0 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
Geçen durum paylaşmıştım canlı yayına açan arkadaşım diye bugün kahvaltıya geldi bana gelir gelmez eline telefonu aldı ve canlı yayın açmaya başladı Arap olduğu için sürekli takipçileriyle Arapça konuşuyor ben yanında öyle saf saf duruyorum Ne konuştuğunu anlamıyorum ne anlatıyor Ne konuşuyor anlamıyorum arkasında sanki Bir emanet Gibi duruyorum ve ben de böyle bir insan değilim böyle bir insan yapısında değilim öyle yanında durup yandaşı gibi olamam kimsenin beni takipçilerine gösteriyor beni kullanıyor Bir nevi yani bakın Ben türkiye'deyim ama ben yalnız değilim ama ben öyle bir insan değilim her neyse ben dedim ki bak sen ne konuşuyorsun ben anlamıyorum evde zaten canlı yayın yapıyorsun evde yapmıyor musun bari yanımdayken yapma Ben sıkılıyorum ne konuştuğunuzu anlamıyorum dedim Aslında anladı ama anlamamazlığa vurup Arap olduğu için Cezayirli olduğu için hemen ay sen beni kıskanıyor musun Hemen takipçilerine bakın beni kıskanıyor ay kıyamam falan yaptı her neyse canlı yayınına devam etti hemen şey dedi ben kocamın yanında da yapıyorum Ben 7 senedir 8 senedir yapıyorum tamam yap dedim ama arkadaşlar dedim yan yana gelince sohbet muhabbet eder biz arkadaşlarımıza öyle yapıyoruz anlamadı tınlamadı her neyse okula gittik ben de bu sefer ne yaptım okuldaki kadınlarla konuştum onunla muhatap olmadım Bu sefer o da ona bozuldu fark ettim ilgilenmediğim için içimden dedim hayır dedim kesinlikle o sana öyle yapıyorsa senin yanında seninle ilgilenmeyip onlarla ilgileniyorsa sen de kendi arkadaşlarınla ilgilen onu tanımlama sonra pazara gidecektik ben gelmeyeceğim dedi hadi gel beraber pazara gidelim sonra migros'a gidelim dedi dedim yok sen migros'a git ben pazara gideceğim eve gideceğim benim evde gördüğün gibi çok işim var dedim ama bu saatten sonra görüşmeyi gerçekten düşünmüyorum okulda merhaba merhaba Bu kadar yani bir arkadaşlığın daha sonuna geldik demek ki neymiş kimseyi tanımadan çok fazla samimi olmamak gerekiyormuş ve ayrıca hiç sevmediğim şeyler benimle yan yanaysan canlı yayın açma ne açıyorsun evli barklı kadınız biz tamam sen onun üzerinden para kazanıyor olabilirsin ama bar beni kullanma Ben yanında yokken başkası yanında yokken evde kocanla nereye gidiyorsan yap ama bizim yanımızda benim yanımda yapma yani beni kullanmana gerek yok hiç sevmediğim şey bütün gün içim sıkıldı böyle gerildim zaten eşim bana demişti çok fazla samimi olma O evli barklı kadın gibi davranmıyor diye ama ben işte her zamanki gibi duygularıma yenik düştüm ve bundan sonra bu da bana ders oldu normalde bana makyaj yapacakı ben gittim Kendi makyajımı yaptım dedi dur eyeliner'ı ben çekeyim dedim Yok gerek yok Ben çekerim çok fazla ağır makyaj sevmiyorum Ben 

7 Cevaplar

+1 oy
(12,880 puan) tarafından
boşver iyi olmuş. onun yaptığı şey saygısızlık zaten. 
(41 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum canım sana
-Reklam-
+1 oy
(3,433 puan) tarafından
Bence hiç samimi olmamak gerekiyor 

Bu devirde arkadaslikmi kaldı şahsen arkadaşım yok ve çokta mutluyum 

Ağrısız basimi agritamam 

Fazla muhabbet tez ayrılık getirir hiç gerek yok 

Merabami meraba
(41 puan) tarafından
Çok haklısın biliyor musun artık eski samimiyet yok kimsede gerçekten yok yani herkes böyle samimi gibi görünüyor ama hayır bir huyunu görüyorsun bir şeyini görüyorsun kendini bozuyorlar hemen o yüzden var ya gerçekten de merhaba merhaba Bu kadar basit
(3,433 puan) tarafından
Merak etme canım iyi bilirim
Zamaninda o kazıkları dolu dolu yedigim için sirtim kamburlasti
Neler yaptım da neler can ciğer arkadaş dediklerim beni en kötü gunumde yalnız biraktilar ondan sonrada komsulukmus arkadaslikmis samimiyet kurmakmis bitti
(41 puan) tarafından
O eskidendi ya herşey ilk zamanlarında güzeldi dostlik arkadaslk şimdi sadece insanlar birbiryle zaman geçiriyor
0 oy
(1,817 puan) tarafından
Tam olarak içeriğini anlamadığım insanlardan genel olarak uzak durmuşumdur..Beğenmedigim özelliği olan insanlara duvar muamelesi yaparım.Disardan soğuk biri görünsemde bu beni darbelere karşı korudu sizede öneririm ✓ 

#Tercih sizin tabi....
(41 puan) tarafından
Çok haklısınız kesinlikle de öyle olmam gerekiyor olmak gerekiyor
0 oy
(19,679 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsın 
(41 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(18,108 puan) tarafından
Biri evimde rastgele bir yerde görüntülü konuşsa bile sinir olurum nerde kaldi yayın açmak 
(41 puan) tarafından
Hiç sorma canım sabahtan beridir sinirimi atamadım biliyor musun ama bitti yani tamamen artık  kesildi
0 oy
(624 puan) tarafından
En iyisini yapmışsın ama gec kalmışsin ne demek arkadaşım canlı yayın açacak ve beni tanımadığım insanlara gösterecek anında biter o arkadaşlık 
(41 puan) tarafından
Evli bir bayanın yaptığı hareketler değil
0 oy
(5,089 puan) tarafından
Zatrn asırı saçma bilmediğin ınsankar senı neden görsün bastan kendını göstermen saçma bu detayı bılmıyorfum. En iyisini yapmıssın 
(41 puan) tarafından
Çok saçma ya

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 347 göst.
1 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde -srn- (12,652 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 300 göst.
22 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,085 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 301 göst.
26 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 712 göst.
17 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu

409,134 soru

12,296,265 cevap

38,335 kullanıcı

Kategoriler

...