kizlar biz iki katli binayiz arkada kucuk bahce var ben elbise asmak icin kullaniyorum ve cocuklar oynayarak onlarinda ekim alani var toprak az bisey neyse bunlar bahceye giris arka sokaktan giriyorlar ama dedikoducudurlar milletin arkasindan cok iyi bilirler bu kac kez oldu evimden giris yapiyor musait mi diye hayir musait degil ama bu sefer gecebilirsin diyorum her neyse yani 1 degil 2 degil 3 degil temizlik konusunda titizsiniz ev kirli olsa o an denk gelse arkadan konusan birileri eski kiracilar icinde oyle demislerdi bizden onceki 2 kiraciyi da temiz degillermis diye cikarmislar evimde 2 oda ve giristen sadece salon mutfak oturulup yemek yiyecek kadar alan degil 10 bin kira asirimi tepki veriyorum ama halden anlayan insan degiller cunku onlara gittigimde" senden onceki kadin musait misiniz diye sormadan pat diye gelirdi kizlarim rahatsiz olurdu vs vs derdi " eee simdi kendisi aynisi yapiyor tepkini ne olur kiraciliktan yoruldum milletin cimriliginden ev sahiplerin ac gozlulugunden