Selam kızlar günlük rutinimm ağır gelmeye başladı annem sağolsun
Annemle altı üstü oturuyoruz ise gidiyor evi hiç akşam geldiğinde temizlemez sabah uyanıyorum kendi evimi temizliyorum 1 yaşında bebeğim var ayrıca ve kucak bağımlısı resmen neyse sonra kendi evime yemek yapıyorum 2 gibi aşağıya iniyorum anneme temizliyorum evini yemeğini yetistirirsem yapıyorum akşam 5.30 da annem eve geliyor bebeğimi ona bırakıyorum ise gidiyorm okulda sınıf temizliği en azından harcligim olsun dedim girdim rahatlatıyor aldığım ücret çünkü işten 7 de çıkıp eşimle beraber denk geliyor saatlerimiz eve dönüyoruz artık o kadar yoruldum ki eşimin olduğu günler aşağıya inmiyorum vakit gecirmek istiyorum bu sefer annem işten gelince suratı beş karış oluyor evi temizlemedim diye çocuğu da ona değil eşime bırakıyorum ki o evini temizlesin diye ama herşeye bir surat asma arıyor yok baban evde kahvaltı hazırla in diyor emrah evde inemem babam gelsin diyorum onun huyunu bilmiyor musun gelmez diyor bende inmiyorum bide üstüne üstlük akşam bende işten dönünce bizle yukarı çıkıyor 11 12 ye kadar oturuyor eşimle vakit asla geçinemiyorum o da bunalmaya başladı ve çok haklı nasıl yapıcam bilmiyorum çok yoruldum arada kalmaktan asla anlayis yok