0 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde (295 puan) tarafından
Kızlar 8 aylık hamile olup kayınvalide si ile yaşayan var mı benim gibi inanın hiçbir konuda desteğini görmüyorum evde bütün işlerimi ben yapıyorum yemeği bile herşeyi başkalarına herşey yapar gittiği yerde yemekler falan bana gelince hiçbşşey yapmıyor inanın kimseden destek görmüyorum manevi olarak ne annemden ne kayınvalidem den inanın öyle zor geçiyor ki hamileliğim 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kayinvaliden gelin her şeyi yapmalı gibi bir zihniyette galiba. 
(295 puan) tarafından
Bilmiyorum cnm o yüzden hamileliğim psikolojik anlamda çok zor geçiyor inan dokunsalar ağlarım yani o derece
tarafından
Sen takma kafana. Senin stresli olman bebeğine zararlı.
-Reklam-
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Ben kayınvalidem ile yaşamıyorum ama hiç desteğini görmedim. 
(295 puan) tarafından
Öyle zoruma gitmez ne yaparsa yapsın derim ama cnm yanımda olupta hiçbişey yapmaması daha zoruma gidiyor
(1,016 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(8 puan) tarafından
Bende beraberim hamileligimin başındayım eşim yanimda destek olmaya çalışıyor ama ben artık kendimi biraz çekiyorum zaten bu sefer farklı oldu bulantım oluyor ağrılarım oluyor diyorum direk rahatsızım die
(295 puan) tarafından
Eşimde sürekli il dışına gidiyor çalışmaya yapayalnız kaldım iyice cnm
(295 puan) tarafından
İnanın son aylarda daha zor oluyor
(8 puan) tarafından
3 yaşında da bir çocuğum var aslında  son ayı bu sefer görürüz inşallah ozaman erken doğum yapmıştım ilk hamileliğimde herşeyimi içime atar soylemezdim şimdi içimde kalicana söylüyorum bana dert olağina onlara olsun
0 oy
(17,440 puan) tarafından
İlk aylar beraber kaldık üstelik benim evimde ama benden kimse bir şey beklemedi çok şükür eş ailem bu konuda anlayışlı ama maalesef birlikte oturmak çok kötü çünkü işine gelince onun evi işine gelince senin evin diyorlar 
(295 puan) tarafından
Evet cnm işine gelmeyince burası oğlumun evi demişti bana
(295 puan) tarafından
Yani benim değil
0 oy
(3,372 puan) tarafından
En kolayı hamilelik bence asıl olay doğumdan sonra başlıyor :( kaynanam 1 saat uzaklıkta işi gücü yok bütün gün evde kocasi da emekli benimde iki kızım var 3 yaş ve 6 aylık. Bir gün bile geleyim çocuklara bakayım sen dinlen demedi. Ki ikinci kızım kolik sürekli ağlayan durmayan bir bebek. 
0 oy
(1,812 puan) tarafından

Benimkide öyle kizina gidince misafire çay yapıp dagitir bana geleince dibindeki bardağını doldurmaa doldurmadim diye eşime şikayet eder ALLAHİm hakkım zehir olsun 

Bende bugün baya Bedia ettim :D

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 119 göst.
0 oy
1 cevap 71 göst.
0 oy
6 cevap 157 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (416 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 412 göst.
4 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mesude (2,532 puan) tarafından soruldu

406,988 soru

12,215,099 cevap

36,799 kullanıcı

...