0 oy
176 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,054 puan) tarafından
Hanımlar merhaba;

Görümcemin ocağın 19 unda düğünü var. Biz Diyarbakır'da yaşıyoruz düğün ve kına konya da olacak. 

44 günlük bebeğim var şu anda. Düğüne ayın 19 unda sabah yola çıkılacak. Otobüs kiraladılar( küçük 15 kişilik). Buradan düğünün olacağı yer 10 saatmiş. Eşim gitmemi istemiyor. Bebek hasta olur diye. Düğün bitiminde yine o gün içinde yola çıkılacakmış. Hava soğuk o otobüsün çok sıcak olacağını sanmıyorum. Yol desen çok fazla. Ama ben gitmek istiyorum. Aram her ne kadar da iyi olmasada.

Ben kaçarak evlendim. Sağolsun görümcem o zaman bizim düğün için çok koşturdu. 

Sizce eşimi dinleyip gitmemeli miyim yoksa kendi iç sesimi dinleyip gitsem mi? 

10 Cevaplar

0 oy
(17,914 puan) tarafından
Ben görümce düğünü için o kadar fedakarlığa katlanmazdım gün olur başka yerde yanında olursun çocuğum öncelikli bence. Ben sözüne gitmiştim ama oğlum on aylıktı ve özel araçla gittik ona rağmen çok yorucu idi 
(1,054 puan) tarafından
Uçak çok pahalı eşim de elindeki parayı kardeşine verdi borç. Yoksa beni uçakla yollayacaktı
(17,914 puan) tarafından
Çocuk hasta falan olursa perişan olursunuz hem mevsim kış hem bebek çok küçük
(1,054 puan) tarafından
Haklısın canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben olsam giderdim. Her zaman yakın birinin düğünü olmuyor . 
(1,054 puan) tarafından
Gitmek istiyorum ama bebekle çok zor
0 oy
(841 puan) tarafından
Bebeğini çok küçük ya uçakla gitme imkanın yok mu
(1,054 puan) tarafından
Maalesef şu anda yok. Eşim elindeki parayı kaynıma verdi borç olarak. Onlar da ev aldılar
0 oy
(4,246 puan) tarafından
Ben olsam gitmezdim bebegin çok küçük yollarda perişan olursun 
(1,054 puan) tarafından
Evet orası öyle maalesef.
0 oy
(3,942 puan) tarafından
Gitmezdim, 44 günlük bebek enfeksiyona açık, dügünün çilesini sen cekersin canim. 
(1,054 puan) tarafından
Çok doğru
0 oy
(586 puan) tarafından
Küçücük bebeği yollarda telef edeceksin ben gitmezdim başka ihtiyacı olduğunda giderdim
(1,054 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(689 puan) tarafından
Ben gitmem eşimde istemez gitmemi hamileyken bile 3 saatlik yola koymadı girumcemin düğününe benimde işime yaradi
0 oy
(2,326 puan) tarafından
Ben olsam gitmezdim aram ne kadar iyi olsa bile yazık bebeğin de sende sıkıntı yaşarsınız bebeğin biraz büyüsün yanına gidersin 
0 oy
(3,137 puan) tarafından
Ufacık bebek yol uzak hava soğuk emzirmesi dert altını kirletecek sorun salon kapalı ortam mikrop yuvası kış vakti heryer virüs nasıl gitmek istiyorsun bebek hasta olsa ne yapacaksın eşin haklı 
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Yol çok uzak ve kış günü küçücük bebekle perişan olursun hasta olur yazık bebegin daha önemli düğün dedigin bir günlük o birgun içinde bebeğini tehlikeye atma sıcacık evinde otur bence 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 538 göst.
28 Ağustos 2021 Moda kategorisinde Deniz. 01 (2,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 330 göst.
0 oy
20 cevap 428 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,429 puan) tarafından soruldu

408,434 soru

12,271,642 cevap

37,612 kullanıcı