0 oy
107 göst.
önce Diğer kategorisinde (942 puan) tarafından
Hanımlar selamünaleyküm nasılsınız iyi misiniz ya bir habere denk geldim artık sağlık randevularının Saglik Ocağı da dahil ücretli olacağını önce sağlık ocağına gidip sağlık ocağındaki doktor gerekli görürse hastaneye sevkinin yapılacağını ve burada da oranın yani ödenecek oranın yarısı yine verileceğine dair haberler dolaşıyor siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz Yani sonuçta biz randevu almak için para ödeyeceksek sigortaları ne anlamı kalıyor

7 Cevaplar

+1 oy
önce (6,811 puan) tarafından
O haber şuanlık yalan bir habermiş 
önce (942 puan) tarafından
Bır laf var kı ortaya atılmış Bacıko yine de bılemedım
-Reklam-
+1 oy
önce (541 puan) tarafından
Yalan haber canım bir arkadaş daha post açmıştı bu konu hakkında Google'a baktım aciklama yapmışlardı yalan haber itibar etmeyiniz diye
0 oy
önce (2,569 puan) tarafından
Geçen gittim sağlık ocağına mide ilacı yazacaktım yazmadı bu yüzden grev yaptıklarını fln dedi çıktım geldim başka bişey demedi ...pek bilgim yok post cik 
önce (11,825 puan) tarafından
evet artık bu tarz ilaçları yazamıyorlar
Ya ilaç yazmak dışında da sağlık ocakları pek bir işlere yaramıyor yani azarlıyorlar bir şey sormaya kalkıyorsun soramıyorsun onlar da kendince haklarını aramaya çalışıyorlar bence sağlık ocaklarıdan ziyade hastanelere geniş çaplı daha düzenli daha güzel daha anlaşılır bir yol yükleseeler daha iyi olur gibi
önce (4,067 puan) tarafından
Ben her ay mide ilacı filan yazdırıyorum hemde ilaclarimi cifter çifter yazıyor cnm
yeni değişiklikle yazmazlar bir daha
0 oy
geçen biri daha paylaştı bunu da randevunun ücretli olacağını sanmıyorum. ama aile hekiminin hastaneye sevki olacak. aile hekimlerinin grev yapma sebeplerinden biri de bu hatta. 
Aile hekimlerinin gr Lerini bilmiyorum ama yani eğer ücretli olursa sigortamız ne işe yarıyor yani Zaten sağlık ocakları genel çaplı bir şey de yapmıyor
hastanelerin yükü azalsın diye aile hekimlikleri bu kadar çoğaldı ama şimdi bir şey yapamıyorlar. gelen hastayı hastaneye sevk edecekler, doğru düzgün ilaç yazma yetkileri kalmadı, çoğu ilacı yazınca doktorların maaşlarından kesilecek.
randevunun ücretli olması çok saçma dediğin gibi sigorta ne işe yarıyor. ama keşke randevu alıp gitmeyenlere para cezası kesilse bunun yerine çok iyi olur
0 oy
önce (92 puan) tarafından
Yalan haber , saglik bakanlığının yayınlamadıgi haberlere itibar etmeyin.
0 oy
önce (847 puan) tarafından
Bugün kızımı sağlık ocağına götürdüm eşim de devlet hastanesi dahiliye bölümüne gitti hiç bir şey talep etmediler
0 oy
önce (13,462 puan) tarafından
Bunu bende duydum. Siyasete bağlamak istemiyorum alkış tutanlar görsün.!

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 90 göst.
17 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Eliffffff16161 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 24 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde yigitmira (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 461 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde bebisbirisi (144 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 111 göst.