0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (1,221 puan) tarafından
Kızlar bugün doktor kontrolüne gittik otizim olabilir de olmayabilir de denildi tam teşhis konulmadi otizimli çocuğu olan vrsa yazabilir mi özelden sürec nasıl ilerliyor ne yapmamız gerek bana biraz bilgi verebilir mi sormam gereken çok şey var

4 Cevaplar

0 oy
(2,207 puan) tarafından
Bende bekliyim merak ediyorum

Taniyi size kim koydu hangi doktor ve belirtileri neydi 
(1,221 puan) tarafından
İlk önce çocuk doktoruna gittim o da çocuk gelişim uzmanına gönderdi o da çocuk ergen ve ruh sağlığına gönderdi o da dil terapistine gönderdi bize bunları diyen çocuk ergen ve ruh sağlığı doktoru konuşmaması seslendigimizde adına bakmaması bay bay yapmaması vs gibi sebepler ama şuan adına bakiyr göz teması var tek sorunumuz konuşmaması ve bay bay vs yapmamasi
(2,207 puan) tarafından
Anladım cnm kaç yaşında
(1,221 puan) tarafından
16 aylık
(2,207 puan) tarafından
Daha çok küçükmüş ya konuşmak vs bana erken geldi bence çok endişelenme ama tedbiride elden birakma zamanla konuşabilir.
(1,221 puan) tarafından
Ya anne baba bile demiyor insan yinede bilinçli anne baba demesini bekliyor
-Reklam-
0 oy
(1,221 puan) tarafından
Yok mu kızlar kimse
0 oy
(5,052 puan) tarafından
Ben varım canım,otizm var da yok da diyemem demişti çocuk psikiyatristi. Durumumuz çok karışıktı. Bir senede eğitimlerle toparladı çok şükür.
(1,221 puan) tarafından
Belirtileri nelerdi
0 oy
(1,659 puan) tarafından
Yani tek şuan baybay yapmamasımı belirtiymiş seni yanlış yönlerdirmek istemem ama 3 ve 3bucuk yaşından önce tanı kesinlikle koyulmuyo demişti benm doktorum
(1,221 puan) tarafından
Bay bay yapmıyor konuşmuyor anne baba vs demiyor bababildama gibi konuşması var bababa mamam dedede gibi başka sorunu yok göz teması var ismine bakıyor gülümsüyor

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 368 göst.
0 oy
1 cevap 34 göst.
0 oy
16 cevap 355 göst.
0 oy
2 cevap 75 göst.

410,205 soru

12,335,598 cevap

39,349 kullanıcı