0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından
kizlar biz iki katli binayiz arkada kucuk bahce var ben elbise asmak icin kullaniyorum ve cocuklar oynayarak onlarinda ekim alani var toprak az bisey neyse bunlar bahceye giris arka sokaktan giriyorlar ama dedikoducudurlar milletin arkasindan cok iyi bilirler bu kac kez oldu evimden giris yapiyor musait mi diye hayir musait degil ama bu sefer gecebilirsin diyorum her neyse yani 1 degil 2 degil 3 degil temizlik konusunda titizsiniz  ev kirli olsa o an denk gelse arkadan konusan birileri eski kiracilar icinde oyle demislerdi bizden onceki 2 kiraciyi da temiz degillermis diye cikarmislar evimde 2 oda ve giristen sadece salon mutfak oturulup yemek yiyecek kadar alan degil 10 bin kira asirimi tepki veriyorum ama halden anlayan insan degiller cunku onlara gittigimde" senden onceki kadin musait misiniz diye sormadan pat diye gelirdi kizlarim rahatsiz olurdu vs vs derdi " eee simdi kendisi aynisi yapiyor tepkini ne olur kiraciliktan yoruldum milletin cimriliginden ev sahiplerin ac gozlulugunden 

5 Cevaplar

0 oy
(13,559 puan) tarafından
Ben anlamadım yani bahçeye senin evin içinden mi geçiyorlar. Başka giriş yok mu
(3,068 puan) tarafından
Arkadaşın evinden bahçeye çıkıyormuşlar canım
(50 puan) tarafından
baska girisi var arka sokaktan girirler bahceye bahcede otururlar  evimden bahceye giris mutfaktan olur  sey diyor usendim dolanmaya musait mi geceyim mi diyor patates ekmeye guya ekmedi bahcedeki isini halledip ve evde napiyoruz diye merak edip cikti
(13,559 puan) tarafından
Ben asla musade etmezdim ev sahibiyse sizi orda babasının hayrına oturtmuyor yani ben çok rahatsız olurdum
(50 puan) tarafından
cok rahatsizim ama insanin anlamasi lazim yani dedikodu yapan birisin temiz mi degil mi diye niye evin icinden giris yapiyorsun ansizin geliyorsun
(50 puan) tarafından
birde merdivenden cikarken bahce merdiveni camurlu ayakkabiyi oyle birakmis buda hak vefa sonucta ben dış merdiveni kapimin onunden disariya kadar supururum haftada bir yada 2  bu 2 hafta yapmadim hic sadece ust merdivenini silmis benim boyumda ioi kizlari var ozel kulaklari duymuyor elleri ayaklari tutuyor sukur birde 7 aylik hamileyim
(13,559 puan) tarafından
Musade etme yani bu yaptıkları ayıp bisi. Ben 5 sene kirada durdum sadece 1 kere geldiler evime o da banyoda su sorunu vardı ustanın işçiliğini onrol için gelmişti
(50 puan) tarafından
bende 6 sene esimde bekarken oturmustu toplam 9 10 ben evlendigimde bodrumda oturdum ev sahiplerim once ararlardi sonra 1 saat sonra gelirlerdi ev sahibilik gormedik biraz rutubet diye ciktik ama insanlar oyle vicdansizki yoruldum 2 cocugumda var oturup aglamak istiyorum zam yaklasiyor hani biside demek istemiyorum bahane aramasinlar diye
-Reklam-
0 oy
(1,533 puan) tarafından
Müsait değilsem izin vermezdim 
(50 puan) tarafından
ekimini ayakkabisini almis kapiya kadar gelmis geri ceviremedim  musait degil ama bu seferlik gec teyze dedim
0 oy
(835 puan) tarafından
O muhtemelen evi kontrole geliyor benim ev sahibim de üst katimda oturur hep der benim kocam diyor sürekli git evleri kontrol et oturmaya geldiği zamanda bakar söyler yani böyle bir hakkı yok kiracı evden çıkacağı zaman kontrol yapılır ama işte bende yüz göz olmak istemiyorum
(50 puan) tarafından
Allah yardimcimiz olsun sinirden suan bas doesiidem bulaniyor kansizliktan 2 gun hastanede yatmis biriyim yahu bir kere bir ihtiyacin var mi yemegin var mi yapabiliyor musun diye sorun hamile kadina
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Ben patronlar böyle ev sahipleri önceki kişiyi eleştiriyorsa güvenmiyorum. Çünkü bizene yani eskisinden ona yapan bana da yapar kafasındayım. Sonlar biraz karışmışta kirasını veriyorsunuz o ev sizin sen istemezsen giremezler 
(50 puan) tarafından
tamda gununde veriyoruz sukur bir  faturalari geciktirdik kesmeye geldiler kadin ne dese yani esim diyor 2 gecikse kirada sorun degil faturayi odesin yahu para kolay toplaniyormu 2 gun gecikse ne demek insaniyet olsa 1 ay gecikse dersin
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Asla müsaade etme çalarsa açma kapıyı yatıyordum vs de
(50 puan) tarafından
cocuklarimin sesi xbhshs
(1,057 puan) tarafından
Çocukların sesinden duymadım de cidden açma yâ

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 114 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kdkbdowlk (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
2 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruveydacacan (962 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 68 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Beyzaalp (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 526 göst.
22 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Kubra_06 (35 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,539 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...