0 oy
26 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (56 puan) tarafından

Bebeğimin burun kısmından gelen bir hırıltı var net şekilde duyuluyor hink hink diye doktora götürdüm Bir hafta önce falan ciğerlerini dinledi ciğerlerde Bir şey yok fakat bronşlar dolmuş dedi ne demek olduğunu bilmiyorum çocuk doktoru bir ilaç verdi ama yalan söylemeyeyim şimdi çok da düzgün kullanmadım ilacı asist ilacın adı burnunu her gün temizliyorum ama yine de burnundaki o hırıltı sesi gitmiyor tam 7 aylık sebebi ne olabilir bunun bu akşam acile götürürelimmi tekrar 

(15 gündür var )

2 Cevaplar

0 oy
önce (374 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Verdiği ilacı kullan canım akş atmadan benim bebeğim dede vardı hirilti her gün yatmadan önce ve öğlen temizliyordum gece rahat yatsın diye sen temizledikten tükenir inşallah kesilir hirilti
önce (56 puan) tarafından
İnşallah canım ya tamam bundan sonra çok düzenli kullanacağım zaten sabah akşam ama bebeğim içmek istemiyor sürekli ağzından çıkarttığı için ben de vermeyi bıraktım iki gün kullandım sadece 15 gündür böyle bir şey olur mu çok korkuyorum da
önce (374 puan) tarafından
Ver mutlaka canım maalesef zorlama olsa ver sıkıntı yapma kendine birşey olmaz ama bebegin rahatlasın biz nasıl dolunca hirlayip rahatsız oluyorzuz o da öyle suan
Vereceğim canım her ihtimale karşı da yarına randevu aldım çocuk doktoruna teşekkür ederim yorumun için ❤️
-Reklam-
0 oy
önce (13,476 puan) tarafından
Düzenli temizlemen gerekir düzenli kullanmiyorum deme ciğerlerine inebilir Allah korusun. Sık sık serum sık ve asprator ile çek 
Evet bunu günde 2-3 kez yapıyorum daha mı fazla yapmalıyım mesela kaç saatte bir sıkıp çektireyim
Bir de aspiratör o kadar çekmesine rağmen hiçbir şey çıkmıyor içinden

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 310 göst.
0 oy
1 cevap 70 göst.
0 oy
4 cevap 122 göst.
29 Eylül 2024 Aile kategorisinde Asya15 (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 49 göst.
13 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif6060 (292 puan) tarafından soruldu

406,492 soru

12,191,347 cevap

36,712 kullanıcı

...