+1 oy
276 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (751 puan) tarafından
Kızlar ben ilk korunmasız ilişkiden 2 gün sonra sol göğüs ağrım akıntım başladı acaba bu bı döllenme yumurtlama belirtisimidir 

7 Cevaplar

+3 oy
(4,341 puan) tarafından
Sen hamile değil misin? Muhtemelen cinsiyet için soruyorsun. Ne zaman olduğunu hesaplayıp cinsiyet tahmini yapacaksın kendince. Allah akıl idrak versin tez zamanda sana. 
(751 puan) tarafından
Sen her halta burnumu sokma hep postumun altınada ısırmaya girme ben  bende kemik yok sana
-Reklam-
+1 oy
(2,350 puan) tarafından
Canım sen hamile değil misin zaten? 
(751 puan) tarafından
Öyle ama kendimi araştırmayı da seviyorum ben değerlerim çok yüksek çıkmış 2500 lerde çıkmış oğlumda böyle değildir neden böyle oldu acaba diye merak ediyorum erken döllenme diye bişey varmış sanırım
(2,350 puan) tarafından
Beta hcg herkeste farklı seyreden canım 20.000 ile öğrenenler var
(751 puan) tarafından
Benimki ilk 151 di sonra 2500 oldu şuan 5 bin lerde
(2,350 puan) tarafından
Olabilir canım herkeste farklı seyreder
(751 puan) tarafından
Erken döllenme flan olabilir dedi doktor
+1 oy
(882 puan) tarafından
Ya sen zaten hamile değil misin arkadaşım normal değil mi bunlar ben anlamadım neyi sorduğunu hala
(751 puan) tarafından
Hayatımda hiç karşılaşmayacagim bı insani senin kadar dert edinmem  ben senin gibi burayada fesatlıgimi kusmaya gelmiyorum biraz insancıl olun
(4,341 puan) tarafından
Sorunların olduğunu düşünüyorum. Allah evlatlarına eşine kolaylık versin.
(751 puan) tarafından
Bende aynı şekilde senin sorunların olduğunu düşünüyorum yani eşinin kelimelerine bile dikkat eden birisi olduğuna göre hayatta nelere takıntılısin acaba gerçekten Allah akıl fikir versin
(4,341 puan) tarafından
Aradın taradın bunu mu buldun :) Türkçeyi güzel yazmak ve konuşmak mı sorunlu olmak? Çok üzülüyorum senin ailen için. Daha doğmamış bebeğin cinsiyeti için saçma sapan şeylere kafa patlatıyorsun. Annenin dedikodusunu yapıyorsun. Gerçekleri duyunca da saldırıya geçiyorsun. Sana daha fazla yanıt vermek seninle denk olmak demek. Güle güle.
(751 puan) tarafından
postlarimi görüp dayanamayıp kırıcı yorum yazan bı insanın bu kadar dar düşünmesini hiç de yadirgamiyorum anca bu tip insalara yakışır :))) ayrıca değerlerimin yüksek çıkıp beta değerimin erken döllenme ile alakası olduğunu cinsiyetle ilgili yazdığın postla kafayı bozdun seni hiç ilgilendirmez bı tane oğlum var bı tane de kız istemek gayet de hakkım bu şekilde on yargılarınla kul hakkıma giren insanlara ben asla hakkımı helal etmiyorum
0 oy
tarafından
bende genelde yumurtlama dönemi akıntı olur. 

adet günüm geçene kadar da hiç anlamadım ben, beklemiyordum bile. idrar yolu enfeksiyonu olmuştum, düzgün ilişki bile olmamıştı. o arada tutmuş 
(751 puan) tarafından
İlk kontrolüme gidince doktorla görüşmek istiyorum bu konuyu kaset test nedir  bu arada sen kaç haftalık hamilesin
tarafından
ben hamile değilim. kaset test şu idrar damlatarak yaptığımız testler
(751 puan) tarafından
Ay bende kaset test ne diyorum sjsjjss evet ilk kontrole gidince bütün kan idrar testlerini yaptıcam inslalah
tarafından
kaset test denmiyor mu ya, şüpheye düştüm :)
(751 puan) tarafından
Öyledir mutlaka sen bana bakma bilmediğimden shsjjsj
0 oy
(117 puan) tarafından
O kadar çabuk belirti vermez zaten embriyonun oluşması 1 hafta kadar sürüyor ondan sonra başlıyor belirtiler en büyük belirti akıntı , kasıklarda Ağrı , halsizlik falan oluyor benim 2. Haftadan yorgunluklarım başladı çok fazla uyku halim vardı 3. Hafta akıntım ve ağrılarım başladı 4. Hafta zaten gecikince test yaptım 4 haftalık hamileydim tabi kimisinde mide bulantısı falan da olur ama benim 2 aylıktı bebeğim hiç mide bulantısı yaşamadım meleğimde zaten 3. Ayı göremedik malesef 
(751 puan) tarafından
Ya çok üzüldüm gerçekten
(117 puan) tarafından
Allah bize nasip etmedi inşallah sağlıkla kucağınıza almayı size nasip eder ❤️
(751 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim kucağımiz i boş bırakmasin
0 oy
(60 puan) tarafından
sen zaten hamile değilmisin
(751 puan) tarafından
Evet ama değerlerim çok yüksek çıktı acaba erken döllenme flan mi diye sorayim dedim
0 oy
(23 puan) tarafından
Herkesin farklı oluyor tabii benim ilişkiden 3 gün sonra sol kasıgimda cok ağrı vardi dayanılmaz bır ağrı olmuştu bende göğüslerim 19 gün sonra acı hissi oldu 1 ay olmadan oğlumun gebelik haberini almıştık ama benim kese gec gorundu 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 137 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,329 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.
24 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 176 göst.

Kategoriler

1,446,459 soru

23,761,360 cevap