0 oy
298 göst.
önce Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından
Hanımlar eşiyle gelecek sizce 1 koltukta 2si mi yatmalı yoksa 2 koltuk mu acmaliyim

14 Cevaplar

+2 oy
önce (2,940 puan) tarafından
Kiz yorganın yoksa niye 2 koltukmu tek koltukmu diye soruyorsun 
-Reklam-
0 oy
önce (3,569 puan) tarafından
2 koltuk aç bence rahat uyurlar
önce (58 puan) tarafından
Of yorganım yok o yüzden bir kalın battaniyem var
önce (3,569 puan) tarafından
O zaman tek koltuk canim.
önce (1,102 puan) tarafından
Samımı olduğun birisi varsa alabilirsin ben arkadsıma vermiştim görümcesi gelmişti  bnm yatak Cok ne gerek var dıye laf edılıyp bazen ama bizde yatak Cok olur memlekette evimde daha fazla var onu bilen yok
0 oy
önce (4,891 puan) tarafından
2 koltuk aç canım 
Kanka yorganım yok
0 oy
önce (579 puan) tarafından
Eş ile geliyorlarmış tabiki tek koltukta çift kişi yatmaları gerekiyor
Bencede yani
0 oy
önce (1,432 puan) tarafından
Karı koca birlikte yatmak isterler ya da gelince onlara sorabilirsen sor 
0 oy
önce (4,852 puan) tarafından
Bence tek ac. 
0 oy
önce (2,280 puan) tarafından
Kilolu insanlar mı zayıflar mı yani sizi saymış evine misafir geliyo sen onları rahat ettirmelisin. Ben annemle babam gelince tek koltuk açıyodum sonradan fark ettim ki ikisi sığmıyo muş babam boş kanepede sabaha kadar öyle yatıyo muş adamcağız. Birine battane koy birine yorgan sanki yorganın olmaması bi kusur değil sonuçta. Evine gelen misafiri rahat ettirmeni öneririm ama. Sen 2 koltuk aç ister birlikte yatsınlar ister ayrı ben 2 açıyım siz istediniz gibi yatarsınız dersin
Iliside kısa boylu zayiflarrr
0 oy
önce (81 puan) tarafından
Ben gelenler çiftse evliyse tek yatak açarım . Ayrı yatak yapmadım hiç aklımada gelmez
0 oy
önce (281 puan) tarafından
Sen 2 koltuk aç bence nasıl rahat ederlerse onlar karar verir. Biz eşimle asla tek koltukta yatamayız mesela bir yere gidince 2 ayrı koltuk açtılar bize ilk evlendiğimiz zamandan beri. Açmasalardı da eşim gider diğer koltukta yatardı zaten :) ikimizde rahat yatmayı seven insanlarız küçücük koltukta beraber uyumak bize göre değil :)
önce (20 puan) tarafından
Bizde öyle ya şimdikiler birde dar ya
önce (281 puan) tarafından
Evet ilk evlendiğimiz ay görümceme gitmiştik direk 2 koltuk açmıştı hiç de garipsemedim ya. Dediğin gibi darlar insan rahat edemiyor
0 oy
önce (2,975 puan) tarafından
Tek koltuk açma bence rahat olmazlar, ayıp olur. Hiç mi yok tek kişilik battaniyen falan
0 oy
önce (20 puan) tarafından
Birine yorgan birine battaniye ver 
0 oy
önce (4,071 puan) tarafından
Mesela bize kayinvalidemle kayinpederim gelir veya bazen esimin arkadasi esiyle kalir ikisinde de hep iki yatak acarim. Tekte sigmaz ve rahat edemezler. Bence iki yatak ac.
0 oy
önce (51,073 puan) tarafından
onlara sor geldiklerinde
0 oy
önce (2,319 puan) tarafından
Gelince onlara sorardim ben

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 120 göst.
0 oy
3 cevap 94 göst.
0 oy
3 cevap 102 göst.
2 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fadik63 (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 199 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,427 soru

12,187,407 cevap

36,698 kullanıcı

...