0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (415 puan) tarafından
Selam kızlar günlük rutinimm ağır gelmeye başladı annem sağolsun

Annemle altı üstü oturuyoruz ise gidiyor evi hiç akşam geldiğinde temizlemez sabah uyanıyorum kendi evimi temizliyorum 1 yaşında bebeğim var ayrıca ve kucak bağımlısı resmen neyse sonra kendi evime yemek yapıyorum 2 gibi aşağıya iniyorum anneme temizliyorum evini yemeğini yetistirirsem yapıyorum akşam 5.30 da annem eve geliyor bebeğimi ona bırakıyorum ise gidiyorm okulda sınıf temizliği en azından harcligim olsun dedim girdim rahatlatıyor aldığım ücret çünkü işten 7 de çıkıp eşimle beraber denk geliyor saatlerimiz eve dönüyoruz artık o kadar yoruldum ki eşimin olduğu günler aşağıya inmiyorum vakit gecirmek istiyorum bu sefer annem işten gelince suratı beş karış oluyor evi temizlemedim diye çocuğu da ona değil eşime bırakıyorum ki o evini temizlesin diye ama herşeye bir surat asma arıyor yok baban evde kahvaltı hazırla in diyor emrah evde inemem babam gelsin diyorum onun huyunu bilmiyor musun gelmez diyor bende inmiyorum bide üstüne üstlük akşam bende işten dönünce  bizle yukarı çıkıyor 11 12 ye kadar oturuyor eşimle vakit asla geçinemiyorum o da bunalmaya başladı ve çok haklı nasıl yapıcam bilmiyorum çok yoruldum arada kalmaktan asla anlayis yok

4 Cevaplar

0 oy
(14,246 puan) tarafından
Bu konuda yabancılara çok özeniyorum. Ne ikili ilişkilere karışıyorlar ne de cocuk bakımına. Bizim kültürümüzde herkesin her şeye bi söz hakkı var. Tripleri de cabası 
(415 puan) tarafından
Çok doğru dedin
-Reklam-
0 oy
(1,000 puan) tarafından
Kiracı misiniz 
(415 puan) tarafından
Evet kiraciyim ama şuan ev değişmem maalesef maddi açıdan kiralar çok ucuk
0 oy
(20,043 puan) tarafından
İki aileye de uzak olmak en iyisi. Taşınma imkanınız varsa taşının çocuğunuzu bırakmasanız mesafe koymanız biraz daha kolay olurdu maalesef aynı bina olunca birlik oturuyor gibi olunuyor 
(415 puan) tarafından
Evet öyle çocuğu da bıraktığım için mahcup hissediyorum yapıyorum ama 1 gün yapamayınca o trip atışı beni benden alıyor yapınca iyi yapmayınca kötüyüm
0 oy
(4,582 puan) tarafından
Keşke başta net bir sınırınız olsaydı. Hiç bir şey için geç değil tekrar sınırınızı çizebilirsiniz. Gerekirse huzurun için işi bırak ki çocuğuna bakıyorum bahanesiyle seni bağlamasın. Bak olması gereken şu. Sen nasıl çocukla iki evi temizleyebiliyorsan annen de sen işteyken bebeğinle evi toplayıp temizleyebilir. Sen de sadece arada fazladan yemek yapıp onlara da vermelisin annen de her gün yemekle uğraşmamış olur. Herkes kendi sorumluluğunu almalı kendi işini görmeli yardımlar mecburi değil istekle yapılmalı. Huzurlu olsan arada bir evini de temizlersin yemek verirsin yeterli olur. Kesinlikle akşam oturmaları konusunda da bizim planımız var film izleyeceğiz konuşacaklarımız var falan diyerek uyarıda bulunmalısın. Bunların hepsini oturup konuşursanız başta triplense de sonra alışacaktır. Sürekli surat asmasındansa bir kere konuş bitsin. 
(415 puan) tarafından
Deneyeceğim dediklerini canım umarım anlaşılırım
(4,582 puan) tarafından
Sen güzel üslupla açıkla yeter ama mutlaka yap bunu canım sizin için çok önemli. Bak eşim annem benim canımı sıktığında bile huzursuz oluyor çünkü onlara yansıtıyorum ailede olsa rahatsız edemeyecekleri derecede bir sınır lazım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 1,111 göst.
30 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Büşrasu (655 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 108 göst.
0 oy
15 cevap 280 göst.
19 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 204 göst.
17 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Eslo (800 puan) tarafından soruldu