0 oy
373 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (868 puan) tarafından
eşim 12 yıllık askeri personel  ve küçük yaşta üniversite lise askerlik görev derken ailesinden ayrılmıs gurbette yaşamış hep sigarası öyle arkadaş ortamıda olmamis biriktirmis 4 yıllık evliyiz evlendiğimden evide arabasıda vardı tayin dolayısıyla evimizi kiraya verip geldiğimiz şehirde iyi bi evde kirada oturuyoruz özellikle görümcemm ve bi kaynım habireee her aradıklarında arabayı satacakmısınız evii satınnn ev ne olacak siz yerde ev ayrı yerdeee eşimeede değil bana soruyolar bugün eniştesi aradı yineee arabanı satacakmısın dedi hanii bizim ağzımızdan satacaz diye bi kelime de çıkmadı eşimde satacam alacan mı dedi yok be nerden alacam o kadar oara mı var bende dedi 

neden bir insana sürekli arabanı satacakmısın evini satsana diye baskı yapılır yani amaç ne satsam onlara pay vereceğimizimi sanıyorlar

8 Cevaplar

+3 oy
(1,070 puan) tarafından
Tatlım siz bol bol sadaka verin, kurban kesin birşey alınca edince ve asla mal varlıgınızı birikiminizi kımseye demeyin benden sana abla tavsiyesi
(868 puan) tarafından
bende diyorum eşime bişey aldığı zaman yaptığı zaman söyleme diye söylemezde ama değişik bi haldeler
(1,070 puan) tarafından
Ver cevabını sustur canım
(1,241 puan) tarafından
Kesinlikle insanların gözüne gekiyorve derdine düşünüyorlae bizim de memleketten 2 katki var köyde ne isiinze yarıyor diyolar kimisi diyor iki düzenli eviniz var diyor arabamizin ne kdr ettgni hesaplayan bıle oluyor ama eşimde askerî personel bende çalıştım beraber uğraştık eşimn nasl kazandığını bilip parasını hayatta rasgele harcayamam halada tutukluyum  bir tatile bıle hiç gitmedik eşimle kimse bunu görmez olanı görür  sürekli sadaka vermeyi unutma canım az sadaka bol beladan korur inan en yakındakiler kıskanıyor kıyaslayor
(868 puan) tarafından
cidden öyleler çocuğa bi toka takıyorum yazın izne gittiğimizde onu bile soruyolar yeni alındiı buu yeni desekk offf offff offfff para paraa paraaa halammmm herşeyy paraaaa aynrn bu tepkiyi veriyo şimdii 2.ye hamileyim geçen kızım bebeğe beşik aldık dedi ses tonunu anlatamam sanki beni yiyecek ordann beşşıkkkkk miii alındıiıiiiiiiii evet dedim kız büyük yatakda yatıyo buna beşik aldım
-Reklam-
+1 oy
(18,181 puan) tarafından
Hayırdır siz niye ev konusuna bu kadar taktınız ben ne olacak kadar diye sizin kadar düşünmüyorum deseydin 
(868 puan) tarafından
ya çok sey demek istiyorumda biraz laf çevirme konusunda tırsağım iyice terslese bişey diyemem eşime dese eşim öyle niye ablama bunu dedin diye sormaz da
(18,181 puan) tarafından
Hadi bir cesaret öbür türlü kesilmez sesleri. Veya ne güzel işte ordan alıp buraya veriyoruz kirayı de. Bunda bir şey yok. Senin yerinde ben olsam ooo siz de hazır mülkü sattırmaya çalışıyorsunuz dost musunuz düşman mı belli değil deyip gülerdim
+1 oy
(2,768 puan) tarafından
Bunun adı cekememezlik
(868 puan) tarafından
bende fark ediyorum ama canım  bir yandanda sanki bişey beklentisi içindeymişler gibi me geliyo
0 oy
(160 puan) tarafından
Agizina et küfür et hidsha arayip dersiniz diye sizi mahkemeye vericem dersin
(868 puan) tarafından
ben haaa ben diyecemmm bacım ben sesimi çıkaran tip olsaydım bu kadar zaman bu kadar dilleri uzamazdı
0 oy
(711 puan) tarafından
İyide sen agzını acıp bişey demezsen onlar susmayacak
(868 puan) tarafından
ne diyim ev araba satılır mı diyorum banane ne yaparsa yapsın kendi kazancı diyorum
(711 puan) tarafından
Demeyeceksin satmıyoruz satsaksa bu bizi ilgilendirir kimseye bişey demek istemiyoruz diyip çenelerini kapatacaksın
0 oy
(13,080 puan) tarafından
yani ne denir ki. bi kere sorarsın cevabını alınca sormazsın bi daha ayıp. sizin malınızdan kime ne. 
(868 puan) tarafından
kız onlar bizi cebinden çıkarır 600 gram altını varmış ama yemiyo ev dizdi hep perdeleri elinde dikti çarşafdan falan koktuk ondan bundan topladı sonra bizim evi ilk defa gördü 5 gün kaldı memlekete döndü 2 gün sonra beni aradı koltuklarin resmini atıveee hevesimde kaldı yaptırcennn mobilyaciya
(13,080 puan) tarafından
varyemez diyecem o da değil, resmen gözü var. bu kıskançlık. yaptığını ettiğini aldığını anlatma sakın
0 oy
(354 puan) tarafından
Alırsanız size satayım deyin o zamn payı filan unuturlar
(868 puan) tarafından
eşim bugün dedi eniştesine alacak mısın satıyorum bende o para ne arar dedi
0 oy
tarafından
Herkesin kazanci kendine alın teri. Kiskaniyorlar

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 544 göst.
13 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya iaa (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 54 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 263 göst.
12 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde aycayurtsever78 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 380 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Asya15 (180 puan) tarafından soruldu

409,897 soru

12,323,703 cevap

39,041 kullanıcı

Kategoriler

...