0 oy
89 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (434 puan) tarafından
Kizim ilk iki ay guzel kilo aldi

AMA bu ay 500 gram aldi neden birden böyle bur azalma oldu nornalmi 

4 Cevaplar

0 oy
(967 puan) tarafından
Beş yüz gram alması az değil ki. İyi almış. Benim iki çocukta da 3.ve 4. aylarda kilo düşüşe geçmişti ama genel manada normal değerlerdeydi her şey. Yani doktor aksi bir şey demediyse sıkıntı yok. 
-Reklam-
0 oy
(1,657 puan) tarafından
Doktor ne dedi canım brnim kızım da 4 aylıkken 500 gr aldı sağlık ocağı sütün yetmiyor mama ver dedi doktora gittik gayet iyi almış 500 ün altına inerse sıkıntı olabilir demişti 
(434 puan) tarafından
Doktora gitmedim evde ölctum bilemedim ya az aliyor kilo
(1,657 puan) tarafından
Bence doktora gidin evdeki tartı hassas tartı olmayabilir kiloyu yanlış ölçüyor olabilir o hatayı bende yaptım evde ölçtüm 7 kiloydu ama hiç de 7 kilo gibi değildi kilo aldı gibi hissediyordum sağlık ocağında tarttırdım 8 kiloydu mesela
(434 puan) tarafından
Yok canim ben hassas bebek tartisi aldim
Yurt disindayim sık takip yok burda
Haftalik kilo alimina bakiyom
Sizin kac aylik suan maasallah kilosu iyi
Benim kizimin  coklu besin alerjisi var hic birsey yiyemiyom  sütum ilk aya gore azaldi
(1,657 puan) tarafından
Benim kızım şuan 14 aylık 10 kiloyu geçmişti şuan grip zayıfladı 9300 şuan
(434 puan) tarafından
Oy maasallah insallah bizimkide büyur ilk aylar cok zormus
(1,657 puan) tarafından
İlk aylara kurban olurum ben inanım
(434 puan) tarafından
Simdi dahami zor
(1,657 puan) tarafından
Yani uyku düzeni olan kızım düzenleri yıkıyor inatçı yapmak istemediği bişeyi yaptıramazsın asla omuz silkti mi bitti yani çok ağlak çok duygusal küçük bir ergenle uğraşıyorum gibi hissettiriyor
(434 puan) tarafından
Canim uyku problemi ni dogdugu gunden beri yasiyom gunduz asla uyumuyir kolik bir bebek 10 saat kesintisiz agladigi oluyor
Ve alerjik bir bebek
Zeytin kabak patates elma bunlarin disinda cok birsey yiyemiyom
(1,657 puan) tarafından
Benimki de 3 aya kadar kolikti uyku yoktu 4 aydan sonra uykusunu düzene koydum artık 14 aylık olduğu gün huyu suyu değişti ilk zamanlar ki uyumayan çocuğa döndü üstüne birde şimdi hasta o daha da kötü ediyor herşeyi
(434 puan) tarafından
Bence cocuk buyutmek hem cok guzel hemde zor birsey benim ortanca kizim 5 yasina kadar hep agladi ayakta salliyordum
(1,657 puan) tarafından
Eveet zor ama çok çok güzel bişey
(434 puan) tarafından
Evet ya rabbime bin sükur bu biletler icin
(1,657 puan) tarafından
Evet önceden çocuk falan çok sevmiyordum açıkcası şımarık geliyorlardı ama şimdi kızım o kadar tatlı şımarıyor ki sadece babasına ve bana tanımadığı insanlara yada sevmediği kişilere tezeğe bakar gibi bakıyor mini kopyam gibi mübarek
(434 puan) tarafından
Maasallah kuzucuga
(1,657 puan) tarafından
Teşekkür ederiz birde duanıza talibim kızım baya hastalandı sizde daha emzikli annesiniz duanız kabul olur kızımın adı ecenur dualarınıza kızımı da katın olur mu
(434 puan) tarafından
Allahim tez zamanda sifasini versin kizinizin
Butun hastalara sifa versin rabbim
(1,657 puan) tarafından
Amin amin inşallah
0 oy
(1,626 puan) tarafından
Gayet iyi almış aslında 500 gr az değil 
0 oy
(4,441 puan) tarafından
Ortalama bi kilo almis kotu degil. Bebek ne kadar cok beslenirse o kadar kilo alir. Gunduz istedigi her zaman(istemezse max 3 saatte 1) gece de uyanmasa dahi 4 saatte 1 mutlaka emzir. Yani buyudugu icin gece uyanmasini bekliyim deme. Ben iki cocugumu da gece gunduz 6 aya kadar hep sık besledim. 4 saati asmamaya calistim gecede. O yuzden 6 aya kadar ayda ortalama 1 kilo aldilar.

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 63 göst.
+1 oy
7 cevap 64 göst.
0 oy
3 cevap 53 göst.
0 oy
6 cevap 61 göst.

411,254 soru

12,379,425 cevap

43,052 kullanıcı