0 oy
43 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (662 puan) tarafından
Kızım 3 gunluk dun uyurken farkettık elınde ayagında segrıme seklınde tıtreme oldu hanı bebekler tek sefer korkmus gıbı olur ya onun 3-4 kez arka arkaya olması sadece uykuda yapıyor emerken yada uyanıkken degıl bugünde kontrole gelmıstık ben anlatınca doktor kuveze alıp kendı kontrol etmek ıstedı basına gelen var mı ne sonuclar aldınız Allah rızası ıcın dua edın kızıma şafi ismıyle şifa versin rabbım 

4 Cevaplar

0 oy
önce (53 puan) tarafından
İnşallah hiçbir şey yoktur canım benim ya Rabbim korktuklarımızla sınamasın bizleri ❤️
önce (662 puan) tarafından
İnşaallah inşaallah Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
önce (555 puan) tarafından
Moro refleksi o canım korkmana gerek yok daha çok küçük olduğu için vücut kasları istem dışı sarsılıyor. Büyüdükçe geçer o 
Tek seferlık segırme hareketının 3-4 kez olusuydu cok endıselendım rabbım sıfasını versın ınsaalah suan aldırlar yogun bakıma tesekkur edeım
önce (555 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah haber ver mutlaka ne olursa
0 oy
önce (4,156 puan) tarafından
Korkutmak istemiyorum ama kızım yoğun bakımda yattığında yanımda kalan başka Bi annenin çocuğu da yoğun bakimdaydi uykuda nöbet geciriyomus bebek o yüzden yatirmislar snein ki inşallah öyle bisey değildir de yine de iyice Bi arastir Allah korusun kötü bisey çıkmasın hem için rahat eder
0 oy
önce (333 puan) tarafından
Rabbim şifa versin doktor ne dedi haber ver bizede 
Aminnn bugun bısey demeyız dedıler kan vs bıseyler yapacaklarmıs yarın bellı olacak sızede haber verırım nolur dua edın eslem kızıma şifa versin rabbim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 88 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 31 göst.
8 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymaak1 (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 119 göst.
0 oy
1 cevap 18 göst.

406,489 soru

12,191,140 cevap

36,711 kullanıcı

...