+8 oy
662 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,454 puan) tarafından
Kızlar sabah 7 30 da ameliyat olacagm. 

Dualarınızı bekliyorum. 

İnşallah bitecek gidecek..

RABBIM kalıcı bir şifa verecek bana inanıyorum ❤️

33 Cevaplar

+1 oy
(10,302 puan) tarafından
Rabbim şifa versin Cook iyi geçer inşallah ameliyatın eskisinden daha da sağlıklı olursun inşallah 
-Reklam-
+1 oy
(51,324 puan) tarafından
basligi gorunce sen oldugunu anladim Rabbim sifa versin hayirlisiyla atlat inşallah canim
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Rabb'im şifa ismimin hürmetine sana acil şifalar versin canım ameliyatta iyi geçecek Allah'ın izniyle ❤
0 oy
tarafından
Rabbim safii ismi serifi hurmetine tez kurtarsin canim cok gecmis olsun erken haber etseydin 41 yasin okurduk 
tarafından
Post sahibi deseydi okurdum ben 10 tane okurdum ustunu tamamlayin derdim su saatta yetismesi imkansiz bende  o kadar okuyamam geri kalani da kim okuyacak tuh kotu oldu ben yarın  ameliyat saatinde bi fetih okurum
(10,221 puan) tarafından
Aynen canım elimizden geleni okuyalım Allah kabul etsin
tarafından
InsaAllah gulum
(1,454 puan) tarafından
Allahim bin kere razı olsun kızlar iyi ki varsınz❤️
tarafından
Estagfurullah canim Rabbim hepimizden razi olsun InsaAllah kolsylikla atlatacaksin yarin iyileseceksin bi daha da aklinda olsun Rabbim hic bi sagliktan yana heleki dert vermesin ama olursa haber et bi kac gun onceden okuruz toplasip ♥️♥️♥️
0 oy
(51 puan) tarafından
Geçmiş olsun Allah şifalar versin
0 oy
(698 puan) tarafından
Rabbim şifalık versin tez zamanda neden ameliyat oluyorsunuz acaba
0 oy
(7,944 puan) tarafından
Rabbım kolaylık versin yar ve yardımcın olsun inşallah her şey daha güzel olacak Rabbımin izniyle canım Rabbım acil şifalar versin
0 oy
(511 puan) tarafından
Rabbim rast getirsin işini güzel geçsin ameliyatın inşallah  sevdiklerine bağışlasın Rabbim. 

Ne ameliyatı canım 
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Herşey çok güzel olacak merak etme :) Allahım acil şifalar versin biran önce iyileş toparlan inşallah ❤️  
0 oy
(7,208 puan) tarafından
Rabb'im şifa versin inşallah canım benim. Kendini toparladığın zaman Allah'ın izniyle iyiyim postunu görelim inşallah ❤️ 
0 oy
(1,525 puan) tarafından
Gecmis olsun. Allah sifa versin
0 oy
(10,221 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcın olsun kuzum kalıcı şifalar versin.. ilk iyi hissettiğin anda bizlere de haber et ❤️
0 oy
(639 puan) tarafından
Rabbim şifalar versin 
0 oy
(320 puan) tarafından
Rabbım şifa versin İnşallah bu acılar son olur 
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbım şifasını versin 
0 oy
(3,141 puan) tarafından
İnşallah ameliyat güzel geçer hemen sağlığına kavuşursun♥️
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Rabbim şifani versin tez zamanda iyileşirsin inşallah 
0 oy
(680 puan) tarafından
Allah şafii ismiyle şifa versin inşallah canım. Seni evladına bağışlasın. İnşallah ameliyatın çok başarılı geçer 
0 oy
(2,943 puan) tarafından
Yüce Rabbim acil şifalar versin cnm inşaAllah ameliyatın çok güzel ve başarılı geçer eskisinden de sağlıklı olursun cnm dualarım seninle ♥️
0 oy
(188 puan) tarafından

Biticek gidicek  herşey daha güzel olucak Rabbim  seninle olsun <3

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 185 göst.
23 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bir anne (466 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 182 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Musmutlu (434 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 859 göst.
17 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,487 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 246 göst.
17 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,560 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler

...