0 oy
147 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,623 puan) tarafından

Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah özledim sizi bi bakayım neler yapıyorsunuz dedim :angel: aldım kahvemi gelmişke yapmışkee sizler ne yapıyorkeee sjsjsjsjsj.:D♥️

image

5 Cevaplar

+1 oy
önce (2,254 puan) tarafından
Aleyküm selam canım 

Çok şükür iyiyim günlük rutin işlerle uğraşıyorum:) 
önce (2,623 puan) tarafından
Rabbim kolaylık versin inşallah sana canısı ❤️
önce (2,254 puan) tarafından
Amin canım cümlemize ❤️
-Reklam-
+1 oy
önce (2,539 puan) tarafından

Ve aleyküm selam kardeşim afiyet olsun ❤️ güldürdün kız :D sabah benim sinir stres tetiklendi yine baktım gerginim oğlana çizgi film açtım. Hazır sende görmüşken mutfağa gidim de çikolata yiyim :) Sen napıyosun nasılsınn

Teşekkürler canısı bide gül kız gül dünyanın derdi tasasi bitmez emaaannn bide sanada şimdiden afiyetbee valla ne olsun misafirlikteyiz iki gün sonra eve döneceğiz görümcem işte evde bebelerle uğraşıyoruz bide sorduğun için Allah razı olsun inşallah kardeşim benim sen neler yapıyorsun bahalimm ❤️
Senden de Allah razı olsun canım ne demek. İyi takılmalar bazen değişiklik iyi geliyor ya ben de kaçmak istiyorum bir yer olsa☹️ iyi şükür oğlanla ilgilendim sadece şimdi de ben kafa dinliycem soruları biterse inşallah :D
Ahahahah bebe kaç yaşında bide al kocanı bebeni bir kaçamak yapın yada bebeyi biraka biliyorsan aileden birine iki üç saatliğine de olsa gidin kafa dinleyin canısı
3 yaşında teyzesi son zamanlarda ailecek çok bağlıyız ayrılamıyoruz elhamdülillah:D inşallah yaparız bişeyler hafta sonu
Maşallah sübhanallah Allah daim etsin inşallah canısı bide hadi bakalım arada kaçamak ğoşturr Lee sjsjsj♥️
Anaa nusaybindeymişsin mardine çok geldim severim geçen de bir tanıdığımızı görmeye gelmiştik o da midyatta. Nusaybinde de eşimin arkadaşı var bayramda da ordaydık :D
Yaa gerçekten mi ne güzel işte
+1 oy
önce (9,181 puan) tarafından

Ve aleykum selamm 

İndim.kaynanin ütüler vardı onları yaptım bir ton :)

Evini topladım sonra bir ihlamur içtik ciktik eve oğlanı banyo yaptırdım.smdi kendim yapacam sonrasinda ortalığı toplarimm çok birsey yok dun dip köşe toplamistim ama yinede dağılmasın:)

Afiyet olsun banada yapsana gii

Amin ecmain kardeşim benim şimdiden sıhhatler olsun sana bide olsun yolun düşerse beklerukk (⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤
Nerde oturuyon baci :)
Mardin Nusaybin cane
Teyyy teyyyy aboooo çok merak ettiğim bir yer
Eşimin sözü var tatile gelicez oraya inşallah nasip ederse rabbim
Hadi inşallah hayırlısı ile canısı bide valla güzeldir Mardin çocuktum hep oraları merak etmiştim Allah'ın izniyle gelin geldim (⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)
+1 oy
önce (2,080 puan) tarafından
afiyet olsun canım ❤️ 

bende kızımı uyuttum işlerimi bitirdim oturdum keyif kahvesi içiyorum:)
Ohhh öncelikle teşekkürler ve sanada afiyet olsun canısı ❤️
+1 oy
önce tarafından

Selamm . Ben de çamaşırları makineye attım . Bebeğimle vakit geçiriyorum. Afiyet olsun size :)

Teşekkürler canısı sizede iyi vakitler dilerim ♥️
önce tarafından
Teşekkürler
Rica ederim canısı

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 393 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Yasmin6547 (2,623 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 981 göst.
5 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,760 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 354 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde sazh (5,117 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 412 göst.

406,320 soru

12,182,315 cevap

36,682 kullanıcı

...