+1 oy
334 göst.
Diğer kategorisinde (2,814 puan) tarafından
Kizlar sizce 1.5 yaş bebesiyle 2 yıl karavanda yaşanır mı 

17 Cevaplar

+2 oy
(10,223 puan) tarafından

3+1 evlerde zor yaşıyoruz kaldı ki karavannn :D

(1,329 puan) tarafından
Ayyy teşekkür ederim canım benim ♥️☺️şimdi çok kilo aldım ama daha da alıcam o eski halimden eser yok şimdi:)
(5,993 puan) tarafından
bazi karavan parklarda. yemizleme istasyinlari varmis nasilsa. kutu gibi deposu varmis onu döküp bisaltiyormussin cok kotu ya mide gerek .
(2,814 puan) tarafından
Casper o söylediğinde içindeki pisliklerle hiç ir şekilde muhatap olmuyorsun o yüzden çöp atmaktan daha temiz bir iş  aslında ama her yerde olmuyor
(10,223 puan) tarafından
Kesinlikle mide lazım :)
(5,993 puan) tarafından
aynn her yerde olmuomus.
-Reklam-
0 oy
(5,501 puan) tarafından
Ayy bilemedim. Cocuk nerede hareket edecek. Surekli dogada olacagiz dersen belki olur ama kis gunu havalarda soguk. Yazin neyse de yilin 6 ayi zorlar bence.
(2,814 puan) tarafından
Beni de kış korkutuyor ya ılıman iklimde olsak neden olmasın diyip düşünmeyecegim bile ama
0 oy
tarafından
Yaşanmaz bence. Karavanda yaşamak cocuksuzbile çok zorken çocukluyu düşünemiyorum. 
(2,814 puan) tarafından
Ben de düşünemiyorum ama bilemiyorum yaaaa sjdjjd
0 oy
(2,439 puan) tarafından
Tam hareketli herşeyi keşfetme zamanı, alan dar olduğu için biraz zor olur 
(2,814 puan) tarafından
Ya öyle gerçekten ama düşünüyorum genelde ben neredeysem o da orada heo tek odanın içinde takılıyor aslında
(2,439 puan) tarafından
Benim kızımda öyle 2 yaşını geçti ama bazen diyor ki çok canım sıkıldı:) yani aynı alanda olmaktan da sıkılabilir, tabi şartlarınızı bilmiyorum kalmak zorundaysanız olabilir
(2,814 puan) tarafından
Zorunda değiliz cok şükür ama bir durumun içindeyiz farklı alternatifleri değerlendiriyorum bakalım hayırlısı olsin
0 oy
(3,187 puan) tarafından
Ben küçük odada yaşamayı sevdiğim için yaşanır diyorum. Benim oğlum da gayet mutlu vakit geçirebiliyor benim fikrim aşırı geniş bir alana gerek yok bence gayet yaşanabilir. Mesela yine rutin olur her gün parka dışarıya çıkarmak gibi o ona yeter. 
(2,814 puan) tarafından
Ben de düşünüyorum da gün içinde ben neredeyse kizim da orada pluyir genelde odaları gezmek yanjmda takilir öyle düşününce de sanki aynı şey olacak gibi geliyor
(3,187 puan) tarafından
Çok sevdiğim için imkan olsa geri çevirmezdim :) ben de rahatıma düşkünüm ama tempo doğa çok iyi geliyor. Köy isteyip duruyorum bu yüzden
(2,814 puan) tarafından
Aslında yarım gün çalışmaya başladım bu sırada kızımı gorumceme bırakıyorum orada bakıcı var ayni binadayiz karavana çıkarsak kızı ne yapacağım diye düşünüyorum yine bırakırım aslında ama düzenimi bozma düşüncesi de çok zor geliyor Ay bilemiyorum ya
0 oy
(7,465 puan) tarafından

Mecbura kaldinmi yaşanır 

(2,814 puan) tarafından
Çok şükür el mahkum değil bir düşünce gibi su an ama bakalım zaten düşük ihtimal
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Tatil icin olabilir ama surekli zor oyun alani ister  cocuk karavanin icide dar cok zor bence 
0 oy
(262 puan) tarafından
Çok zor olur bence tatil nıyetıyle bile en fazla 1 ay dayanırım
0 oy
(12,616 puan) tarafından

biraz büyük olsa rajat olabilir ama küçük yerde bunalır özellikle soğuklarda, yazın rahat edersin sal dışarı gitsin :D

ha bana göre değil karavan hayatı. hani tatil amaçlı max 1 ay olur

(2,814 puan) tarafından
Buyuk minibüs tarzı bir şeyin donusturuldugunu dusun otobüsle dolmuş arasi bir buyukluk :D
0 oy
(267 puan) tarafından
Bebek olmasa bile karavanda 2 yıl yaşamak çok zor kaldi ki 1.5 yaş bebesiyle mümkün değil bunun tuvalet eğitimi 2 yaş 3 yaş sendromu vsvs düşündükçe hayal edemiyorum valla. Karavan kısa süreli şeyler için sahanedir en fazla 3 5 gün hadi 1 hafta dayanırsin. Şu ve tuvalet sorununa girmiyorum bile 
(2,814 puan) tarafından
Ne gibi sorunlar olabilir ki canım tuvalet eğitiminin ev ya da karavanda olmasının nasıl farklılıkları olabilir bilemediğim için soruyorum
0 oy
(912 puan) tarafından
40 Mt2 içinde 3 yetişkin 2 çocuk yaşayan bir tanıdığım vardı gayet mutlu mesuttu :)) zorluğu olur elbette küçük alan illaki bunaltıyor ama yaz kış demeden dışarda olmanın temiz hava ve doğayla iç içe olmanında bir bahanesi olur size ayrıtetten çocuk hiç TV aramaz temiz havada enerjisini atar mis gibi olur bence olmaz diye bişey yok insanoğluna yurt dışında insanlar 2-3 çocukla 40-50 Mt2 karavanda yaşıyorlar bunun için evlerini satıyorlar birde sizinki yine belli bir süre :)
(2,814 puan) tarafından
Aslında blyle düşününce hayali bile güzel oluyor ben de bu tarz yaşamaya uygun bir insan olduğumu fusunuyorum aslında ama bilemiyorum ya çok fazla faktör var ayyy
0 oy
(3,063 puan) tarafından
3 yasindayken 1 hafta yasadik ama cok zorladi beni. Merdivenden inip cikmasi habire dusceksin diyip durdum. Zor geldi bana. Onun disinda kapinin onunde oynamasi falan guzeldi.
(2,814 puan) tarafından
En güzel tarafı zaten dışarıda oynama imkanı aslında ama bilemiyorum yinede
(3,063 puan) tarafından
Hakkinda hayirlisi olsun
(2,814 puan) tarafından
Amin teşekkürler
0 oy
(13,567 puan) tarafından
Ben yapamazdım 
0 oy
(19,508 puan) tarafından
Zor dostum. Benim kiz bütün gün evi tavaf ediyo. Yani doğada çok vakit geçirme fırsatınız olur ama nereye kadar. Mecbursaniz tabi orası ayrı. Mecburiyet insana neler yaptırır. 
(2,814 puan) tarafından
Çok şükür mecburiyet durumu yok aslında ama evi satsak bir süre karavanla idare edebilir miyiz gibi bir düşünce oluştu sadece
(19,508 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı
0 oy
(4,910 puan) tarafından
Konteyner ile karavan aynı mı bilmediğim için soruyorum canm hani şartları aynı mı diye konteyner ile aynı ise kalinir diye düşünüyorum yani ben kalırdım 
(4,910 puan) tarafından
Ayy düşündüm de zor yaa banyosu vs kışın sıcak su nasıl temin edilir
(2,814 puan) tarafından
Sıcak su kombi gibi bir sistemden kendi geliyor aslında ısınma ile alakalı da bir sorun yok
(4,910 puan) tarafından
Aaa bak sıcak su varsa ben varım orda;)))))
(2,196 puan) tarafından
Bacım ya senin çocuk çok uslu macera arıyorsun , can sıkıntısı vs :) yada başına gelecek var Rabbim sınıyor :))
(2,814 puan) tarafından
Aahahhaha valla bilmiyorum nasipte varsa.goreceguz
0 oy
(1,075 puan) tarafından
Ben yaşardım yâ hep hayalim. Tâbi WC olayı zor.
0 oy
(5,401 puan) tarafından
Herkez olumsuz bakmış evet illaki olumsuz yönleri var tuvaleti boşaltmak suyu bitmeden temin etmek vs. Ama karavan ile sabit bir yerde mi duracaksiniz ara ara yeriniz degisecek mi cunku cocugu disari cikarma durumun daha rahat olur cunku karavan oyle merkezi degil biraz daha sakin yerlere cekilir cocukta disarida rahatca oynar
(2,814 puan) tarafından
Aslında genel olarak sabit olacak diye düşünüyorum ama fırsat buldukça gezmeye çalışırız karavan da olursa daha cok ve rahat gezeriz bir işe yaramız olur aynı zamanda diye dusundum
(5,401 puan) tarafından
Sebebi özel değilse neden karavan ? Kiradamisiniz o sebeple ev almak icin bir cozum mu ariyorsunuz
(2,814 puan) tarafından
Özel değil tabi aslında ev borcu ödüyoruz şu an çok şükür ama asıl hayalimiz bahçeli eve sahip olabilmek
İstediğimiz bir yerden toprak satiliyormus ihale ile eğer alabilirsek oradan alsak mı diye düşünüyoruz ama evi satmamiz gerekecek. Bu süreçte başka bir eve taşınmak istemiyorum acaba bu sekilde çözebilir miyiz diye düşünüyoruz valla coo karışık aslında başka şeyler de var da uzun olur diye özet geçtim o yüzden belki saçma gelir :D

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 164 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde eylulannesi. (31 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 228 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 182 göst.
9 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.