0 oy
69 göst.
Diğer kategorisinde (1,693 puan) tarafından
Merhaba hanımlar şuan 15. Haftanın içindeyim dün gece yattığımda bebeğin olduğu yerde pıt diye narin birşey hissettim biraz önce de aynısını yaşadım bu bebek hareketi olabilir mi çok küçük sadece boş olduğum zamanlarda hissedebilecegim birşeydi birde ben vücudumu çok takip eden biriyim mesela yumurtamanin çatladığı günü her ay bilirim  hamile kaldığımı da hissettim sizler kaçıncı haftada hissettiniz bu bebek olabilir mi

9 Cevaplar

+1 oy
(687 puan) tarafından
İlk gebelikte 23 haftalık civarıydı ikinci de 14 ya da 17 yedi tam hatırlamıyorum 
-Reklam-
0 oy
(22,096 puan) tarafından
Bebektir bnce

İlkin pıt gibi sanki kelebek varmış gibi

Yavaştan hareketleri artacak ve o zmn anlayacaksın o pıt bebek olduğunu 
(1,693 puan) tarafından
Gece baya duygulandım inşallah bebektir:)
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Şurda bi durim bnde merak ediyorum ☺️
0 oy
(841 puan) tarafından
Tam hareketi 19. Haftada hissettim ama ondan önce sanki karnimda kelebek yada kalp atışı gibi hareketler hissediyordum ilk olduğu için eminde olamıyordum seninki de bebektir bence
(1,693 puan) tarafından
Evet benimkide öyle birşey asla tekme değil anlık bir kayma hareketi gibi birşeydi
0 oy
(2,544 puan) tarafından
Zayif ınsanlar erken hisseder derler ama ilk gebelikte genelde 18den önce hissedilmiyor. Ilk hareket hisside içinde balonlar patlıyor,  kelebek kanat çırpıyor,  balik yüzüyor gibi oluyor. Ileriki haftarda tekmeyi yer degistirmeyi hissediyorsun 
(1,693 puan) tarafından
Zayıf sayılırım göbeğim de yoktur hiç bence her bebekte ve annede fark ediyordur ya ben eminim o olduğuna:)
0 oy
(129,442 puan) tarafından
17 civariydi ama boyle balik gibi bisi kaydi sandi icimde oyle degisik bi histi☺️ ama burda 6mhaftada hissettim diyen vardi imkansiz dedigimde inatlasti hissettim dedi zitlasti benle☺️☺️
(1,693 puan) tarafından
6. Haftada yaklaşık susam kadar oluyor onu nasıl hissetmiş acaba :)
(129,442 puan) tarafından
hissediyolar valla
0 oy
(2,267 puan) tarafından
İlk gebeliğim 16 da hissettim 17 de güçlendi şimdi 23 deyiz kıpır kıpır taklalarını görüyorum dışardan net gözüküyor 
0 oy
(11 puan) tarafından
Canım benimde ikinci gebelik ilk 14 te hissettim senin gibi ben sadece gece hissedebiliyorum . İlk anlam veremedim nabzım atıyordur dedim daha sonra bazen sağda bazen solda olunca dedim herhalde bebektir şimdi 15+4 bazen çok nadir hafif hissediyorum pıt pıt diye ve sadece gece niye bilmiyorum :) bir kaç hafta sonra daha net hissetmeye başlarız 
(1,693 puan) tarafından
Bu hisler beni çok heyecanlandırıyor inşallah net bir şekilde hissettiğimiz günleri de görürüz
(11 puan) tarafından
Amin insaAllah benide öyle heyecanlandırıyor bazen hiç hissetmiyorum bazen böyle pıt pıt hissetmeyince insan tuhaf oluyor
0 oy
(5,327 puan) tarafından
15 yada 16 olmasi lazim icimde boyle karinca yuruyor gibi bir histi 19. Hafta da net hissediyordum zaten oglumun kuduruk olcagi o zamanlardan belliymis simdi 2.5 yasinda bir dk oturmaz
(1,693 puan) tarafından
Hahaha:) bizim memlekette de karnında  erken hissedersen kız derler kız daha önce gelişirmis öyle birşey varmı acaba

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 191 göst.
0 oy
14 cevap 454 göst.
0 oy
6 cevap 267 göst.
0 oy
9 cevap 195 göst.

408,435 soru

12,271,375 cevap

37,602 kullanıcı