0 oy
94 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (673 puan) tarafından
Kızlar bu aralar hep bu yağı duyuyorum çocuklara içiriyorlar kullanan varmı aramızda nasış bişey etkilimi neye iyi geliyor 

7 Cevaplar

0 oy
(684 puan) tarafından
Canim bildiğin seylerin dışına çıkma bak bir arkadaş paylaşım yapmış bu konuyla alakalı karaciğer enzimleri de sıkıntı olur sonra 
(673 puan) tarafından
Ay Allah  korusun . Haklısım canım bende merak ettim bugun eczaneye gittim hatta alayım dedim yağın adını söyledim adam suratıma baktı abi  ben yanlış hatırladım galiba dedim adını öğren bi bakalım çevrede varmı dedi öyle almadım . Benim oğlanda sürekli hastalanınca bide bu yağ çıkıp duruyor hastalıkta felan verenler mi dersin burnuna damlatanmı dersin merak ettim iyice
-Reklam-
0 oy
(802 puan) tarafından
Bende burda bekleyeyim. Ben bı defa doktorumuza sordum onermedj çörek otu yağını aldım onu kullan dedi. Ben kullanmak istiyorum aslında çok faydası olduğunu duymuştum. 
(673 puan) tarafından
Önermediyse bildiği vardır canım . Çörek otu yağını nasıl veriyorsn neden veriyorsun
(802 puan) tarafından
Alerjisi için veriyorum canım sabah kahvaltıdan sonra bı çay kaşığı veriyorum. Bağışıklığı güçlü tutuyormus
0 oy
(3,927 puan) tarafından
Ben bu yağı doktordan duydum, bu tarz şeyleri onermedigini söylemisti. 
(673 puan) tarafından
Teşekkürler canım  . Sürkli karşıma kullanan anne videoları çıkıp duruyor bugun alacaktım alamadım  çocuk sürekli hasta oluyor denemek istedim . Vaz geçtim bile doktor önermiyorsa asla .
0 oy
(604 puan) tarafından
Udu hindi tozunu ben kendimde öksürük başladığında kullanıyorum balgam öksürük anında kesiyor çok şükür çok fayda gördüm yağı daha pahalı diye tozunu alıyordum. Çok ağır korona geçirdim o zamandan beri her ağır hastalığımda kullanıyorum ama çocuğumda hiç denemedim belki ağır gelir diye 
0 oy
(69 puan) tarafından
Ben 4 yaşındaki oğlumda 8 aylık ikizlerimde sık kullandığımız bir yağdır Çocuklar hasta gibi olacağı zaman hemen burunlarından birer Damla damlatıyorum Ayrıca bir fıs içiriyorum büyük oğlum sık sık kulak enfeksiyonu yaşardık kulağına bir iki damla damlatiyorum. Allah'ın izniyle hiç antibiyotiği ilaca gerek kalmadan Şifa oluyor.ben konyada yaşıyorum azra sultan natürel diye birinden evinden alıyorum tamamen öneririm trendyolda satışa da başlamış. Bi bakın derim önce bana sonra o kadına dua edersiniz. Başka ürünleri de çok iyi. İyotu cocuklarda ateş düşürme ve enfeksiyon gibi durumlarda kullanıyorum. Deva merhemin ikizlerin başta pişik gibi durumlarında vs. şifa olur inşallah 
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Onlar reflü var ise tetikliyor 
0 oy
(3,164 puan) tarafından
*TIBB-I NEBEVÎ’DEN: ÛD-I HİNDÎ*

Ûd-i Hindî veya diğer adıyla kust-ı bahrî, hoş kokulu bir bitkidir. Dallarından buhur-tütsü yapılır, etrafa hoş kokusu yayılır. Boğaz ağrısına faydalıdır. Kurutma husûsiyeti vardır, vücuttaki rutubeti, balgamı kurutur. Gazları giderir. Ûdun tabiatı sıcak ve kurudur. İç-karın âzâlarına ve dimağa kuvvet verir.

Fahr-i Kâinat (s.a.v.) Efendimiz Hazretleri: “Ûd-ı Hindî kullanın. Zira onda yedi türlü derde şifa vardır. Bunlardan biri zâtülcenptir (akciğer zarı iltihabı)” diye buyurmuştur.

Fahr-i Âlem sallallâhü teâlâ aleyhi ve sellem, “Zâtülcenbi, ûd-i hindî ve zeytinyağı ile tedavi ediniz” buyurmuşlar.

Zâtülcenb için ûd-i hindî, su ile hastaya içirilirdi.

Peygamber Efendimiz (s.a.v.), bir gün Hz. Âişe (r. anhâ) vâlidemizin yanına girdi. Burnundan kan akan bir çocuk gördü.

“Bu nedir?” diye sordu.

“Yâ Resûlallah, boğazı ağrıyor yahut başında ağrısı var.” diye cevap verdiler.

Fahr-i Âlem (s.a.v.): “Sizden birinizin çocuğuna boğaz ağrısı -yahut baş ağrısı- ârız olsa, ûd-i hindî alsın da su ile ezip suyunu burnuna damlatsın.” buyurdular.

Hz. Âişe radıyallâhü anhâ vâlidemiz, “O çocuğa öyle yaptılar, şifa buldu” demiştir.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 227 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Annesininmasali (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 46 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Rabia.12374 (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 180 göst.
25 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Melek12 (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 73 göst.

408,337 soru

12,267,547 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...