0 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından
Test yaptım ama negatif sol kasıklarımd ağrı var özellikle baskı olduğu zaman veya gün içindr geç döllenme olabilir mi bu şekild3 hamile olduğunu öğrenen oldumu

3 Cevaplar

0 oy
(3,069 puan) tarafından

Valla benim bünyem korunmasız ilişki olduğu ay kasiklarim ağrır miden bulanıyor halsizlesirim surekli uyku modundayim ama sonuç ne oluyor :D adet oluyorum alla alla diyorum 

(16 puan) tarafından
Evet belirtileri yaşıyoruz ama sonu hüsran belkide vücudumuzu dinliyoruz psikolojikman oluyor
-Reklam-
0 oy
(2,853 puan) tarafından
Ayni belirtileri yaşıyorum, 1 hafta once test yaptim negatif ama surekli uyuyorum yemekten sonra aksamlari ve kasiklarim ağrıyor, bende merak icindeyim
(16 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Bende 2 gün önce yapmıştım test yaptığım gece başladı kasık ağrısı benimde öyle 10 dk lık ble olsa 2 kere uyuyorum gözümü kapayınca ruh halimde değişim var 3/4 gündür
(2,853 puan) tarafından
Hadi hayırlısı:)
(16 puan) tarafından
Test yaptınız mı
(2,853 puan) tarafından
Gecen hafta kan aldirdim negatif, ama gec dollenme olabilme ihtimali oldugundan ikna olamiyorum :)
(16 puan) tarafından
Benimde öyle pazartesi test yaptım negatif adetim biteli bugün 13 .gün oluyor bende o yüzden bekliyorum negatif değildir belki diye bi ümit
(16 puan) tarafından
Adetiniz ne zaman acaba
0 oy
(3 puan) tarafından
Benim de 8 gün oldu adetim gecikeli 2 gün önce test yaptım ama negatif çıktı dünden beridir de göğüs hassasiyetim var daha da gelmezse adetim kan vereyim diyorum bende ilk çocuğum da geç döllenme denmişti 11 gün geçince yapmıştım hafif silik çıkmıştı bunda hiç çıkmadı anlamadım  gitti  bekliyorum bakalım. 
(16 puan) tarafından
Evet 8 gün çok bi süre bide o şekilde bi durumun varsa kan vermelisin hayırlısı olsun inşallah

İlgili sorular

409,959 soru

12,326,030 cevap

39,094 kullanıcı

Kategoriler

...