+2 oy
334 göst.
önce Diğer kategorisinde (529 puan) tarafından

Kızlar bugün ailem supriz yapmış buraya geldilerr hemde babamdan tutun küçük kız kardeşime kadar. Çok duygulandım ne yapacağımı ilk defa şaşırdım hayatımda ne zormuş gurbet elde yaşamak. Hamile de olunca duygusallık çok fazla oldu... sevincimi buraya yazmak istedim:angel:. Şuan canimi versem içim rahat etmez. Ama ne yazık ki yarın dönüş yapacaklar onları özlediğimi söylemiştim hamilelik psikolojisi ile çıkıp geldiler sanırım :'(

8 Cevaplar

+1 oy
önce (123,245 puan) tarafından

bunu gorup aglayan ben :'(

önce (123,245 puan) tarafından
nerden nereye gittin mesafe ne kadar☹️
önce (529 puan) tarafından
Bitlis Kahramanmaraş canım☹️
-Reklam-
0 oy
önce (587 puan) tarafından
Gözün aydın doya doya hasret giderin
Teşekkürler canım gideriyoruz şükür ❤️
0 oy
önce (1,180 puan) tarafından
2 hafta önce de benim ailem sürpriz yapmıştı. Hem sevinmiş hemde hüzünlenmiştim. Gurbet eller gerçekten zor.
Öyle maalesef zaman nasil geçiyor geldigin zaman yada gittiğin zaman anlamıyorsun bile
0 oy
önce (496 puan) tarafından
Gözün aydın canım Rabb'im başından eksik etmesin onları. Bebeğinide sağlıkla kucağına alırsın inşallah 
Amin inşallah canım Allah razı senden
0 oy
önce (17,015 puan) tarafından

10 gün önce de babam sürpriz yapıp gelmişti annem yanımdaydı zaten 2 gün kalıp beraber döndüler gerçekten gurbetlik zor:'(

Zor olmaz mı uzun yoldan geldim 1 2 gün kalmaları da çok zor
0 oy
önce (1,073 puan) tarafından

Benim de böyle bi sürprize ihtiyacım var:(

Annem geçen hafta geldi ama bigün yetmiyor ve babamı özledim :(
Yetmiyor maalesef sürekli annesi gile gidenleri görünce oturup ağladığım zamanlar çok olmuştur
önce (1,073 puan) tarafından
Ben normalde iki haftada bi giderdim eşimle de saçma sapan nedenler yüzünden şusn gidemiyorum:( bide uzakta değil adana mersin
0 oy
önce (1,549 puan) tarafından

Birgün de olsa ne güzel ya gelmişler görmüşsün ay keşke benimkiler de gelse bende gurbetteyim gelen yok giden yok milletin kapısına bakıyorum bir sürü ayakkabı o an o kadar zoruma gidiyor o kadar üzülüyorum ki fırsat buldukça biz gidiyoruz ama çocuk küçük artık zor oluyor :( inanır mısın merdivenlerde bazen ayak sesleri geliyor kapı deliğinden bakıyorum acaba biri bize mi geliyor diye seviniyorum ama yok ağlattın beni ya :'(

Evet bende senin gibi birisinin annesinin babasının evine haftada bir gittiğini görünce oturup saatlerce ağladığımı bilirim
0 oy
önce (498 puan) tarafından
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin böyle gördükçe benim ailemde tuhaflık seziyorum ya.araba aldılar bizim burdan geçmişler aşağı sokak 10dklik bı yol.bana uğramak hiç akillarina gelmiyor ama kız kardeşi nerede oturuyor onun yanına gitmiş ,ilk arabamı o görsün diye .halbu ki kızım çok istiyordu,babamj gorse havalara ucardi ,yarım saatlik yol en son 1bucuk sene önce geldi oğlumun doğumuna.hep ben giderim .
Olumlu dunya ya insan çoluk çocuk için yaşıyor

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 523 göst.
0 oy
1 cevap 136 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde kubraerennn (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 105 göst.
19 Mart 2024 Aile kategorisinde Kartaldilos (782 puan) tarafından soruldu
0 oy