

Daha gencecik 27 yaşında çok üzülüyor ilk gebeliği olucakti öyle diyince doktor yıkılmış kız :'(

Az önce konuştuk nasıl ağlıyor :'(

6 Cevaplar

+1 oy
(280 puan) tarafından
Kalabilir diye biliyorum canım 
(3,843 puan) tarafından
Az önce konuştuk çok kötüydü sesi ya direkt çocuğun olmaz demiş yüzüne :( kıyamam nasıl ağlıyor . Doğal yolla mi kalabilir ?
(280 puan) tarafından
Kalabilir canım bende de pcos vardı doktor tüp bebek deneriz yumurtalar catlamiyor demişti doğal yolla kızım oldu
(3,843 puan) tarafından
İnşaallah olur kıyamam üzülmüş cok
(3,329 puan) tarafından
Ya kuzenime senin çocuğun cok zor hatta olması imkansız diyen doktor vardı halbuki o sıra düşük bile yapmıştı kuzenim. Sonra 2 tane çocuğu oldu. Başka doktora görünsün
(3,843 puan) tarafından
Bende öyle dedim biriyle kalma iyice araştır dedim
-Reklam-
+1 oy
(3,246 puan) tarafından
Şu bazı sağlık çalışanlarınin gırtlağını sıkmak istiyorum 

Nerden biliyorlarmis olmayacagini 

Bana çalışmıyor yumurtaliklarin kesinlikle çocuğun olmaz diye hüngür hüngür ağlattı 

Hastane başıma yıkılmıştı 

Ne oldu 2 tane kızım oldu tedaviyle oldu ama oldu 

İnsanın neden moralini bozarlar ki 

Rab'bim isterse hersey olur 
(3,843 puan) tarafından
Bozmuş valla kız çok kötü arkadaşım da aynı doktora gidiyor biraz yağlı kilolu 3 gebeliği ister istemez de kalmış vucudunda diyormuş ki kalp atışı dinlemek istemiş arkadaşım sen yağlısn ya duyamıyorum kalbini diyormuş diğer 2 gebelikte şeker geçirdi kalkıp da şekerini takip etmemis 3 aylık hamile kız dedim sen deli misin niye gidiyorsun bana dicek öyle bı kelime ağzına tikarim o lafı
(3,246 puan) tarafından
Valla haklarini vermedigimiz için bazıları kendini bi halt zannediyor
(3,843 puan) tarafından
Malesef canım çok üzülmüş kıyamam
+1 oy
(325 puan) tarafından
Olur tabi ki, normal yolla olmazsa tedavi ile olur. Bazı sağlık çalışanları gerçekten hakediyor her şeyi ya
(3,843 puan) tarafından
Eşim goturcek sağolsun ;D açık miyom ameliyatı oldum zor şeyler geçirdim kolay güvenemem kimseye malesef
(325 puan) tarafından
Ayy çok çok geçmiş olsun, valla sezaryandan sonra ben çok korkuyorum her şeyden. Ameliyatmiş, ufak bir kanama bile midemi bulandiriyor. Çok geçmiş olsun sağlık ve doktor çok çok önemli, her şey gönlünce olsun ♥️
(3,843 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun ♥️ benimde sezeryan kesisi gibi ama yara ve dikiş çok zor şeyler geçirdim doktorum hep yanımdaydı o yüzden kimseye güvenemem başka:(
(325 puan) tarafından
Allah bir daha yaşatmasın ve doktorunuzda hep dibinizde olsun inşallah :))))
(3,843 puan) tarafından
İnşallah canım :) yakın ya nasipse ona gideceğim ♥️
+1 oy
(2,322 puan) tarafından
Bunlar niye böyle pat diye söylüyor ya böyle yapanlara sinir oluyorum benim kuzenime de çocuğun olmaz sen hemen menopoza girersin falan dedikten sonra bir ay geçmedi kadın hamile kaldı bir yıl istemiyordu böyle deyince korktu hemen istedi hamile kaldı nasıl kötü olmuştu o da sıkmasın canını başka doktora da gitsin 
(3,843 puan) tarafından
Dedim gitme daha ona boşver gerçekten empati falan yok
+1 oy
tarafından

Doktoru değiştirsin, empati yoksunu insanlar cidden... Allah'tan ümit kesilmez, üzmesin kendini 

(3,843 puan) tarafından
Sağol canım gencecik daha
+1 oy
(9,916 puan) tarafından
Arkadaşına bu yazımı ekran at 

Ben evlendigim zmn adet düzensizliğim vardı ve 20 yaşındaydım ilin en iyi doktorları dedimleri özele doktora gittim adet düzensizliğim var dedim doktor bana çok küçüksün ama çocuğun yok dimi dedi yok hocam dedjm senin çocuğun olmaz çünkü yumurtaların çalışmıyor aşırı tembel senin tedaviye ihtiyaçin var dedi korunuyor musunuz dedi evet 7 aylık evliyiz korunuyoruz dedim.

Eşime bakıp boşuna korunma dogla yollarla çok çok zor çocuk sahibi olmanız. Bana dedi sen 20 yaşındasin ben 22 yıldır kadın doğum uzmanıyim yurt dışından bile gelenler var kızım üzülme tedaviye başlamamız lzm dedi. 

Eşimle tmm dedik ilaç verdi adet olunca iç dedi ve ben yumurtlama dönemindeydim yolda kabulendim hiç ağlamadım tabiki üzüldüm ama kabulendim eşimde bana sarıldı olmasada olmasın dedi eve geldik doğal olarak korunmaduk nede olsa olmaz diye ben ilaç aldım adet olunca içerim dedim adet olmadım bekledim kaç gün yok acaba duzenlikten mi diye düşündüm acile gittim kan verdim niye adet olmuyorum ama hiç hamile olacak kafada değildim olmaz diyirduk eşim ısrar etti acile gittik doktor bana hamilesin dedi. 

Ben ve eşim şok oldum dondum. 

Şükür şimdi 3 üncü bebeğe hamileyim :)

Doktor olmiycak dedi diye olmiycak mi tevekkül etsin Rabbime bıraksın dualar etsin ben çok süresi okudum 
(3,843 puan) tarafından
Bende dedim.hemen değiştir onu başkasına gir birinin dediğine kalma dedim oda korunuyordu bı kaç ay korunayim.dedi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 170 göst.
20 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (802 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 73 göst.
29 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 203 göst.
10 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde 4126 (1,849 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 340 göst.
30 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Seliminanasi2020 (36 puan) tarafından soruldu

408,355 soru

12,268,298 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler

...