0 oy
373 göst.
Diğer kategorisinde (55 puan) tarafından
Arkadalar merhaba. Aranızda temizliğe giden ya da temizlikçi alan var mı ? Saatlik ücretle çalışan ya da haftalık giden temizlikciler ekstra çıkan koltuk duvar halı silmeye ayrı ücret alıyorlar mı ?

9 Cevaplar

0 oy
(12,605 puan) tarafından
mutfak dolabını indirmek için ekstra ücret almıştı. 

camlar, perdeler, odalar komple temizlendi. koltuk sildirmedim ama silseydi sanırım alırdı 
(55 puan) tarafından
Benim bildiğim de alınıyor aslında onu ogrenmek için buraya yazdim
(5,982 puan) tarafından
ya benim kuzenim avrupa yakasinda oturuo o firmadan cagirdi temizlik firmasi . 2 kadin geldi. evi dip bucak on numarada yaptilar ankastre firinin icine  kadar dolaplarca camasir duzenine daginik katlanmamis camasirlara varana kadar yaptilar ucret neladar bilmiyorum. oyle profosynel bir firmayla calismak istiyorum bende evi bi dip bucak igne degiligine kadar heryer elden gecsin mesela tuvalet kagidi asma seyinin metalini silmemisler orayi atlamislar disakabinin icinde dus muslugunun silmemisler falan gozden kacmis demek. resim atmis kuzenim ertesi gin biri gelip oralari sildi gitti dedi sok oldum. tanidik bi anla falan cagirsak insan oara versede utanio onu oyle yapmadin bunu boyle yapmamissin demeye .  kendim silerim aman okalan yeri derim mesela ben. yada kalkip yardim ediyoruz illaki gelen ablaya falan. kuzenim bebekle ilgilendi firma calisanlari dort dortluk temizledi mesela. iki kat fazla veirirm
de dort dortluk olur bende boyle bir firma dusunuyorum bahara dogru arasyirip
denicem .
(12,605 puan) tarafından
firmalar da bence mantıklı, hatya bazılarında daha evine gelmeden hangi işlerin yapılacağını, temizlik malzemelerini kimin alacağı vs her şey önceden planlanıyor hem evi temizlenin kafası rahat oluyor hem de temizlikçilerin.
(5,982 puan) tarafından
aynn bu sefer bende bi denicem firmalari.
-Reklam-
0 oy
(966 puan) tarafından
Benim evim 3+1 mutfak dolapları dıştan siliniyor genel temizlik kapi pencere falan yapılıyor 1500 TL  anneminki 4+1 bir odanın koltuğunu da sildirmis cam balkonu falan var onun 2200 vermiş bugün 
0 oy
(4,439 puan) tarafından
Hem annem için hem kendi evim için çağırdım anneme 3+1 ev için 2100 tl ödedim camlar, kapılar, fayans silme, toz alma, tuvalet banyo yıkandı ve sil süpür yaptı. 

Kendi evim 2+1 1750 tl ödedim 2 bahçem var temizlenip yıkandı, cam, kapı, toz alma, tuvalet banyo yıkandı ve sil süpür yaptı. Ekstra bir şey yapmıyorlar zaten baştan ne anlaştıysak onu yapıyorlar. 2 kişi gelirse her şeyi yaparlar dolap içleri, duvar silme, koltuk silme, buzdolabı ve fırın temizliği falan hepsini yaparlar. Uygulama üzerinden seçersen bazı siteler ekstra yapacak işler için seçenek veriyor tabi ek ücret karşılığında. Ama ben temizlik şirketini arayıp çağırıyorum uygulamadan çağırınca bir kaç kez son dakika iptal edip gelmemezlik yapıyorlar
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Tabiki de alıyorlar canım üst temizlik deyince farklı yanına dip köşe vs eklersen üstüne ekleniyor 
0 oy
(865 puan) tarafından
Günlük ücreti belli. Bi hafta cam sildiyse gerisi rutin temizlik. Ama cam silmediyse mutfak dolabı siler veya koltuk siler, çamaşır odasını düzenler. Ücreti sabit işleri ona göre ayarlıyoruz evin ihtiyaç durumuna göre
0 oy
(4,917 puan) tarafından
Ben gidiyorum canm normal silip süpürme olursa saati 150 liraya duvar mutfak dolabı içi saati 200 e gidiyorum 
0 oy
(4,981 puan) tarafından
Evi temizlettim geçen ay ev süpür sil mutfak dolabı silme tuvalet banyo 3000 verdim 

Şimdide inşaat temizliği eve 2 gün 2 kişiye 6 verecem 
0 oy
(1,091 puan) tarafından
Alanda var almayanda iş icerigini kadın ise baslmaadan konuşmalısınız..genelde mutfak dolabının içini silmezler..ben dolap içi yaptiracaksam ücreti ona göre soyluyor
0 oy
(6,896 puan) tarafından
Anlaşmanıza bağlı görümcem gidiyo aylık olarak duvar halı silme mutfak dolabı indirme hariç en son 3 bine gittiydi de şimdi zam gelmiştir 
(80 puan) tarafından
Siz almak istediniz mi temizlik için ama baya da detaylı fiyatı iyi
(6,896 puan) tarafından
Yok canım ben kendim yaptıyorum her zaman yavaş yavaş her gün bir yer yaparım büyük temizlikte ama bence de fiyat iyi geliyor cam kapı koltuk altı tozlar felan 3 bindi duvar halı için ekstra masraf ve iki gün gidiyo bir günde bitmiyo çünkü

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 47 göst.
0 oy
1 cevap 66 göst.
0 oy
15 cevap 241 göst.
0 oy
2 cevap 94 göst.

408,390 soru

12,269,569 cevap

37,560 kullanıcı