+1 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (4,460 puan) tarafından

Kızlar 8 gün oldu acilde pazar test yaptırdım bi şey çıkmadı negatif çıktı . Ama hala adet olmadım onu geçti adet olacak gibi de değilim.normalde adet olcak olsam karnım şişer yüzümde sivilce olur karnim da ağrı olur :(

Acaba gitsem mi kadın doğuma 

Acaba geç döllenme oldu da kanda çıkmadı mı? Delircem :'(

29 yaşındayım hiç böyle gecikme olduğunu bilmem en fazla 1 hafta olurdu 

6 Cevaplar

+1 oy
(8,269 puan) tarafından

Stresten olabilir

(4,460 puan) tarafından
Kız olmadıkça daha da strese giriyorum :( valla şaştım kaldım
-Reklam-
+1 oy
(10,304 puan) tarafından
Yok canım bu kadar geç döllenme olamaz, kan testinde kesin çıkardı. Test çubuklari yanıltabiliyor ama kan yanıltmaz. Aklında neden sadece hamilelik ihtimali var ki geçirdiğin operasyondan dolayı fln gecikmiştir belki veya stresten. Bence git doktora aklın kalmasın
(4,460 puan) tarafından
Geç döllenme olsa da kanda çıkar mı
(10,304 puan) tarafından
Adet tarihinden önce kan vermiş olsaydın çıkmazdı belki ama 8 gün olmuş canım olsa kesin çıkardı diye düşünuyorum. En azından bi 10 15 cıkardı sonuç :D
(4,460 puan) tarafından
Ama ben verdigim de de 5 6 gün geçmişti off :( valla şaşırdım
(10,304 puan) tarafından
Bi çubuk test daha al sen :))
Negatif cıkarsa kesin yoktur zaten
(4,460 puan) tarafından
Yarın almak lazım :)
+1 oy
(1,525 puan) tarafından
Tekrar test alıp yap canım geç döllenme olunca bayağı geç pozitif görülüyor ben gebelik sayfasında da bakıyorum sürekli kadınlar 15 gün geçti öyle pozitif aldım diyen var yani belli olmaz bu işler tabiki streste etkilemiş olabilir ama tekrar test yapmakta fayda var
(1,525 puan) tarafından
Vallahi benim hamilelik belirtisi arasında feci kasık ve bel ağrısı vardı normalde adet olduğum esnada ağrırdı göğüs hassasiyetim çok fazlaydı adet olmadan önce öyle bir belirtim olmazdı 30 yaşındayım 4 5 defa olmuştur yani ama tabiki belli olmaz bebek vardır yoktur bilemem ama tekrarlamakta fayda var al yap bugün fırsatın varsa hemde için rahatlar
(4,460 puan) tarafından
Olmadıkça daha çok strese giriyorum
(1,525 puan) tarafından
Aynen canım test yapsan kafan rahatlar hiç değilse
(4,460 puan) tarafından
Yarın alıp yapayım bari
(1,525 puan) tarafından
Tamam canım haber bekliyoruz:)
+1 oy
(5,628 puan) tarafından
İlaç falan kullandın mı hıc canım o yüzden de gecikme olabilir
(4,460 puan) tarafından
Kullandım 15 gün kadar önce antibiyotik kullandım
(5,628 puan) tarafından
Geçikme yapar canım ilaç normalde benımde günüm asla şaşmaz ama ne zaman ilaç kullansam gecıkır o ay
(4,460 puan) tarafından
Randevu aldım pazartesiye gelirse adetim iptal edeyim bari onu . Ama mide bulantısı ve yoğun akıntı da çok kızım da böyleydi acilde test de yaptırdık oda bı sey çıkmadı
(5,628 puan) tarafından
Testte çıkardı olsaydı ama bellıde olmaz hakkında hayırlısı olsun mıde bulantısı bilemedim ama psikolojikmi hanı kafayada takıyosun ya sen gidince yaz kız merak ettim bak
(4,460 puan) tarafından
Ne bileyim geç döllenme de çıkmaz diyorlar randevu pazartesi canım yazarım
+1 oy
(281 puan) tarafından
Kadın doğuma görün sebebini ogren ilk defa yaşıyor olman demekki başka bir sknti da olabilir 
(4,460 puan) tarafından
Sıcak su torbası koymalı bari akşam
(281 puan) tarafından
Sıcak su torbası bitki çayları da iyi gelir eğer adet sokturmek istiyorsan bunları dene istersen
(4,460 puan) tarafından
Papatya çayı içtim onunla ertesi gün gelirdi mutlaka gelmedi akşam da su torbasını deniyim bakalım ..kanda temiz çıktı anlamadım ki :(
(281 puan) tarafından
Adet olursun ayrı dert olmayınca ayrı dert valla :)
(4,460 puan) tarafından
Yeminle öyle ya :D
0 oy
(4,460 puan) tarafından
Kızlarrrrrrr 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 47 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 175766 (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
30 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayasa (1,288 puan) tarafından soruldu

410,760 soru

12,360,030 cevap

41,405 kullanıcı

Kategoriler

...