Kızlar benim 2 çocuğum var biri 4,5 yaşında biride 3 aylık. Eşim uzun zamandır yurt dışında çaşışıyor bende hep onunla birlikteydim 4,5 yaşındaki çocupumla birlikte doğum için türkiye ye gelmiştim uzun zamandır eşimle ayrı yaşadık bir 8 aydır tabi eşim bu süreçte sürekli gelip gitti bende ailemin evindeydim yemeğimi hep annem yaptı babam diğer çocuğumla ilgilendi doğum sonraki sürecim çok güzel geçti. Eşimin memleketine geldik evimiz burada şimdilerde şanssızlık olacak ya eşimin yurtdışındaki işi bitti ama oradaki evi kapatmadı tekrar gidip iş bakmak için. Türkiye de kalmasını çok istiyorum ana kredi ödüyoruz yüklü miktarda o sıkıntı oluyor gidincede ben evde tek başıma küçücük çocukla bebekle kalmak istemiyorum bunun hastalığı var en basitinden ekmek almak istesem bebekleri kime bırakacağım markete birlikte gitsek önümüz kış. Hepsini geçtim akşam gündüz hep tek olacağız ailemin evine gitsem yeni geldim oradan gerçi dört gözle bekliyorlar şimdi desem gelicem diye hemen beni almaya gelirler. Eşimin ailesi burada şindi kaldığımız evdeki şehirdeler ama annesi babası çalışıyor akşam geç evlerine geliyorlar. Yemek bile yapamıyor kadın geç geldiği için geçiştiriyor hep onlarda kalamam emziriyorum sürekli kayınbabam var kaynanama bende kal desem nereye kadar kalacak kadının kendi düzeni var. Evimde kalsam tek başıma napacam. Ailemin yanına da gitsem aslında iki çocukla gitmek resmen ev taşımak gibi oluyor tek çocukken valizimi alıp çıkıyordum şimdi önden gönderiyorum bir bavul öyle gidiyorum anlayacağınız kafam çok karışık hangisi benim için iyi olacak bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız. Kendi evinizde tek başınıza bebeklerle mi yaşardınız. Ailenizin evine mi giderdiniz. Yoksa kayınvalidenize mi geçerdiniz ?