0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (204 puan) tarafından
Sorum yukarida aynı kış temizligi gibi kaça ayda bir yapar siniz

13 Cevaplar

+1 oy
(2,854 puan) tarafından

Ben zaman saat belirtmiyim sonra öylelerinin evi temiz değildir diye sallıyorlar :D kirlendikçe dağıldıkça yaparım mutfak ve oturma odası daha sık diğerlerini daha uzun aralıklarla

(1,820 puan) tarafından
Öyle diyenlerinde içi pis boşversene sen en iyiisini yapıyorsun bacım. Canımıza yazık. Sürekli temizleyene de ödül vermiyorlar.
(2,854 puan) tarafından
Aynen bacım valla canımı seviyorum. Nasip olursa yaşlılıkta da can lazım :D
(1,820 puan) tarafından
Kesinlikle öyle bacım..☺️
-Reklam-
0 oy
(9,261 puan) tarafından
Sürekli elim üstünde ama 3 ayda bir yapıyorum bazen daha kısa 
0 oy
(2,094 puan) tarafından
Kış olduğu için ayda bir yaparım cam vs temizlik 

Evim hep temizdir 

Hergün süpürürüm :) 

Baza kanepe alt vs derinlere kolay kolay inemiyorum oglumla zor oluyor 

Onuda kış ve bahar temizliğinde senede iki kere :) 

Yarabbi şükür:) 
(438 puan) tarafından
Kız kanepe altınk nasıl senede iki defa süpürüyorsun ben hergün süpürürüm süpürmesem asla rahat etmez içim
(2,094 puan) tarafından
Kanepe zeminini her gün süpürüyorum

Alt dediğim içi yani :)
(438 puan) tarafından
Haa bende yanlış anladım kanepe sandığı vardı varken zor oluyor içi kırıntı zibil falan oluyordu sık sık yapardım şükür kurtuldum o dertten sandıksız koltuk aldım bu sefer darısu başına :)
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Perde halı vs senede üç kere yaparım ama halı kaldirma duvar silme dip köşe dolap içleri üstleri yirmi günde bir yaparım üç gün sürer 
0 oy
(13,521 puan) tarafından

Ay bilmem canın eğer gözle görülür bi temizlik ihtiyacım yoksa kendime iş ararsam yaparım  :)

Bazanin altına el atmam lazım benimde son zaman kızımın biraz kıyafetlerini koydum koyum ayrilacak

0 oy
(7,131 puan) tarafından
Ayda 1 defa kapı vs siliyorum 
0 oy
(4,842 puan) tarafından
Her hafta pazartesi koltuk vs çekerim günlük zaten maina tutar silerim ayda bir bazen iki ayda bir perde atar halıları kaldırırım böyle işte ama mutfak dolaplarını her sabah işinde yüzlerini silerim aspiratörum yok çünkü 
0 oy
(17,467 puan) tarafından
Ne kadar derin en derine hiç inmiyorum desem :) linç yer miyim ? Ayda bir bazen iki ayda bir ancak çalışıyorum fırsat buldukça evimle ilgilenmeyi seviyorum ama durup dururken de dolap indirip kaldırmam 
0 oy
(1,481 puan) tarafından
Insallah linc yemem  ben derin temizlik yapmiyorum desem yalan olmaz . Genelde 1 2 satte sil supur temizlik yaparim

. Neresi gozume kirli gekdiyse orayi temizlerim. Ornegin buzdolabi mutfak dolabi gibi. Az esya almistim cocuklarla birlikte ivir zivir  artti.  O yuzden surekli bi daginik goruntu var evde. Bir bakarim giymedigim kiyafetler artmis onlari secerim o sira dolabi temizlerim. Genelde temizlik anlayisim boyle

Ama iki ay once dogum icin ayrintili bir temizlik yaptik tum evi ayni anda temizlemek asiri yorucu
0 oy
(5,428 puan) tarafından
Her hafta kadin gelir tum evi siler supurur. Bi hafta camlari siler ,bi hafta mutfak dolaplarini siler ,bi hafta koltuklari siler,bi hafta banyo duvarlarini siler. Duzenimiz boyle. Bende hafta sonu acik yerleri supurur-siler, toz alir,banyoyu ayrintili sekilde temizlerim. 
0 oy
(438 puan) tarafından
Valla kendimi övmek gibi ol olmasın temizlik benim işim :) 

Ha ama çok yıprandım onu belirteyim dizlerim 50 belim 90 sırtım 70 sinirlerim tımarhanelik çünkü düzen takıntısı var ahh ahhh keşke Allah şu bazı kadınlara verdiği rahatlıktan birazda bana verseydi belki 30 yaşinda yaşkanmaZdım
0 oy
(4,198 puan) tarafından
Çocuklarım huysuzluk yapmazsa her hafta dip köşe temizlik yaparım pencere duvar  hariç 
0 oy
(11,064 puan) tarafından
Derin temizlikten kastin ne bacim simdi valla ben durmadan temizlik yapmiyorum duzenim soyle 

Gunluk toplarimchalilari girgirlar gorunen yarlerde toz varsa silerjm banyo wc kontrol ederim temizse dokunmam 

Haftalik olarak nevresimleri degistirir supurur silerim toz alirim banyo wc yikarim mutfak dolaplarimda leke falsn varsa silerim yazsa balkon yikarim kissa hic umrumda olmaz o sogukta ugrasamam 

Aylik olarakda dolap iclerim hep duzenlidir cikarir siler yerlestiririm gardolaplar vestiyer mutfak dolaplari canlari silerim perdeleri yikarim kapilari silerim koltuk hali ortulerini yikarim halilari kaldirir koltuklari cekerek baza altlarini falsn siler supururum koltuklarim yuksek zaten haftalik yapiyorum orayi 

Senedw bi kere de koltuklari siler halilari yikatirim bu kadar yaptigim onceden temizlik diye geberirdim surekli surekli kolum basim cigerlerim bile agriyo kenmime etmisim canima yazik valla suan o kadar yapmam hayatta 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 69 göst.
+1 oy
2 cevap 47 göst.
0 oy
5 cevap 98 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Asli_eren_47 (965 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 41 göst.

407,120 soru

12,219,161 cevap