0 oy
129 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (672 puan) tarafından

Kızlar toplanın bakim merak ettim şuan hamileyim hiçbir belirtim yok ama merakta ettim açıkçası oğlumda çok gaz vardı bende bide başlarda baya ekşi yedim birde karnım çok küçüktü ve sivriydi bu nasıl olacak merak ediyorum açıkçası :ermm::D:D:D<3

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Oğlum da çok rahattım, ikinciye hamileyim 3 4 ay mide bulantısı kusma vs oldu bel ağrısı hele :d

(672 puan) tarafından
Şuan daha 5 sjsjjjs
tarafından
Oyyy daha minicik, sağlıkla gelsin inşallah
Cinsiyeti öğrenince post açmayı unutma :D
(672 puan) tarafından
Unutmam inşallah içime kız doğuyor bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah
tarafından
Rabbim gönlüne göre versin inşallah
(672 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(2,297 puan) tarafından
Çok rahat bir hamilelik geçirdim mide bulantıları aserme hiç bişey yoktu oğlum oldu 
(672 puan) tarafından
Oğlumda bende öyleydim buda göğüs ağrısıyla başladı sızlama kaşık ağrısıyla başladı oğlumda hiç yerleşme flan bilemedim sadece gazim vardı bunda belki postlarima bakarsan görürsün kaşık ağrım coktu bende sabırsızlıkla bekliyorum neler olacaka
0 oy
(70 puan) tarafından
İlki kızdı rahat geçirdm hamileliği şuan 36 hftalik hamileyim erkek ilk gunler halsizlikuyku asiri vardı.  Tursu isterdi canım . 
(672 puan) tarafından
Şuan 5 haftalık bende uykuyu çok arıyorum göğüs ağrım vardı kaşık agrim vardı fazlasıyla bklm ne olucu
0 oy
(1,694 puan) tarafından
Sabah bulantıları üç aydir vardı 

Önce ekşi şeyler şuan da tatlı şeylere aşeriyorum

Aşırı baş ağrısı yaşıyorum 

14 haftalık cinsiyet için kontrole gitmedik daha bakalim hayrilsi
(672 puan) tarafından
Ben erkek hissediyorum sende
(1,694 puan) tarafından
Bende öyle hissediyorum cevremdeki herkes de kızın olacak diyorsağlıklı olsun da hiç önemli değil 2.5 yıl bekledim :)))
(672 puan) tarafından
Hayırlısı olsun sağlıklı olsun rabbim kucağımızi boş bırakmasın
0 oy
(9,901 puan) tarafından
Kız daha bismillah 5 haftalık bekle 6.7.olsun belki bulantı kusman olacak benim 6 da başladı kusma bulantı şuan 9 haftalık bu akşam bile serum aldım 

Benimde bir kızım bir oğlum var ama ikiside farklı geçti şimdi gene hamileyim buda onlardan farklı cinsiyet ile alakası yok bulantilarin belirtilerin vs
(9,901 puan) tarafından
Ben kedime şimdilik erkek hissediyorum hahaha dün kız hissediyordum bakalım yarjn ne hissedecem :)
(672 puan) tarafından
Diğerlerdinde nasıldin içine o his geldi mi mesela ben oğlumda içimde bı erkek hissi vardı
(9,901 puan) tarafından
Kızımda adım gibi emindim kız olacağına cinsiyetini öğrenmeye gittiğimiz gün ben doktra hocam kız dimi dedim evet nerden biliyirsun dedi o kdr emindim yani. Oğlumda bir kız bir erkek hissetim simdj yine bir kız bir erkek hissediyorum bakalim ama cocuklaeim erkek istiyo diye gönül sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün bir erkek evlat daha istiyo hele ki kızım kız olsa bogarim diyo İnşaAllah erkektirde onlar sevinir ismini bile bulmuşlar erkek olsa Yusuf olacak diyolar
(672 puan) tarafından
Kızında nasıl bu kadar emin olabildin sjsjjsjsj
(9,901 puan) tarafından
Hiss içimdeki ses hep kız diyordu hamile olduğumu ogrendigim gibi içime o ses o his girdi öylede oldu
0 oy
(1,099 puan) tarafından
İlk hamileliğimde 8. haftada başladı mide bulantısı ve tiksinme ama 15 16.haftalarda kusmalarım başladı 12.haftada bel kalça ağrılarım başladı mide bulantısı ve kusma 9 ay boyunca devam etti oğlum oldu şimdi 12 haftalık hamileyim en başından beri mide bulantım ve kusmam var 11.haftada bel kalça ağrılarım başladı cinsiyetini bilmiyorum henüz :) 
(672 puan) tarafından
Benim daha şuan bişeyim yok biraz adet gününden 10 gün önce göğüs ağrısi başladı kasıklarım ağrıdı hafiften bende merka ediyorum nelere olacak
(1,099 puan) tarafından
Benimde oğlumda göğüs hassasiyet hiç olmadı son 2 3.ay kala olmuştu bunda ilk belirti kasık bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti oldu bakalım hayırlısı olsun :)
(672 puan) tarafından
Cinsiyeti öğrenince haber edersin artık bizede sjsjsj merka ettim
(1,099 puan) tarafından
Olur canım paylaşırım :)
0 oy
(567 puan) tarafından
Gebe kalmadan önce enfeksiyon geçirdim 68 kilodan 63 e düştüm ardından da gebe kaldım. Herşey iyi gidiyordu ne aşerme ne kusma vs.. Sadece 1.ayda ateşim çıkmıştı birazcık çok etkilemedi bile. Sonra 3 aylıktı galiba bi enfeksiyon daha kaptım hastanede yattım 2 3 gün. Düşük tehlikesi geçirdim kanamam oldu vs. Baya bol dramlı aşermesiz bi gebelikti. Sonuç olarak oğlum oldu Şükürler olsun ❤❤❤❤
(672 puan) tarafından
Yaa çok zor olmuş senin hamilelik  neyseki sağlıcakla kucağına almışsın çok şükür
(567 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Öyle oldu biraz. Ama en zoru son 3 ay reflüsüydü. Yastıksız yatamıyordum.
İnşallah kolay bi gebeliğin olur, sağlıcakla al kucağına inşallah
(672 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(1,312 puan) tarafından
Ben kızıma hamileyken bir tane bisküvi yedim diye akşama kadar kusmuştum limonu yerdim ananas suyu canım aşırı çekerdi birde biz Karadenizliyiz balık çorbası aşeriyordum yaşadığım şehirde asla bulamadım yok yani bende koku hassasiyeti vardı diye evde de yapamıyordum yanlarım şişmişti karnım aşırı yayvandı 
(672 puan) tarafından
Bende şuan 5 haftalık ilk 15 gün önce acayip göğüs ağrım vardı şuan biseyim yok merak ediyorum ilgimi çekiyor bu konular
(1,312 puan) tarafından
Ahaha ben 5 haftalıkken hiçbişey hissetmiyordum ama gece rüyama portakal şelalesi giriyordu gece 3 te eşimi kaldırıp portakal olsa ne güzel olurdu dimi diyordum evet aşkım yarın alalım deyip geri uyuyordu bende ağlıyordum niye şimdi gitmedin diye ahahajaaj

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 123 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde iresma-01 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,008 göst.
13 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Asel hira (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 137 göst.
11 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hayalimsen34 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 265 göst.
11 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem48300 (671 puan) tarafından soruldu

408,262 soru

12,264,028 cevap

37,412 kullanıcı

Kategoriler

...