0 oy
327 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,304 puan) tarafından

Ailemle ilgili ilkkez sizlere birşey danışmak istiyorum 

Sürekli benden birşeyleri saklıyorlar olaylarin üzerinden bı sure geçtikten sonra benim haberim oluyor bi kaç örnek vereyim 

1 babam kamyonu devirmiş hastanede yatmış rahat 10 gün sonra benim haberim oldu 

Ablamın eşi yurt dışında çalışıyor du geçen gün gun inşaattan düşmüş benim bu akşam haberim oldu 

Ablam merdivenden düşmüş 3.4 basamak kala düşmüş ama belinde platinleri var kac gündür yatıyormus evde 

Geçen gece annemi acile kaldırmışlar astım bronşit KOAH var tıkanmış 1 gece yatmış 

Yegenime ameliyat demişler 

Her gün annemle saatlerce konuşuruz 

Ablamlarla mutlaka her gün konuşuyoruz özellikle ortanca ile günde en az 5 kere telefonlasiriz 

Her akşam konferans görüşmesi yapıyoruz görüntülü  ama ben birşeyleri sonradan öğreniyorum bu akşam bunu takdim kafaya 

Ailem Sakarya da ben İstanbuldayim yanlarınada gidemiyorum 

15 Cevaplar

+2 oy
(841 puan) tarafından
Hamilesin ve sağlık sorunlarin var ondan soylememislerdir
(4,304 puan) tarafından
Onuda düşündüm canim normalde tırnağımiz kanasa koşardık bir anda böyle olunca bi an durakladim
(13,567 puan) tarafından
Bende okurken öyle düşündüm. Canım uzaksın sağlık sorunların var telaslanip gelmeni istemiyorlardir belki
(4,304 puan) tarafından
Teşekkür ederim hanımlar doğru diyorsunuz
-Reklam-
0 oy
(2,323 puan) tarafından
Son söylediğin cümle var ya işte o yüzden sana söylemiyorlar kötü şeyleri seni üzülme diye söylemiyorlardir saklamak diye düşünüpte kendini üzme hem uzaksın hem hamilesin diyedir
(4,304 puan) tarafından
Olabilir cnm teşekkür ederim bi an takıldım sadece
(2,323 puan) tarafından
Hamişsin hassassin bide uzaksın diye böyle düşünmüş olabilirsin normaldir :)
(4,304 puan) tarafından
Doğru diyorsun cnm teşekkür ederim
0 oy
(699 puan) tarafından
Eminim kötü bi niyetleri yok hamilesin ve sağlık sorunların var üzülmemen lazım ne kadar mutlu ve pozitif düşünürsen o kadar hızlı iğleşir toparlarsın benim annemleele aramda fazla mesafe yok ama yinede kötü olayları benden saklar yinede her seferinde sinirlenirim şimdimi söylüyosun diye
(4,304 puan) tarafından
Haklısın canım teşekkür ederim
0 oy
(17,914 puan) tarafından
Maalesef uzak olunca ve kendi sağlık problemin olunca öyle oluyor benim babam anjiyo olduğunda üni de öğrenci idim sonradan dediler amcam vefat etti hamileydim annemler saklamış kuzenimin yaptığı paylaşımla öğrenmiştim 
(17,914 puan) tarafından
Annemin bir sözü var elin yetmiyor gücün çatmıyor der saklar bir de sen üzülme diye
(4,304 puan) tarafından
0 oy
(2,261 puan) tarafından

hem hamilesin hem gurbettesin canım üzülmeni istememişler de o yüzden soylememişlerdir. 

geçen annem ameliyat geçirdi, ameliyatı bittikten sonra ablam haber verdi bana , Ogün sürekli annemi aradım ablam telefonu bozuldu demişti sonradan anlattı işte sen endişe etme diye söylemedik dedi.
(4,304 puan) tarafından
Doğru diyorsun cnm

Çok geçmiş olsun
0 oy
(11,175 puan) tarafından
Gidemeyecegini ve aklının kalacağını bildikleri için cnm eminim öyle olduğuna ve üstüne üstlük hamilesin 
(4,304 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm haklısın
0 oy
(349 puan) tarafından
Canım bizim ailede de herrseyi enson ben duyuyorum hastasın ondan susmuslardir 
(4,304 puan) tarafından
0 oy
(4,978 puan) tarafından
Cevap açık değil mi büş zaten senin derdin sana yetiyor birde biz üzmeyelim demeleri normal değil mi ??
(4,304 puan) tarafından
Normalde bi an alınganlık yaptım çok doğru diyorsun
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Hamile ve sağlık sorunların olduğu olduğu için üzülmemen için söylememişlerdir. 
(4,304 puan) tarafından
0 oy
(482 puan) tarafından
Farkındaysan hep kötü şeyleri söylemiyorlar. Çünkü üzülmeni istemiyorlar. :) Bu iyi bi şey canım, kötü bi şey değil ki. Hamileysen büyük ihtimalle bu yüzden, seni ve bebeğini düşündükleri için söylemiyorlardır. 
(4,304 puan) tarafından
Hamileyim canim salı doğumum var inşallah
(482 puan) tarafından
Yaa Allah analı babalı büyütsün inşallah canım. Sağsalim yavruna kavuşursun inşallah. :) Doğumdan sonra da aylarca böyle kötü şeyleri söylemeyebilirler. Bu sefer üzülünce sütün kesilmesin diye düşünürler. O yüzden sıkıntı etme canım. Seni ve bebeğini düşünüyorlar. :)
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Hamileysen seni üzmememek sıkıntı sterese sokmamak için söylemiyorlardır kesin cnm. Benim ailemde öyle kalp rahatsızlığım var ve öyle hemen şeyleri söylemiyorlar aradan baya geçtikten sonra yani düzelince söylerler panik olmayım sıkıntı yapmıyım kendime diye çok sonra söylerler bence seninkiler de öyle 
(4,304 puan) tarafından
Hamileyim ve bende rahatsızim canim rabbim şifa versin inşallah salı doğumum var
0 oy
(586 puan) tarafından
Nedeni belli değil mi canım zor günler geçiriyorsun diye üzülme istemişlerdir
(4,304 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(3,255 puan) tarafından
Seni üzmemek için dememisler besbelli 

Kırılma darılma ne güzel işte senin de sağlık sorunlarin var ve hamilesin iyice moralini bozmak istememisler 

Dusunceli davranmislar yani 

Farkindaysan hep kötü durumlari saklamislar
(4,304 puan) tarafından
Evet canım yorumlar dan sonra daha net anladim çok teşekkür ederim
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Hamilesin ve uzaktasın diye. Kaynanamda kötü olay oldu mu saklar bizden uzaktalar moralleri bozulmasın der hep
(4,304 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Durumundan dolayı soylemiyorlardir canm bnce üzülme  stres yapma diye
(4,304 puan) tarafından
(1,122 puan) tarafından
Rica ederim♥️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 118 göst.