0 oy
266 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Benim üst kat komşum degisim birisi herkes biliyor yani butun binadakiler ve sokaktakiler. Merdivenci kadin benim arkadaşım kadin 50 yaşında konuya gelelim

Benim üst komşu geldi kadin o ara bana geldi merdivenci dediğim kadına dedi temiz yapmıyorsun hareket etti bende dedim kadının ihtiyacı var

Bana diyor çingene ihtiyacı varsa zen yardım et kadin 50 yaşında seker hastası ağladı çok üzüldüm bosver dedim 150 tl için zalimler varmış 

Merdivenci kadin dedi ben beddua ettim . Kadin eliyle siliyor yok neymiş niye süpürge kullanmiyormus

7 Cevaplar

+1 oy
(407 puan) tarafından
Allah ıslah etsin ne diyelim o teyzeninde yardımcısı olsun inşallah hiç ummadığı yerden eline deste deste paralar geçer 
(407 puan) tarafından
Var öyle dengesizler kendilerini bişey sanıyorlar ev sahibi olunca sanki dünya onların gibi davranıyorlar
tarafından
Oda bu şekil yok neymiş temizlik hastadiymks
(407 puan) tarafından
Otursun temizlesin o zaman eline vereydin süpürgeyi çok biliyorsan yap pasaklı deseydın dengesiz ya
tarafından
Yok neymiş sürekli asansör siliyormus bilmem ne
(407 puan) tarafından
Allah görsün yaptığını yazık günah
-Reklam-
0 oy
(577 puan) tarafından
Yani aslında süpürülmeden temiz olmaz da densiz kadın ezmek için gelmiş sanki düzgün bir dille de söylenebilir iki kuruş veriyo diye bu hakkı kendinde nasıl bulabiliyo ya ama kimsenin ahı kimsede kalmaz
tarafından
Çok bağırdı kadına kdon öküz gibi
0 oy
(482 puan) tarafından
Hanıfendi beğenmiyorsa kendisi silseymiş merdivenleri. Bi de kendi temizliğini görelim bakalım. Allah ıslah etsin o kadını. Allah arkadaşının yardımcısı olsun, maddi durumu o üst komşudan çok daha iyi olur inşallah. 
tarafından
Valla o kadin sıkıntı herkes illallah ermiş. Kadin benim annem yaşında ihtiyacı vardı seker hastası coo uzuldum
(482 puan) tarafından
Ay canım benim yaa. :(
0 oy
(4,979 puan) tarafından
Etme bulma dünyası der susarım 
tarafından
Kadin diyor ben seker hastasıyım benim bedduası aldı
(4,979 puan) tarafından
Şeker hastalığından ziyade alma mazlumun ahını demişler
0 oy
(946 puan) tarafından

Merdivenleri silen hanım keşke üst kat komşuya diliyle sildirseymiş merdivenleri .....<3

tarafından
Kadin ağladı bana geldi kahve içmeye yüreğim yandı ihtiyacı vardi
0 oy
(2,352 puan) tarafından

Beddua etmicem ama bu tarz insanlar b*kuyla cebellessin istiyorum.  Merdivenci kadının ellerine kurban olsun :ermm:

tarafından
Merdivenli diyor ben ellerimle sildim kadin seker hastası üzüldüm valla
(2,352 puan) tarafından
Valla cnm bilmiyorum insanlar ne olmuş böyle yani o kadın orayı tertemiz silse ne olur iki camurlu ayakkabıya bakar insanlar da vicdan kalmamış merhamet duygumuzu yitirmisiz bakıyorum çevreme değişik olmuşlar valla 31 yaşındayım ama ben bu dönemin insanı değilim
tarafından
İşte kadin diyor verdiği 150 tl ben senin evini temizledim burası bina günde 100 kişi cikiy9r diyor
0 oy
tarafından
Bende komşumu instgram engelledim haksız mıyım 
(3,173 puan) tarafından
Haklı veya haksızsın diyemem ama engellemek değişik geliyor bana. Gerek yok gibi öyle şeylere girmeye. Daha çok bilenir sana. Zaten konuşurken vermişsin cevabını

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 321 göst.
15 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 516 göst.
2 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Krizantem (554 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 226 göst.
20 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,605 göst.