+2 oy
220 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (96 puan) tarafından
Kendim kirada oturuyorum kendi evim var şehirden Bi tık uzak ama dolmuşlu evlendim bu eve gelin geldim şimdi o ev boşa düştü eşim tutturmus evimize çıkalım ama evin mutfağı berbat bizde hiç para yok boya bile yaptıracak durum yok şuan ben burdq 1 2 sene daha durup orayı Bi süre kiraya verip para toplayıp evi yaptıralım diyorum o içinde yaptıralım diyor açıkçası sanki yeniden gelin oluyomusum gibi hissediyorum sanki burası babamın evi gibi çok üzülüyorum burayı çok benimsedim

12 Cevaplar

+5 oy
(4,295 puan) tarafından

1 oda olsun benim olsun kiraya vereceğin parayla taksitle bile mutfağını yaptira bilirsiniz eviniz varsa boşuna kira ödemeyin 

(96 puan) tarafından
Aslında cebimizden cikmiyo şuan 9.50p veriyoruz evi 14 e ilana koyduk umarım tez kiranir
-Reklam-
+1 oy
(3,182 puan) tarafından
Mantıklı olanı senin dediğin bence. İçindeyken yaptırmak çok zor olur ve parada yoksa zaten çok uzar yaptırmak. Eşinde biran önce rahata ersin diye düşünüyordur kira olarak ama erkekler kadınlar gibi ince düşünmez. Evin eksiğini kötülüğünü çekecek olan sensin 
(96 puan) tarafından
Mutfağın mermeri den duvarına kadar sökme jsj var dediğim gibi şuan kendimizi idare ancak ettiriyoruz sıkıntıdan başım agriyor
+1 oy
tarafından
Evi kiraya verip para biriktirmek ve kiracının çıkıp evin boşalmasını beklemek yerine verdiğin kirayı da kendi evine harcayabilirsin aslında. Tercih sizin tercihinizdir gene tabi ama açıkçası kendi evim olsa mümkün değil durmam kirada 
(96 puan) tarafından
Aslında buraya 9.5 veriyom yeni zamlandi orayı 14 e ilana koyduk
+1 oy
(17,884 puan) tarafından
Mümkünse kendi evimde oturmayı tercih ederim karışanım görüşenim olmaması benim için önemli 
(96 puan) tarafından
Ev sahibim çok iyi ya 4 sene önce evi tutarken görmüştüm tek
(17,884 puan) tarafından
Ben küçücük bebekle iki kez ev taşıdım şu an kendi evimde oturuyorum ama kira vermemekten ziyade ev sahibim olmamasını seviyorum. Hatta ev benim üstüme arada eşime şaka yaparım Allah'tan ev sahibimiz iyi insan da sorun yaşamıyoruz falan diye:) resmen travma oldu bana
(96 puan) tarafından
Ahaha sen de çekmişsin bacım demek insan alistigi evi de bırakamıyor burdan gitme düşüncesi beni çok darlatio evlenirken babamın evinden çıkışta bu kadar uzulmedim
(17,884 puan) tarafından
Güzel günler güzel anılar birikti orda çocuk doğan eve de insan bağlanıyor valla Hakkınızda hayırlısı
+1 oy
tarafından
Kiradaymissn kira daha pahalı değilmi en azndan evinde oturursun daha kolay yaptırabilirsin kira derdin olmaz dye dusunyrm bende kiradan ciktm kendi evime geldim sadece bı göz oda tuvalet banyo mutfak  vardi eşimle brlkte 2 oda daha yaptık yani bizm durum daha vahimdi ama sabrettik smdi çok cici odalrmz var tek derdin mutfak olsun derim 
+1 oy
(7,719 puan) tarafından
Kiracıyı çıkarmak öyle kolay değil ama. Eşinin dediği daha mantıklı kendi evine geç yavaş yavaş düzenle. Para yok diyorsun belli ki anca kendinizi idare ediyorsunuz. Neden kira veresiniz eşine de yazık para kazanmak ev geçindirmek kolay değil. Eşine destek olmalısın.
+1 oy
(2,577 puan) tarafından
Kira verecegime o parayla evi duzenlerdim.
(96 puan) tarafından
Hangi parayla canım ordan alıp buraya veriyoz
+1 oy
(1,342 puan) tarafından
Kiraniz yüksek değilse kendi evinizi iyi fiyata kiraya verecekseniz dediğiniz mantıklı içindeyken tadilat oldukça zor ama kira öderken de nasıl para biriktireceksiniz 
(96 puan) tarafından
Kiram çok değil orayı burdan fazkaya verebilirsen maaşlarda artıyor o sekim bisey yapariz insallah
+1 oy
(3,119 puan) tarafından
Şu an kiralar zaten çok pahalı ona vereceğiz parayla evin mutfağı tadilat olmazmı taksitle yapan yerlere sorun bence
(96 puan) tarafından
Burası 9.5 canım 14 e ilana koyduk hemde elimize toplu para gelecek inşallah o şekilde ben düşündüm içindeyken o kadar şey çok zor
(3,119 puan) tarafından
Görümcem içindeyken tadilat yaptırdı temizliği bitmedi çok zor oluyor
+1 oy
(9,590 puan) tarafından
Kendi evimi tercih ederdim kirada oturup para vermekten çok ev sahibi stresi beni çok geren bir şey
(17,884 puan) tarafından
Aynı fikirdeyim üç kiralık ev değiştim parasından ziyade ev sahibi ile muhatap olmak fikri kötü geliyor bana da
(9,590 puan) tarafından
Alllahim tüm kiradakileri kurtarsin
+1 oy
(13,559 puan) tarafından
Kesinlikle kendi evim. Eski de olsa giderim içinde de yapılır para birikmiyor maalesef ki kiracının daha çok zarar vermicenin garantisi yok.
(96 puan) tarafından
Tam olarak bu dediklerin kafamı kemiriyor ilana koyduk evi eşim çok yalvardı ama istemedim eğer bu dediğin gibi olursa ben onun çenesi den kurtulamam
0 oy
(51 puan) tarafından
Kirada oturmaktan sa kendi evimi tercih ederdim ama senin düşüncen de mantık li parayı biriktirip mutfağı da yaptırıp öyle de gecebilirsiniz
(96 puan) tarafından
2025 de toplu para geçecek Bi kaç yerden elimize o yüzden bu ziriltiyi içindeyken çekmek istemiyorum duvarından parkesinden dolabına kadar degiscek
(51 puan) tarafından
Daha iyi olur ozman hayırlısı olsun
(96 puan) tarafından
Amin canim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 261 göst.
16 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde mirayasel (383 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 156 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Beyazgelincik (107 puan) tarafından soruldu
+1 oy